tisdag 6 december 2011

Obamas okunnige ambassadör skyller muslimsk antisemitism på den arabisk-israeliska konflikten

"Växande global antisemitism är kopplad till Israels politik gentemot palestinierna," sa den amerikanske ambassadören i Belgien till chockerade deltagare vid en judisk konferens i Bryssel tidigare i veckan.

Han har käpprätt fel. Arabisk antisemitism uppstod inte på grund av Israels politik, den uppstod med Muhammeds liv och lära. Oroligheterna i Gaza är således bara ett svepskäl, eftersom det enligt Koranen är en religiös plikt att förfölja judar.

Koranen och Mein Kampf är de två storsäljarna i Mellanöstern. Om den senare boken är förbjuden i Väst borde Koranen också förbjudas eftersom den också manar till mord på judar (och buddhister, hinduer, kristna...)

Obama håller sin ambassadör om ryggen, liksom han håller med antisemiterna i "Occupy Wall Street". Där är det Hatem Abudayyeh, en pro-palestinsk aktivist, som leder talkören. Han är verkställande direktör för Arab American Action Network, som grundades av radikala PLO-propagandisten Rashid Khalidi. När president Obama satt i styrelsen för Woods-fonden, gav de 40.000 dollar i bidrag till Abudayyehs grupp, och gruppen har också fått nästan 500.000 i federala skattedollar.

Antisemitismen frodas i "Occupy Wall Street"