tisdag 17 maj 2016

Varje vulkanutbrott har förskalv. Ingen har ignorerat så många varningar som svenska politiker.

Bosnisk politi har beslaglagt store mengder våpen som skulle smugles til Sverige. Her snakker vi om tunge militære våpen. Dette er åpenbart ikke noe som skulle benyttes til vanlig gatekriminalitet eller å rane personer for sin lommebok. Så store mengder tunge våpen må ha vært tiltenkt større og langt mer alvorlige operasjoner.

Antallet militante muslimer i Sverige er i ferd med å nå en kritisk masse hvor de har infrastruktur og mannskap til å være meget farlige. Göteborg er en av de viktigste byene i Europa for Den islamske staten (IS). Belgia eksporterte jihadister i mange år, inntil noen av dem slo til med blodige angrep midt i hjertet av Belgia. Svenskene kan ikke forvente at de skal importere og eksportere jihadister i så lang tid uten at noen av dem vil slå til med terrorangrep i Sverige.

Selvmordsbomberen Taimour Abdulwahab var inkompetent, og klarte heldigvis ikke å drepe noen andre i Stockholm 11. desember 2010. Andre og mer kompetente personer vil derimot prøve igjen. Det er trolig kun et spørsmål om tid før Sverige rystes av blodige islamske terrorangrep.

En mere end 300 meter høj radio-tv-mast ved Borås, blev i går nat saboteret. Masten har andre funktioner end radio og tv, men politiet snakker ikke over sig.

“Polisens kommunikationssystem Rakel finns på dessa master. Masterna kan även användas för signalspaning och har bland annat använts av KSI (Kontoret för särskild inhämtning).”

Ethvert vulkanudbrud har forskælv. Ingen har ignoreret så mange advarsler som svenske politikere.

Kritisk masse i Sverige