onsdag 8 februari 2012

De "liberala" har tagit över båda partierna och gjort amerikanen till en politiskt korrekt mes

Fyra kandidater går till val men egentligen skulle det räcka med tre. En för var och en av de sidor av konservatism som är populära i USA nu.

Ron Paul representerar en väldigt mångsidig grupp; Libertarianer, unga konservativa, anarkister, de som strävar att återställa Konstitutionen, de som vill skrota United Nations, ny-nazister och säker fler som jag glömt. Ron Paul är inte allt detta, och han är definitivt inte rasist, men det faktum att han vill dra in subventioner och kvotering för minoriteter gör att man anklagar honom för det.

Santorum/Gingrich får tillsammans representera neo-konservativa och de som mest liknar Bush. De vill gärna likna sig vid Reagan, fast de sällan tar ställning för hans politik. Bachmann och Perry hörde också hemma där. De enas runt religiöst kontroversiella ämnen som homosexuellas rättigheter och abort.
Eftersom Huntsman och Perry gett upp kommer deras röster att delas mellan Santorum och Gingrich.

Romney representerar det slätstrukna "trygga". Alla de som inte vill/vågar/förstår att de måste vakna upp och de är många. De är de "liberala" som tagit över båda partierna och gjort amerikanen till en politiskt korrekt mes.

Allt du behöver kunna säga
.