lördag 11 september 2010

Sverigedemokraternas demokratisyn är betydligt bättre än vänsterns

Varför uttalar sig inte de sju riksdagspartiernas ledare om detta angrepp på Sveriges demokratiska statsskick:

Igår blev en kandidat för Sverigedemokraterna misshandlad och knivskuren i Malmö av arabisktalande män. Rödfascisterna i AFA har förenats med islamiska terrorister.

Tycker partiledarna att våld mot politiker är ursäktligt? Eller tycker de att våld mot sverigedemokrater är småpotatis? De reagerade ju på morden på Olof Palme och Anna Lindh, men frågan är om de ens skulle reagera på ett mord. Det börjar lukta 1930-tal och de bruna är etablissemanget som hetsar mot SD. Läs mer:


10 kommentarer:

Anonym sa...

"Allamänniskorslikavärde"-svamlet gäller uppenbart inte sanningssägare och sanna demokrater. Där är våld accepterat att använda, men jävlar om man slår en våldsam röding eller moderat på käften. Att den lille rövslickaren Göran Lägghund överhuvudtaget sysslar med politik, är inget annat en stort skämt. Är helt säker på att han skulle slicka Ohlyckans röv om han kom i den situationen....Blodsven

Unknown sa...

Mmm, jaha, och vittnesuppgifter finns såklart..? Eller nej? Det var inte så att det var ett internt fyllebråk som spårade ur och där det sen var väldigt enkelt att skylla på någon sorts odefinierbar "vänster"?

Knute sa...

Johan, tror du att han själv skar in ett hakkors med en kniv på sin panna? Och sprejade slagord och satte upp AFA:s klistermärken på sitt hus.

Anonym sa...

Från Morgan.

Är det inte märkligt att varken massmedia eller våra politiker kritiserat/kritiserar vänstergruppernas tilltag?

Och hur kommer det sig att medlemmar i AFA har skyddade identiteter? En terrorgrupp! Det är för mig (och borde vara för alla), fullkomligt ofattbart. Dessa hjärndöda huliganer, denna hatmobb. Hur kan det vara så?

Varför reagerar inga politiker? Är vi på väg in i en totalitär diktatur? Sverige, det mest demokratiska landet i världen? Jag förstår inte vad som sker...

MS sa...

Johan. SÖK HJÄLP!!!

Knute sa...

"Alla som är kritiska till den nuvarande oansvariga immigrationspolitiken är rasister, där har vi den grövsta och mest felaktiga generaliseringen inom svensk politik i dag."

http://robsten.blogspot.com/2010/09/det-handlar-om-politik.html

Hasse sa...

Faktum är att Sverigedemokraternas demokratisyn är betydligt bättre än samtliga riksdagspartiers. Om deras ledare inte går ut och fördömer detta angrepp på demokratin så kan det inte ses som något annat än ett tyst medgivande.

Den som tiger håller med.

Anonym sa...

Det är tyst i massmedia, samhället sover. Jag hoppas att säkerhetspolisen är vakna. Vi kan vara på väg att få en svensk motsvarighet till Baader-Meinhof ligan. Det finns helt klart extrema element i dessa vänstergrupper. //Mats Mutant

Klartexten sa...

Man glömmer ofta bort att 90 % av Sverigedemokrater kommer Socialdemokraterna, Moderaterna, KDS osv! Dvs dom kommer alla från samma partier som nu kastar skit på dom!

Problemet är förstås att SD stjäl allas röster och därför har man gaddat ihop sig mot SD!

Anonym sa...

Tänk om fler Svenskar slutade gömma sig bakom gröna valskärmar och vågade tycka annat än det som de förväntas tycka!
Och tänk om "alliansfrihet i fred och neutrala i krig" började kallas för vad det är:
FEGHET

Skicka en kommentar