måndag 1 oktober 2012

Obamas image: Occupy-uppvigling och klasskampsretorik

De personer som för närvarande håller i trådarna i Washington, kommer från de radikala vänstergruppernas Saul Alinsky-värld, där allt de gör – oavsett hur oetiskt, korrupt och fullständigt olagligt det är – är moraliskt berättigat om det gagnar deras agenda. Vinna röster och val med alla medel är deras motto.

Occupy Wall Street-rörelsen protesterar mot banksters (bank-gangsters) men båda drar under Obamas kommando åt samma håll, en ekonomisk kollaps! USA:s statsskuld har ökat från 10 till 16 trillioner dollar under Obama.

Obama är en mästare i att ljuga genom att omdefiniera ord. "Avund är rättfärdighet", islamisk terror är "oförutsedd händelse". Amerika är som förvirrat, skrämt och dominerat av vänsterns hemliga språk som förhindrar medborgarna att se Barack Obama och hans administration för exakt vad de verkligen är: engagerade revolutionärer från den radikala vänstern.

Presidentens anhängare fortsätter att ignorera hans maktmissbruk och trampande på medborgerliga rättigheter. Obama har tagit sig rätten att avrätta amerikanska medborgare som misstänks vara terrorister, utan vare sig rättegång eller bevisning. Nu tränar han militären för att föra krig mot det amerikanska folket under en kommande ekonomisk kollaps. Sådant ska allmänheten inte få veta och därför pågår ett ständigt arbete i media för att sanera hans image:





. . Läs mer om "Obama, den mest hatfyllde presidenten någonsin"