onsdag 9 februari 2011

Socialism suger...

Socialistiskt vanstyre har varit utmärkande för Sverige, landet med världens bästa utgångsläge efter andra världskriget. Inte konstigt att unga människor måste söka sig till Norge och Danmark för att få jobb. För visst är det sossepolitik som utmärker den "borgerliga" regeringen! Annars skulle de förlora väljarnas stöd, svenska folket har ju blivit hjärntvättat av kommunistpropaganda de senaste 50 åren.

Det är fel att förväxla välfärd med välstånd. Välfärden tär, välståndet när. I det socialdemokratiska välfärdssamhället behöver man inte känna skuld om man ligger samhället till last, det är inte ens eget fel, det är samhällets fel. Allt är ödesbestämt. Om man lyckas i livet är det bara tur, och staten kan därför konfiskera ens överflöd för att ge till mer behövande. En rövarmoral utan samvete. En moral med många beröringspunkter till en viss invandrad religion.

Som socialistisk planekonomi kan man rubricera de senaste årens påtvingade massinvandring av människor som aldrig kommer att få ett jobb. Det byggs bara 30.000 bostäder om året men det vandrar in 100.000, lika många som en medelstor svensk stad.

Den samhällsekonomiskt olönsamma invandringen förklarar varför politikerna vill höja pensionsåldern. Sveriges ekonomi är inte alls lika god som de vill påskina. Så socialism suger, se bara hur snabbt Obama lyckas förstöra USA:s ekonomi. Utgifterna i landet har ökat med mer än 1 trillion dollar (12 nollor) under de senaste 2 åren...

läs mer: Obamacare är fascism....

10 kommentarer:

Rickard sa...

Det är dags att begrava mångkulturen en gång för alla... http://www.hesperus.nu/?p=633

Anonym sa...

Ja socialism är förjävligt. Det är tack vare socialism man kan plugga och få bidrag i sverige, det är tack vare socialism vi har gratis sjukvård i sverige, det är tack vare socialism vi har haft sjukförsäkring i sverige, det är tack vare socialism även folk utan hög utbildning kan tjäna hyggligt tack vare facken(ja moderaterna vill nog inte att en svettig byggjobbare ska kunna tjäna 25 000 i månaden). Men nu är ju sverige moderatstyrt, så då slipper du snart dessa hemskheter. Sjukförsökringen är ju redan i princip borta. Jag hoppas du är rik och aldrig blir sjuk. För din egen skull.

Knute sa...

Anonym, du förväxlar socialism med den trägna flit som skapat den rikedom och det välstånd som möjliggjort välfärdsreformerna. Socialism är något annat, det är avundsjuka och konfiskation.

Eftersom välståndet börjar försvinna så försvinner välfärd och sjukförsäkring också. Moderaterna är för övrigt bättre sossar än sossarna själva, vägen mot välfärdssamhällets kollaps går lite långsammare med nuvarande regering. För staten liksom för individen gäller det att rätta mun efter matsäcken.

Anonym sa...

Norges regering består av Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet,sedan 17. oktober 2005, folket gav dom förnyad förnyad mandat 14. september 2009. Vilka har regeringsmakten i Sverige? Vet inte riktig vad socialismen har med ungdomsflykt från Sverige till Norge att göra, fast saklighet har väl inget med saken att göra...

Anonym sa...

Mångkultur är skit - skippa den nordiska gemensamma arbetsmarknaden och inför visumkrav för svenskar som vill besöka Norge. Ekonomiska flyktingar ska man hålla kort, enbart dom som VERKLIGEN har humanitära skäl ska få komma in. Norge behöver arbetskraftinvandring men polakker jobbar faktiskt bättre än svenskar.

gäster sa...

Invandringen kommer att föra till välfärdens kollaps inom få år

http://xantippe.wordpress.com/2011/02/07/advarsel-fra-midt-december-gentages-ingen-indvalgte-har-forstaaet-alvoren/

For god ordens skyld skal det oplyses, at af folketallets stigning i 2010 skyldtes 73,8% indvandringen. Denne andel vil i 2030 være mindsket til ca. 49% og til ca. 14% i 2072, hvis indvandringen fortsætter som i de seneste år. Resten af stigningen (op til 100%) skyldes indvandrernes fødselsoverskud.

humor är kul sa...

Haha den här bloggen borde ju vara med i ngt humorprogram....tack för skrattet! hahaha
Humor är kul!

Knute sa...

Humor är kul, tack för berömmet! Om du är van att få dina åsikter serverade av politiskt korrekta "experter" i skola, tidningar och TV, så blir du antagligen en smula häpen och det kan ju vara en kul början på avprogrammeringen.

Anonym sa...

Typisk hobby politiker, lätt att bara peka och säga "Det är sossarnas fel!". Tyvärr är inte borgarna så mycket bättre själv, de är för mycket åt det andra hållet. Hur än mycket du försöker förneka det. Tyvärr så är jag rik pga borgarna, men till en alldeles för stor kostnad. De har möjligheten sen de tillsattes att ordna upp för ALLA människor, men misslyckats....

Det är bara vi rika som får mer i plånboken...

Sedan så har man ögon och se med, och kanske använda andra källor än medier för de har lite sned vinkling.

Och nej, jag är varken röd eller blå så bespara din attack, jag är lila....

Berit sa...

Du verkar inte ha läst Knutes artikel. När socialism tillämpas går samhället åt skogen och han skriver klart och tydligt att borgarna i Sverige utmärks av sossepolitik och är i stort sett lika goda kålsupare som de som kallar sig sossar.

En fråga? har du blivit rik tack vare subventioner eller trots politikers arbete med att ta din inarbetade inkomst ifrån dig?

Skicka en kommentar