onsdag 22 september 2010

Pang i bygget

Vad är de så rädda för, svenska politiker och medier? Valet är över och ändå är de mer perplexa och förvirrade än innan. Det kan finnas många goda skäl. För första gången på en generation kommer det att bli svårt att undertrycka, förvränga och undanhålla faktisk kritik. Man kan inte längre bestämma en gång för alla att en Sverigedemokrat aldrig kan gå till genmäle, aldrig kan skriva på DN debatt eller SvD Brännpunkt. Eller tänker de fortsätta den publiceringspolitiken? Och riksdagspolitikerna får sin tystnadszon invaderad, de blir tvungna att sätta sig in i fakta om ämnen som de bekvämt låtit ligga i över en generation. Slutligen får Sverigedemokraterna utöver 111 miljoner också tillgång till arkiv och dokument i Riksdagen som de hade inte tidigare.

Nu kan det komma verkliga köttbullar på bordet. Vad kostar invandringen i mänsklig smärta och lidande och kronor? 40 eller 300 miljarder om året? Vad är sanningen om den exploderande brottsligheten? Undersök så de våldtäkter som en riksdagsledamot själv har kallat "siffror från en krigszon". Kanske Stockholms apotek redan meddelar att valium och etanol är slutsålt? - tidningarna är hysteriska. Alltmer agitatoriska för varje dag som går.

Snaphanen

1 kommentarer:

Anonym sa...

Kalle008 säger: när det gäller datasäkerhet för medlemsregistret så är den väl så bra den någonsin kan bli, eftersom registret ligger på en dator som inte är kopplad till nätet...

Skicka en kommentar