söndag 5 september 2010

(S)veriges Televison har infört tankeförbud..

... mot att koppla sämre välfärd till ökad invandring. Men för att vara på den säkra sidan har de vänstervridna journalisterna på SVT förmodligen som vanligt en valkupp i beredskap dagarna före valet. Det har de inte mycket för, inte med en sådan statsministerkandidat.

Till skillnad från Danmark har vi i Sverige en politisk "kultur" med otaliga högmålsbrott, alltså våld mot politiker, i synnerhet mot sverigedemokrater, i syfte att omstörta vårt demokratiska statsskick...

1 kommentarer:

Bengt sa...

Varför har vi svenskar blivit så förbannat flata?????? Vi synes acceptera alla avarter från varhelst de kommer. Skall vi acceptera den muslimska kulturen också med "stening" "hustrumisshandel" "barnstympning"
"yttrandefrihet". Vår egen historia, kultur synes inte betyda ett satans dugg längre.
Har de sittande politiker inget ansvarstagande för framtiden????????? Nej låt oss svenskar förbli svenska, blott för ett ögonblick.
Inte för länge sedan skulle vi ta hänsyn till alla konstiga kulturer och så vi gjorde men vilken gör det av alla nysvenskar??????
Dessvärre skiter de flesta i det och hänsynheten synes vara ett minne blott. Historien vill tala och det är inte långt dit.

Skicka en kommentar