tisdag 16 oktober 2012

Islamist blev världens mäktigaste man

Det är ingen lös konspirationsteori, konspirationen finns på riktigt. Kusligt rent ut sagt, att en islamist blivit världens mäktigaste man.
Al-Qaeda anföll konsulatet i Benghazi i Libyen den 11 september i år, och dödade fyra personer. Den amerikanske ambassadören våldtogs och ströps. Hur reagerade Obama då?

“Man undrar förstås varifrån Obama fick uppgiften om att det var en 'spontan' protest mot en YouTube-film (som nästan ingen hade sett). Jag har nu följt debatten i amerikansk TV under ganska många veckor. Alla verkar (även undersökningskommittéen) vara överens om att detta var en väl planerad terroristattack (och Issa beskrev att man varit utsatt för 240 attacker tidigare, varav 20 % i Benghazi), vilket också kunde följas on line på State Department (kameror spelade in och spelades upp i WH on-line). Flera personer samt en CBS-reporter (Lara Logan) var i Benghazi och alla dessa påpekar att ingen i Benghazi talade om några spontana demonstrationer och INGEN har hört talas om den YouTube film som Obama förde fram i 3 veckor.
Varifrån fick han dessa uppgifter? Ingen annan verkar nämligen känna till det som Obama omedelbart kände till. Det verkar nästan som om detta var en väl planerad attack med Obamas medgivande (indragen säkerhet), där han på förhand visste att han skulle klandra en YouTube-fil och USA för att 'kränka' de stackars muslimernas känslor. Det är alltså USA:s fel att muslimerna våldtar och skär halsen av folk och Obama har kommit för att USA skall lära sig att ta på sig den skulden.”

Kommentar av SB