måndag 20 september 2010

Demokratin vann och Sverige blev ett normalt europeiskt land

"Om tre månader är Mona Sahlin ambassadör i Mogadishu... Lars Ohly gråter över att Berlinmuren föll och vägrar att dela sminkrum på SVT med naturbegåvningen Jimmie Åkesson, som inte blir lika lätt att sopa ur riksdagen som Bert Karlsson och Ian Wachtmeister."

"Den som tror att nu är det gjort, att SD har brutit igenom ljudvallen, tar troligen fel. Tvärtom kommer kampen att skärpas. Men det finns sprickor i muren, det sipprar ut ljus. Politikerna förnimmer någonstans att något mycket mer står på spel än ett litet partis genombrott."

Snaphanen, Document.no

Läs också: Malmös brister

10 kommentarer:

Knute sa...

"Jimmy Åkesson bør snarest få frem en arvtaker og ha sitt testamente i orden. I den stemning som er skapt i Sverige vil et angrep på han bli bejublet av venstresiden. Vi husker hva Reinfeldt uttalte da SD politikeren i Malmø ble overfalt i sitt hjem: "dette må man regne med"..
En livsfarlig uttalelse som kan gi enkelte hoder den ide om at et angrep på Jimmy Åkesson kan skje med stilletiende aksept hos det Politisk Korrekte establishment som en heroisk og modig handling fra humane elskende flerkulturelle patrioter."

http://www.document.no/2010/09/historisk_2.html#comment-312079

MS sa...

Mona Sahlin kommer inte bli ambassadör i Mogadishu utan i den nya somaliska provinsen Tensta-Rinkeby. Det finns ett konsulat i Vivalla.

När VU tvingar henne att avgå så kommer jag köpa en flaska skumpa. Att SD kom in är oerhört viktigt för hela landet men för mig personligen så var dom röd-grönas förlust ännu viktigare.

Anonym sa...

Grattis Jimmie och alla vänner av demokrati.

Anonym sa...

Ni fattar ju ingenting i Sverige. Jag gissar med min erfarenhet fran att bo i Australien attdetta kommer att handa:
De ledande partierna kommer att cherry-pick delar av Sverige Demokraternas politik (lyssna pa valgarna!) och eftersom SD politik blir "main stream" (med spin doktoring och tweaks) sa forsvinner stodet till slut for SD som inte kan rekrytera lika slipade hajar som de stora spelarna. Same same but different! DET KALLAS DEMOKRATI

Knute sa...

"Framtiden blir mycket annorlunda än den vi varit med om och gränserna för vad länder med en liten befolkning klarar av människor som aldrig kommer ifråga för annat än bidrag, har redan passerats. Lägger vi så till hur islam håller på att positionera sig i vårt avkristnade land där människor sedan länge mer har religonen som en tradition, så måste man vara en komplett tok för att inte förstå att Sverige och svenskarna och den parlamentariska, folkvalda demokratin av västerländsk modell hotas att helt försvinna..."

http://ddayperspective.blogspot.com/2010/08/herrjosses.html

Knute sa...

Vi måste nu bygga utomparlamentariska rörelser för att förhindra en sådan politisk utveckling. Det är vår främsta uppgift, det är det vi ska arbeta med!”

Sagt av Lars Ohly (V)

http://www.smp.se/nyheter/sverige/sd-register-utlagt-pa-natet---kronobergare-uthangda(2115055).gm#disqus_thread

Knute sa...

När man immigrerar till ett land innebär det inte att man går från försörjare till försörjd och att man är här för att missbruka samhället och dess uppbyggnad. Det gäller mig om jag flyttar till Australien eller Kanada men det gäller tyvärr inte den som flyttar till Sverige.

http://dagensps.se/opinionen/artiklar/2010/08/23/67842243/index.xml

Knute sa...

"Rösträknare öppet SD-fientliga

På tal om valfusk läser jag nu i Aftonbladet att en av kontrollräknarna hoppas att SD inte får inflytande:

Signe Mogensen är förväntansfull. Hon hoppas att de röstkuvert hon så noga kontrollräknat ger alliansen övertaget.
– Jag röstade inte själv på alliansen men jag vill så gärna att de får övertaget så att Sverigedemokraterna inte får inflytande, säger hon.

Låter inte speciellt betryggande eller hur?"

http://kentekeroth.se/2010/09/22/rostraknare-oppet-sd-fientliga/

Marin Ruseborn sa...

Att demonstrera mot SD går bra, fick vi veta. Skrika, gapa, kasta sacker...Det är superdemokratiskt säger vissa. Men att folk får rösta på dom de vill, hehe, det är dumt, det är nynasistiskt och-lägg märke till- inte demokratiskt.

Och till sist: Vilka är de som framkallar våld på dem svenska gatorna?

Anonym sa...

Sverige er ikke et normalt land. Det er rygtedes helt ned i Israel, at der er antisemitisme i Malmö og Stockholm. Men forårsaget af hvem? muslimer? videoen giver svaret.

http://semit.wordpress.com/2010/09/15/reportage-om-antisemitisme-i-sverige/

Jeg har tidligere angivet i everykindapeople at de svenske antisemitiske forhold ligeledes har nået Libanon.

Skicka en kommentar