söndag 14 oktober 2012

Nu har Vänsterpartiets ledare Sjöstedt gått till sjöss

... tillsammans med jihadkrigarna på Ship to Gaza. Ännu en av Västerlandets dödgrävare som aldrig säger ett ont ord om Hamas fruktansvärda regemente. Hamas misshandlar palestinier i Gaza, torterar människor ostraffat och förnekar fångar deras rättigheter. De israeliska barnen i Sderot har 15 sekunder att söka skydd undan Hamas raketer. Och vem betalar raketerna? Det är Sverige, Norge, Danmark, EU och USA.

Eftersom Sjöstedt övergav skeppet någonstans på vägen kanske han kom på bättre tankar. Om hans kamrater verkligen varit intresserade av att skeppslasten skulle komma fram till Gaza, borde de valt en israelisk hamn som destination. Israels blockad handlar om att kunna kontrollera att vapen inte smugglas in, och förhindra terroristattacker.

Ship to Gaza hissade naziflagga. Detta inträffade när Turkiet och terrororganisationen IHH organiserade flottiljen år 2010. IHH-medlemmar angrep de israeliska kommandosoldater som ville förhindra skeppet Mavi Mamara att fortsätta till Gaza. Orden på flaggan betyder "bra gjort" och syftar förstås på nazisternas folkmord på sex miljoner judar.

. . Vi står och faller med Israel