torsdag 12 maj 2016

The last days of a white world

"The Camp of the Saints" (de heligas läger) är titeln på en profetisk roman som publicerades år 1973. Bokens dystra budskap är att massinvandringen kommer att bli så hejdlös att den västerländska civilisationen kollapsar. Från Snaphanen:

Vita/caucasians blir en allt mindre del av världens befolkning. År 1950 var de 28 procent, i dag är vi 13 procent och i mitten av århundradet är vi under 10 procent, och det kommer att sluta med att vita européer inte ens är i majoritet i Europa. 98 procent av världens befolkningstillväxt sker i "utvecklingsländerna" och vi är uppenbarligen överens om att låta oss koloniseras och sköljas bort av den tredje världens befolkningsöverskott.

Just nu trycker vi ihop oss för att skaffa plats till den 1,4 miljard som Afrika växer med de kommande 30 åren. Vi behöver bara "fördela dem lika och rättvist mellan oss" som EU och svenska politiker säger. Europa är redan världens näst mest tätbefolkade område.

Den väg de föredrar just nu är Italien. Ingen drömmer om att stoppa dem, utom Schweiz och Österrike, som får utskällning av EU. Om de inte hade stoppat dem vid Alperna (bilden), hade vi "flyktingarna" gående på de danska motorvägarna i tiotusental. Det är inte danska politikers mannamod och hederlighet som förhindrar det. De kunde inte drömma om att avstå från möjligheten till en tvåsiffrig miljonkarriär inom EU genom att protestera. Hellre säljer de sitt land och dess befolkning.

-  -  -  -  -
Min kommentar: i boken "The Camp of the Saints" är Schweiz det land som håller stånd längst, men internationella påtryckningar isolerar landet som en skurkstat. Slutligen tvingas schweizarna att öppna sina gränser och kapitulera.

Ett tappert folks mentalitet kan vara lika svårforcerad som höga berg. Frågan är hur länge Ungern håller ut. De har byggt ett taggtrådsstängsel till enorma kostnader. Men det är inte lätt att stå emot Obamas järnnäve (visserligen dold i en silkesvante) och trotsa hans befallning till Europa: "Störta Assad, släpp in flyktingar och bekämpa Ryssland... annars!"

Författaren Jean Raspail hämtade uttrycket "Le Camp des Saints" (de heligas läger) från Uppenbarelseboken 20:9 i Bibeln: "Och de draga fram över jordens hela vidd och omringa de heligas läger och den älskade staden; men eld faller ned från himmelen och förtär dem."