fredag 3 september 2010

Reepalus tunnelseende väcker debatt

Möllevångstorget i Malmö

Sverige bör strama åt flyktingpolitiken och göra det svårare för asylsökande att få en fristad, säger folkpartiledaren Jan Björklund. Tyvärr är han för närvarande rätt ensam om den åsikten i riksdag och regering.

Han säger också, på tal om flummiga metoder i skolorna, att kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu (s) fullständigt har sänkt läraryrket. Eleverna betygsätter sina lärare. "Det finns inga andra områden på svensk arbetsmarknad där medarbetarna sätter chefens lön. Malmö är inne på en farlig väg."

Rubriken på det här inlägget syftar inte på förslaget om en tågtunnel mellan Köpenhamn och Malmö, utan på att Reepalu verkar vara så ensidigt inställd på att behålla makten med hjälp av de röster invandringen ger.

Reepalu har för länge sedan bytt ut socialismen mot något ännu värre. Hans betedde sig bedrövligt under tennismatchen i Malmö mellan Sverige och Israel. Då krävde han av de judar som bor i Malmö att de skulle ta avstånd från Israels politik.

Genom att på detta sätt krypa för Hamas och Hizbollah trodde han sig få poäng bland stadens muslimer. Men de där organisationerna är nazistiska, de läser Mein Kampf med nästan samma vördnad som Koranen. Vad Reepalu gör är att förvandla socialdemokratin till en totalitär ideologi farligt nära nazism, islam och kommunism.

Nu ska det byggas jättemoské i ett villaområde i Malmö. Grannarna protesterar men avfärdas av kommunstyret. Det spelar ingen roll att det är trägna arbetare som med stora uppoffringar skaffat sig sina hus och i alla år röstat på sossarna, nej dem kan Sveriges pensionärers intresseparti gärna få överta, för nu kommer en strid ström människor från fjärran länder, dem ska vi satsa på, de är våra nya kärnväljare.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar