fredag 4 februari 2011

Alla vill flytta till Blomstermåla ...

... säger Maud Olofsson... läs mer här >

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sen när blev en korkad bondmora som Måddan införstådd på vad enkel, logisk matematik går ut på.....Blodsven

Anonym sa...

svd artikeln du länkar till där rätten lägger på 2år på den påstådda 13års åldern och ett barn så blir straffmyndigt. Det visar väl med all tydlighet att andra än migrationsverket ska vara ansvariga för flykting"barn"s åldersbestämning. Alla icke blinda ser att det är män och inte barn. Man önskar att uppdrag granskning skulle våga.....syna invandringsindustrin och vilka som får komma in. btw stockholm sparar pengar på idrotten och vissa föreningsbidrag, vilka föreningars pengar som inte dras in och vart besparingarna går kan ni själva räkna ut. kostnaderna börjar synas rejält nu.

Rickard sa...

Trots att de vet att invandring är skadligt så fortsätter de att argumentera för det. http://www.hesperus.nu/?p=604

Knute sa...

Här är den borttappade länken om åldersbestämning av ensamkommande:

http://www.majgrandmo.com/2011/02/metoder-att-faststalla-alder-nodvandiga.html

"I Umeå tingsrätt åtalades en, enligt passet, 13-årig pojke för flera brott, bl a misshandel. Åklagarsidan fattade dock misstankar och krävde en medicinsk utredning för att fastställa pojkens egenliga ålder. Händer och tänder röntgades och visade att pojken måste ha varit minst 15 vid brottstillfällena. Och därmed straffmyndig.
Hur det går i rättegången återstår att se. Men antagligen blir brottspåföljden små förstående samtal hos en soctant om hans förfärliga bakgrund."

Skicka en kommentar