måndag 7 mars 2011

En video som visar hur muslimer förstör en koptisk kyrka i Egypten

Från Jernhesten:

Såvitt jag kan läsa mig fram till så hände det i lördags. Man kan inledningsvis se en mufti stå och kalla till bön ovanpå resterna av den kyrka de nyss har "erövrat". Man kan höra en hel del av det vanliga "Allahu Akbar" skrikandet, men muftin säger också "skynda på! Vi ska snart börja med bönen! "En annan säger "låt oss bedja här. Jag är redan metwadu (den tvätt de ska ha fullgjort före bönen)." Videon kommer från muslimer, kopterna har flytt från staden. Nu har det rapporterats att muslimerna redan har bytt namn på resterna av kyrkan till en moské som kallas "Alakssa".

"A Brave New World"

8 kommentarer:

John sa...

Alltså, titta vad muslimerna, ja titta , och titta.

Lägg ner och sluta sprida korstågssbudskap.
Det finns idioter överallt.
Till och med från Amerikanska soldaterna, som har mördat och massakrerat oskyldiga, människor
Wikileaks, säger det dig något??

2) Demonstrationerna visar hur starka de var enade mot regim

Slutsats: Mycket lågt att peka idioter och beskylla alla muslimer för detta idiotiska tilltag

Marissa J sa...

Detta är islams rätta ansikte med att destruera kyrkor, men sådant visat inte SVT. Detta har hänt genom hela islams blodiga historia, att förfölja kristna och förstöra deras kyrkor. Kan de göra det i mellersta östern, så kan de börja att göra det här när de blir tillräckligt många. Detta är en varning på fullt allvar.

Anonym sa...

John, förnekar du att de är muslimer?
Lisa/

Melker sa...

"Lisa"

Nej, han förnekar inte att de är muslimer. Det han säger är att man inte kan döma alla muslimer för de ett fåtal gör. Religiös extremism handlar nästan uteslutande om misär, frustration och fattigdom - inte vad som står i Koranen. Om du tar dig tid under någon vecka och läser bibeln inser du att även den kan förvrängas till mycket ont (vilket har hänt och fortfarande händer, man kan bara nämna delar av södra Afrika, sekter i USA osv)

Låt er inte fastna vid en förenklad bild av världen där muslimer är onda och "att inse" det kommer att lösa alla problem. Våga se djupare!

Anonym sa...

John, skillnaden är att ingen i väst skyddar idioter. Hos oss är dom just idioter. Men försök att motverka dessa "idioter" så får du höra att du hatar muslimer och att du har islamofobi. Dödar idioterna civila så är dom "bara en liten klick" som ingen muslim behöver ta avstånd från. Dödar man däremot en av idioterna så kommer fatworna mot väst. Alla i väst ska straffas för att muslimer dödats. DET är skillnaden. En av dom iaf.

/Danne

Knute sa...

Du har fått det om bakfoten Melker, religiös extremism i islams fall handlar nästan uteslutande om vad som står i Koranen. Jag rekommenderar inte att du läser denna tradiga bok, men om du gör det blir du snart varse att till skillnad från de andra världsreligionerna är islam elakhet upphöjd till religion.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Detta är precis vad som väntar i Europa också när dom har blivit tillräckligt starka och många. Att kyrkorna/katedralerna är 500-1000 år gamla kommer mohammedanerna inte bry sig om. Dom kommer vara en nagel i ögat på allah, alltså måste dom bort eller byggas om till moskéer.

Marissa J sa...

Kopterna i Egypten lider något alldels fruktansvärt enligt Jihad i Malmöbloggen, men de verkar som om den politiska makten i vårt land inte bryr sig om den brutalitet som de utsätts för.Inte heller Svenska kyrkan verkar bry sig, de har ju precis anställt en imam. Så då passar det väl inte att göra någon protestaktion, mot vad som händer kopterna.

Skicka en kommentar