tisdag 19 oktober 2010

Väljarna i Skåne och Blekinge...

... avgjorde riksdagsvalet. Minnet av ockupationen år 1658 sitter kvar, liksom ockupationen av grannen Danmark 1940-45. Den senare ockupationen var en dagis-idyll jämfört med den förra, det är därför minnet av snapphanarna lever kvar.

I Skåne och Blekinge finns en större vaksamhet än i övriga Sverige som sedan generationer invaggats i en falsk säkerhet och inte ser tecknen som hopas. Det är långt från röda Norrland och rosa bubblan Stockholm till tredjedels muslimgröna Malmö.

Läs mer: Folkvandring i en rosa bubbla


1 kommentarer:

Knute sa...

15 mestadels muslimska invandrare har blivit skjutna i Malmö. I stort sett bara invandrare ifrån mellanöstern har blivit skjutna. En av polisens konspirationsteorier är att det är en ny laserman som härjar. En ny Ausonius som också sköt bara invandrare. Polisen har ingen bättre förklaring.
De ser också ingen koppling mellan skotten. Ingen politisk korrekt koppling, därför måste de ta till lasermannen teorin för att skylla på svenskar.

Den troligaste förklaringen är nog att de kryllar av kriminella muslimska invandrare som i olika gäng under lång tid skjutit på varandra. Bara för att polisen inte har full kartläggning över dessa slödder och inte känner till alla grupperingar ser de ingen koppling.

http://www.mohammadcartoons.org/2010/10/laser-muhammed-skjuter-blattekompisar-i.html

Skicka en kommentar