onsdag 27 januari 2016

Vår stund i Sverige

Vill härmed i första hand gratulera statsminister Stefan Löfven och migrationsminister Morgan Johansson och samtliga riksdagsledamöter förutom de sverigedemokratiska till att ännu en svensk har fått sätta livet till tack vare er förda invandringspolitik. Naturligtvis kommer fallet i Mölndal inte att bli det sista.

Denna gången var det en 22- årig kvinna vid namn Alexandra Mezher, kristen Libanes född i Sverige, som fick plikta med sitt liv när en 15-årig vilde, s k ensamkommande flyktingbarn, högg ihjäl henne med kniv.

Eftersom den 15-årige vilden troligtvis som de flesta av de s k ensamkommande "barnen" härstammar från ett land där islam är den rådande "religionen" så kan man kanske förmoda att motivet var just att döda en kristen.

Det har bara gått ett par veckor sedan en 14-årig vilde härstammande från Syrien hedersmördade en 15-åring på en skola i Broby så det verkar bli tätare och tätare mellan vildedåden, något som troligtvis glädjer er i ert arbete med att förvandla landet till ett mångkulturellt inferno.

Förra året så kom 35 000 s k ensamkommande flyktingbarn till vårt land och jag undrar när ni tänker sätta stopp för denna fars vad det gäller dessa gökungars parasiterande på vårt samhälle?
Vad har vi svenskar för skyldigheter att ta emot "barn" komna från andra sidan jordklotet när deras föräldrar likt göken placerar sina ägg i främmande fåglars bon och låter dessa föda upp sina ungar?

Hur många till av dessa gökungar skall ni låta välla in i landet och belasta svenska kommuners ekonomi till bristningsgränsen?

Hur många äldreboenden skall omvandlas till boenden till gökungarna?

Hur många svenska åldringar som förvägras plats på äldreboenden skall skickas hem därför att gökungarna och andra s k flyktingar ockuperat deras rättmätiga platser?

Varje dag rapporteras bråk, slagsmål, knivskärningar, misshandel, bränder som anlagts av vildarna själva på asylboenden. Våldtäkter och tafsande på svenska kvinnor och flickor så till den milda grad att dessa numera drar sig för att gå ut ensamma på kvällarna, butiksrån mm mm som vildarna fördriver sin tid med.

Hur många vildar till tänker ni släppa in i landet innan ni tycker att det räcker? Är ert mål att förvandla Sverige till att bli ett land där samma kaos och konflikter och krig kommer att bli det ständigt rådande inslaget som det är i de länder därifrån vildarna kommer? Särskilt till de kvinnliga riksdagsledamöterna vill jag rikta en fråga om ni tycker att den syn som vildarna har på kvinnan är den som i framtiden skall gälla i vårt land?

Allt fler och fler poliser är idag upptagna med att ryck ut till asylboenden när vildarna där hemfaller till utöva sina traditioner hemifrån och detta resulterar naturligtvis till att den egna befolkningen numera tydligen inte skall räkna med att få hjälp vid en akut nödsituation, allt enligt rikspolischefen Dan Eliassons uttalanden.

Är detta enligt er ett tillstånd som vi svenskar numera skall anse som ett normaltillstånd när det gäller vår polismakt?

I min hemkommun Malmö så räknar man med att det under 2016 behövs sju nya grundskolor tack vare att inflyttningen har ökat av s k flyktingar och deras barn.

Numera är det så att inslaget av svenska barn i en skolklass i Malmö minskar och minskar för varje år och detta har föranlett att ett av mina barn för två månader sedan flyttade till en annan kommun med sin familj och det andra barnet med sin familj söker hus utanför Malmö och flyttar så fort de hittar något.

Anledningen till detta är att de inte vill placera sina barn, när det blir dags för skolgång i en skola, där svenska barn och det svenska språket är i minoritet.

Detta föranleder mig att fråga om ni tycker att det i framtiden är detta som svenska familjer måste göra om de vill behålla och upprätthålla sin svenska livsstil samt om de vill uppfostra sina barn i något som fortfarande kan kallas för ett civiliserat samhälle efter civiliserade normer där inte våld och terror är det som dominerar?

Skulle vilja ha svar på mina ovanstående frågor.

Avslutningsvis så vill jag återigen klargöra för er att jag inte bara skulle bli glad utan jag skulle jubla av glädje om någon av er eller någon nära anhörig till er skulle drabbas av något liknande som Alexandra Mezher, det senaste offret för er politik, och hennes anhöriga har drabbats av så att ni själva kunde njuta frukterna av att omvandla Sverige till ett tillhåll för vildar från världens alla hörn.

För övrigt så kan ni även läsa inslaget om en annan vilde som ni släppt in i landet kommen från de djupa skogarna i Kongo vid namn Loran Guy Mogi som mördade sin gravida flickvän i inslaget här under.

En anhörig till Alexandra Mezher uttalar sig tydligen i tidningen att mordet är svenska politikers fel. Hon har helt rätt! De medskyldiga finns helt klart att finna i regeringen och Sveriges riksdag!

Sandor Herold, Invandrare av den tamare sorten boende i den en gång svenska staden Malmö