torsdag 3 februari 2011

Massakrer på judar utförda av muslimer före 1948
"Judar levde lyckligt tillsammans med muslimer och i harmoni innan Israel bildades."
Hur många gånger har du hört detta sägas?
Myten om fredlig samexistens sprängs i luften av denna karta (klicka på kartan för förstoring).

Från Point of no return

Läs också: Israel har aldrig sett så bra ut som nu

3 kommentarer:

gäster sa...

Den anti-israelske og anti-jødiske propagandaen har fått så å si fri utfoldelse i Egypt i mange årtier. Den snart 32 årige freden mellom Egypt og Israel er ikke basert på nabokjærlighet, for å si det sånn.

I Egypt har ”Mein Kampf” vært bestselger i årevis og her har man produsert ”Rytter uten hest”, en 41 episoders lang tv-serie basert på ”Sions vise protokoller” som ble lansert på den egyptiske statskanalen i november 2005.

http://www.document.no/2011/02/antisemittismens-viktige-rolle-i-den-arabiske-verden/

gäster sa...

Sympatier og antipatier med og mot jøder og muslimer korrelerer med politiske synspunkter, ikke på grunn av de to religionenes teologiske innhold, men på grunn av den måten de to religionene er organisert.

Kollektivister vil i det store og hele sympatisere med muslimer og være skeptiske til jøder, mens individualister stort sett vil sympatisere med jøder og være skeptiske til muslimer.

http://www.sisteskanse.net/2011/02/jder-og-muslimer/

Berit sa...

Så här säger Fjordman:
En av de mest frustrerande saker att se är den starkt anti-israeliska och ibland direkt antisemitiska inställning, som råder i alltför många av EU: s media.
Bat Ye'or's förutsägelser om den arabiska antisemitiska attitydens spridning i Europa och kontinentens islamisering och nedgång till att bli Eurabia , har hittills visat sig deprimerande korrekt.
Denna trend måste bekämpas kraftigt, av alla allvarliga europeiska anti-jihadister. Inte bara för att det är omoraliskt och orättvist mot israeler, vilket det är, men också för att de som stöttar den, berövar européerna möjligheten att fullt ut förstå hotet och förstå vilken typ av Jihad som nu riktar in sig mot stora delar av Europa.

Skicka en kommentar