lördag 23 april 2011

Rosa frågor

En ny konvention från Europarådet har bestämt att kön är "socialt konstruerade roller". Konstigt, det syns ju med blotta ögat att det är biologisk skillnad på män och kvinnor. AntiJihad Norge skriver:

"Även om islams och kristendomens kvinnosyn är ett universum ifrån varandra, är detta faktiskt ett slags angrepp på dem båda. När två fiender både angrips av en tredje part, är det naturligt för de två angripna att söka hjälp och stöd hos varandra. På så sätt kan detta bildligt talat driva kristna och muslimer i armarna på varandra. För de kristnas del blir det i så fall en dödlig omfamning - bokstavligt talat."

Paulina Neuding: Trots att Israel alltid kommer att dra till sig djupt troende kristna, judar och muslimer har det blivit ett land där homosexuella par håller handen på gatan och hämtar på dagis som alla andra. Det säger något om kraften i landets liberala rörelse."

Kim Milrell: "En efter en vaknar medborgarna upp, gnuggar sig i ögonen och ser på framtidslandet Israel med nyvakna, friska ögon.

Apropå anti-jihad i Norge vill justitieminister Knut Storberget mobilisera mot våldtäktsvågen... läs mer här >>