torsdag 3 december 2015

IS pumpar sina anhängare fulla med Hitler-droger

      

Adolf Hitler gav sine soldater en blanding af amfetamin-produkter. Føreren selv var på intet mindre end 74 forskellige narkotiske stoffer. Så Islamisk Stat er ikke kun dygtige til propagandaen. De er også gode til at holde folk høje.

Man skal have analyseret Joseph Goebbels propagandaapparat, som gjorde vold og mord til en folkeforlystelse, for at forstå, hvorfor Islamisk Stat har held med deres voldsvideoer. Vold blev af nazisterne gjort til en nødvendighed i kampen mod Rusland og blev samtidig vendt mod jøderne, efter at Goebbels’ propagandaapparat havde fortalt tyskerne, hvor brutale russerne og jøderne var.

Man skal forstå de finere nuancer i de film, man ser fra Islamisk Stat, for at kunne sætte sig ind i, hvad det er, der drager tusinder af unge muslimer til at melde sig frivilligt. For når folk ser de blodige henrettelser, så ser enkelte unge muslimer noget helt andet. De ser symbolerne i baggrunden. De lægger mærke til musikken, der bliver spillet. Og der er en subtil fokusering på det retfærdige i, at de pågældende i filmen får skåret halsen over. Ofret er ikke de personer, der ligger tilbage i en blodpøl efter henrettelserne. Ofrene er bødlen og tilskuerne, som med en skarpsleben kniv gør op med offerrollen og århundreders uretfærdigheder, som verden har påført muslimerne.

http://www.b.dk/globalt/is-pumper-sine-krigere-fulde-af-social-propaganda-og-hitler-stoffet