måndag 25 juli 2016

“Inte vara ensam på konstiga ställen” - men för fasen hela Sverige är ju konstigt

Koling

Expressen:
I spåren av det varma vädret sköljer en våldtäktsvåg över Sydsverige. På åtta dagar har det inträffat sex grova överfall mot kvinnor. Offren är både tonåringar och mogna kvinnor.

Börje Svensson vill inte uppmana kvinnor att begränsa sin rörlighet efter det som hänt. – “Det handlar nog bara om att vara förståndig och inte vara ensam på konstiga ställen,” säger han.
Snaphanen:

Enhver der ser svensk TV eller hører svensk radio, er klar over at der har fundet en kvindelig Machtübernahme sted engang i 70 erne. Nu regerer Marx, Muhammed og Mor, og de tre i forening er ved at have gennemført afskaffelsen af Sverige. De mere begavede kvinder ser katastrofen, men håber Sverige holder deres tid ud. De er mindre modige, end de fremstiller sig selv.

Man hører i medierne én mand for hver ti kvinder. Syv ud af tolv chefer i SVT er kvinder. SR’s chef er en kvinde. Der kan gå mange timer, hvor man ikke ser hører en mand. Det er ét stort, pludrende kvindeunivers, og da det også er venstreorienteret betyder det, at dissidenter ikke kommer til mikrofonen. Det er en lukket verden, og entréen er, at mene det samme som dem.

“Jämställdhet” betyder, at kvinderne overtager magten. I og for sig også politisk, for selv om kun 45 procent i Riksdagen er kvinder, er de fleste af mændene dresserede til at være kvinder. “Kønskampen”, som den svenske stat og medierne opmuntrer sådan til, betyder at mændene skal kapitulere. De må ikke kæmpe tilbage, sådan er reglerne. Selv når man går ind på P 2 for at høre noget musik, man ikke tager skade af, mødes man af et “feministisk, normkritisk, tjejband fra Jokmokk,” så man ender med at tage skade alligevel.

Milo Yiannopoulos har luret den form for ligestilling. Derfor er den svenske venstrefløj – og det er næsten dem allesammen – rasende over at han kommer til Sverige i denne på onsdag kl. 12-14. Svenske “borgerlige bøsser” er rasende. Det bliver virkelig sjovt.

Svenske (overklasse) kvinder har blandt andet brugt deres dominans til at forære 30 procent af landet væk til seksuelle konkurrenter til svenske mænd, og ingen mænd i hele verden er vel blevet påført en så ublu konkurrence af “ligestillingen”, men som man ser af dagens voldtægtsartikel (læs den hele), er det ofte “människor med helt fel moraluppfattning.” De har påført mindre heldigt stillede kvinder ufatteligt med lidelse.

Nu er svenske kvinder fra 12 til 90 år jaget vildt i Sverige, og der er ikke så mange mandlige mænd til at beskytte dem. De er så at sige “på Kvindens mark.” Enkelte af dem vil nok spørge sig selv, om deres politiske begavelse er lige så stor som deres politiske ambitioner, men de fleste vil aldrig være så kætterske over for sig selv. De vil undgå “konstiga ställen,” og “det varma högsommarvädret.” De vil derfor søge ind i politik og arbejde for mere “Jämställdhet.“®

Den svenske kvinde vil sende den svenska mand i krig for første gang i 200 år. En analyse af det, kræver en bedre analytiker end Expressens Börje Svensson. Det bliver en kønskamp, som vil frem i verden.