tisdag 15 mars 2011

Sverige en gång mellanmjölkens land numera "fattiglådornas" land

Från Katinka Gladh:

Jag har haft vissa uppdrag i våra stora livsmedelsbutiker under de sista fyra åren.

Eftersom jag skriver mina rapporter av mitt arbete från en punkt där jag kan se ut över butiken i fråga (inte alltid men många gånger) har jag lagt märke till ett nytt fenomen som kommit fram i detta "rika generösa land", nämligen de sk "fattiglådorna" i butikerna som säljer ut mat vars bäst före datum har gått ut och därför finns tillgängliga till ett pris rabatterat till 50-30%.

Dessa "fattiglådor" förekommer mest på Coop - solidaritetens högborg - men kan även förekomma inom andra butikskedjor.

Eftersom dessa "fattiglådor", de kallas så i folkmun, säljer ut dålig och skämd mat så borde intresset från kunderna vara ringa eller inget alls. I detta rika generösa land!

Men i helsike heller! Inför dessa "fattiglådor" är där ett ständigt köande av av våra seniorer som rotar bland varorna för att hitta mat för dagen även om den är i dålig författning om några dagar och en kund som står mitt uppe i arbetslivet med en bra lön skulle aldrig någonsin närma sig dessa "skammens lådor" och "svekets lådor"! ..

Dessa "fattiglådor" finns inom färskvaruavdelningar som mejeri och kött, såväl som frukt och grönsaker. Den senare kategorin kallas numera "fågeläpple" eller "viltmat".

Det värsta är att se hur dessa hedervärda seniorer som har skapat och byggt upp vår välfärd skäms när de närmar sig dessa lådor!! Jag gråter rätt ut när jag ser dem.

De ser sig omkring under lugg och hoppas att ingen lägger märke till dem i denna förnedring de tvingas utstå i sitt påtvingade armod. Bestulna på sina inbetalda pengar av politiker som hellre gynnar en importerad valboskap, som aldrig går till "fattiglådorna"eftersom de är försörjda livet ut på färskt oxkött och frisk mjölk.

Betalda av dem som får avstå, och blivit äckligt bestulna, utan att ha blivit tillfrågade om detta!

Ett land kan alltid bedömas efter hur det behandlar sina äldre. Sverige kan inte längre bedömas efter denna premiss! Sverige har blivit en banditstat styrd av stortjuvar till politiker som i sitt förräderi mot sitt eget folk får Vidkun Quisling att framstå, på den tiden det begav sig för honom och hans anhang, att framstå som en skock förvirrade byfånar, i jämförelse mot dessa vidriga folkförrädare som har begått detta oerhörda brott mot det svenska folket. Mot våra barn och barnbarn,mot sina egna barn och barnbarn, må Gud förlåta dem, det kommer inte vi att göra när räkningen skall göras upp med dessa, vidriga folkförrädare!

En dag skall de begravas i nedsmutsad jord och epitafet "Masken till maskarna" skall följa deras sista färd, något annat förtjänar de inte! Vakna!

1 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Sorgligt att svenska folket ställer upp på detta dessutom, det är deras egna föräldrar som drabbas av detta och snart nog dom själva också.
Rösta bort bovarna och banditerna vid nästa val och släng ut det snyltande patrasket ur landet. Endast verkliga flyktingar ska få stanna kvar.

Skicka en kommentar