tisdag 4 oktober 2011

När Odell och Hägglund möter kulturarvet och invandringen

"Anlagda bilbränder, ungdomsbråk, stenkastning mot poliser och brandmän förekommer nu på många platser," sa kristdemokraten Mats Odell när han var kommunminister.

"Bättre bostäder stoppar bråken."

Ofta är det är bortkastade pengar att renovera dessa bostadsområden, eftersom de fort blir förstörda av de boende. Nej, det duger inte att skylla på bostäderna. Konfrontera i stället den negativa inställning till Sverige och västvärlden som islam impregnerar sina anhängare med. Myndigheterna måste sluta blunda för att militant islam är på stark frammarsch bland unga muslimer.

Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund erkände vid ett tillfälle, att "på kulturområdet där har ju vår sida i politiken varit frånvarande, kanske till och med ointresserad."

"Vår sida" är naturligtvis kyrkorna och kristendomen. Ett parti som kallar sig kristet borde slå vakt om kulturarvet. Om de inte vågar säga ifrån om islam och den muslimska massinvandringen, då tillhör de knappast det "verklighetens folk" som Hägglund brukar tala sig varm för.

Sveriges framtid undermineras av att journalister och politiker är fixerade vid att hålla sverigedemokraterna utanför makten. Sverigedemokraterna varnar för den muslimska massinvandringen men makthavarna är förhärdade verklighetsförnekare som vägrar lyssna.

Tydligen är det för närvarande bara Sverigedemokraterna som vill försvara den västerländska kristna människosynen mot totalitära läror som islam.

Är det främlingsfientligt att vilja minska invandringen?