torsdag 24 februari 2011

Sverige har blivit ett helt annat land ...

... och tyvärr inte till det bättre. I Det Nya Sverige;

*Uppmanas vi kvinnor att se till att ha större "säkerhetszoner" när vi rör oss utomhus.

* Gruppvåldtas unga tjejer och övergreppen filmas och skickas runt till allas beskådan.

* Uppmanas judar i Malmö att inte bära symboler som visar att det är judar. Blonda tjejer färgar sitt hår mörkt för att undvika att “uppvaktas” av MENA-män.

* Finns det områden där ambulans och brandkår inte går in utan poliseskort

* Åker 12-åriga tjejer hem på sommarlovet och kommer hem gifta och gravida

* Får våra äldre bara 3 koppar kaffe om dagen och tillfälle att duscha 2 ggr i veckan medans s k ensamkommande barn med högt hårfäste har i snitt 2 vårdare" per person och kostar oss 2000 kr om dagen. Den summan täcker bara kost och logi.

* Finns det nu ca 70 kommuner i Sverige som håller på att gå bankrutt p g a försörjningsstödet, f d socialbidraget, nu är en allt för stor del av budgeten.

* Finns det skolor som trots att det regnar resurser över dem så går inte ens hälften ut med godkända betyg.

* Tar det nästan ett dygn innan statsministern kommenterarade, d v s mumla om religionsfrihet, en terroristattack som kunde ha dödat oskyldig människor.

Sverige har förvandlats till ett u-land på bara några decennier. Vi vet alla vad det beror, inklusive våra politiker, men av någon anledning så tillåter man att vi sjunker ännu längre ner i skiten.

Kommentar av MS

4 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det har gått på bara 20 år. Så sent som på 80-talet var Sverige fortfarande ett fint land. Det mest tragiska är att det finns en eller två generationer som inte skulle tro oss om vi berättade om vår uppväxt. Dom skulle tro att vi ljög eller att det där bara var en myt påhittad av nazister. Dom tror naturligtvis att det alltid har varit så här, att muslimer har det funnits i Sverige i flera århundraden och att det är dom som skapat vår kultur, inte vi själva.

gäster sa...

20 ensamkommande flyktingbarn från Björkuddens transitboende våldtog en 11-årig svensk flicka på Husbybadet i norra Stockholm.

http://henrik.motpol.nu/?p=295

MS sa...

@ Robin S

Visst har nedmonteringen av vårt land gått rasande snabbt. Jag är gammal nog att minnas 80-taelt och i stort sätt alla av de företeelser jag räknande upp hörde man aldrig talas om. När man nu läser tidningar eller rör sig ute på stan så känns det allt mer ofta som att man befinner sig utomlands. Det är inte svenska, eller några andra europeiska språk, man hör på gatorna. När någon myndighet etc. ska presentera någon rapport är det alltid bilder på hucklen eller för att tala olofsonska nya svenskar. Det som är det värsta är att man vet att det är medvetet i ett försöka att trumma in budskapet om den "lyckade" mångkulturen.

Roger Lindholm sa...

Jag jobbar som entrepenör i Storstockholm och tjänsten innefattar jourtjänsgöring (dygnet runt). Nu har man introducerat nåt fiffigt för oss entrepenörer som vistas ute i dom olika förorterna nattetid. Vi ska nämligen ringa SOS alarm var 15:e minut och bekräfta att vi fortfarande är vid liv! Yepp, dagens sanning. Fiffigt va? Välkommen till det NYA Sverige!

Skicka en kommentar