måndag 28 mars 2011

Det som gör oss till människor

De som sitter på makten försöker hjärntvätta oss till att känna skuld för vår kristna och humanistiska historia och tradition, det som gör oss till människor. Människan som Guds avbild, en gud som är försonande i motsats till Allah, som är mycket fördömande.

Krig mot kristna förtigs. Inte i en enda svensk tidning kan man läsa något om att inbördeskriget i Elfenbenskusten står mellan muslimer och icke-muslimer. Förklaringen är att det "internationella samfundet" bestämt sig för att tvinga fram ett muslimskt maktövertagande. Den muslimske kandidaten Ouattara vann ju valet med någon procent. Det kallas demokrati när en majoritet kan utöva diktatur över en minoritet.

Genom illegal invandring blev muslimerna så många att de kunde vinna ett val, ett öde som i framtiden även kommer att drabba många länder i Europa.

Tidningarna borde informera om att rebellerna bedriver heligt krig, jihad. Å andra sidan är president Gbagbos anhängare inte heller särskilt fredliga, vilket kan ha sin förklaring i deras rädsla för vad ett muslimskt maktövertagande skulle innebära. Krig mot kristna förekommer ju i hela den islamiska världen.

Redan har Ouattaras män genomfört en massaker på 1000 civila i staden Duékoué i västra delen av landet. Vad väntar de kristna i huvudstaden Abidjan när jihadkrigarna tågar in. Jublar det "internationella samfundet" då?

Ja till krucifix och nej till burka?