söndag 31 oktober 2010

Det invandrade våldet är inget Sverige klarar av ...

Nio män greps under natten mot lördag i Degerfors. Männen misstänks ha kastat sand i ögonen på en man och sedan misshandlat honom med järnrör. De behöver höras med tolk, så det är inget vi klarar av i natt, sade polisen.

lördag 30 oktober 2010

Ger statsminister Reinfeldt sitt tysta medgivande till hämndaktioner mot Sverige?

Läs mer här >>

Malmöpolisen frågar...

... i en enkät om invånarna upplever problem från ”rasister” och ”främlingsfientliga” personer. Ja, det är nog många som kan vittna om att de blivit kallade svenne eller svennehora eller jude eller något annat...

läs också om Expos propagandamöte i Hyllie kyrka Malmö 28/10

fredag 29 oktober 2010

Muhammed det mest populära namnet i Storbritannien

Unga muslimer har mycket mer större tendens än sina föräldrar att följa den islamiska religionens regler...

läs vidare >>

onsdag 27 oktober 2010

Mammor har större hjärna


Det här måste vara en man som ännu inte varit gravid... läs vidare här >>

Obama nådde botten...

... i måndags när han använde sig av en liknelse som ingen av nationens ledare, varken förr eller senare, skulle kunna använda utan att utbuas...

läs vidare >>

tisdag 26 oktober 2010

Media uppfostrar muslimer att uppfatta islamkritik som hets

Koranen är en text som uppmuntrar islam att påtvinga sig med våld och möjliggör dödandet av kristna, sade Libanons katolska patriark av Antiokia ärkebiskop Raboula Beylouni vid ett möte i Vatikanen med Mellanösterns biskopar.

Både nazismen och islam uppmanar till terror och folkmord, men det får man inte säga för då är det "risk att mörka krafter får stöd". Politiker som Geert Wilders i Holland och Elisabeth Sabaditsch-Wolff i Österrike står inför rätta därför att de citerat bloddrypande verser ur Koranen. Ska det bara vara förbehållet imamer under fredags-"bönen" att göra det?

Alla islamkritiker är inte främlingsfientliga. Ideologin islam är en sak, enskilda muslimer är en annan. En tredje är att majoriteten muslimer är märkvärdigt tysta om islams avarter. Ett visst misstroende är därför befogat:

"När jag kliver ombord på ett plan, så måste jag säga dig, att om jag ser människor i dessa muslimska kläder och jag förstår att de först och främst identifierar sig själva som muslimer, då blir jag orolig. Jag blir nervös."

Den amerikanske TV-kommentatorn Juan Williams blev av med jobbet för att ha sagt detta. Han blev ett offer för den nya politiskt korrekta definitionen av yttrandefrihet. Sanning är lögn. Frihet är slaveri. Islamkritik är islamofobi. Svärdets religion är fredens religion.

Bild: somaliska terrororganisationen Al-Shababs flagga

Politiskt korrekt inkvisition



Redan innan man är färdig med skådeprocessen mot Geert Wilders tar man itu med de något mindre fiskarna. "Processen" mot Elisabeth Sabaditsch-Wolff är nu planerad att inledas i slutet av november...

läs vidare här >>

Hädelselagar används för att förfölja kristna

OIC, the Organization of the Islamic Conference, försöker för sjätte året i rad att få infört ett förbud mot islamofobi samtidigt som muslimska länder förföljer andra religioner.

Det är farligt och oroväckande att en FN-resolution ger legitimitet till de nationella hädelselagar som används för att förfölja kristna och andra minoritetsgrupper.

läs mer >>

måndag 25 oktober 2010

Halal-hysteri

Från AntiJihad Norge:

Halal-hysteriet har ingen plass i islam, selv ikke etter islams egne skrifter. I Koranen 5:5 kan man nemlig lese følgende:

”I dag er alle gode ting tillatt for dere! Skriftfolkenes mat er tillatt for dere, og deres mat er tillatt for dem!”

Hvis halal slaktet mat ikke er tilgjengelig er det med andre ord intet til hinder for at muslimer kan spise både kjøtt av dyr som ikke er halal slaktet og til og med svinekjøtt. Hvor i all verden møtes ikke muslimenes krav om halal slaktet mat og svinefri mat med dette koranverset? I stedet oppfatter ikke-muslimer det nærmest som en plikt ikke bare å skaffe muslimer halal mat, men også å spise det selv.

I fallet Ungern har den negativt inställda utländska pressen förutspått det värsta...

söndag 24 oktober 2010

Idiotaktivism på Möllan i Malmö

Läs mer här >>

Sitta på två stolar

Med en ledare som Obama finns det skäl att misstänka att politiken faktiskt innebär ökat inflytande för islamisk jihad i Afghanistan och Irak. Obama planerar för övrigt en resa till Indien i början av november, varvid han kommer att ställas inför intrikata problem angående det religiösa klädmodet... läs vidare >>

lördag 23 oktober 2010

I dessa för pressen så svåra tider...

... samlas alla våra tankar och alla våra böner om journalisterna. Låt oss alla be, "Må Allah se till att prickskytten i Mallahmö ska vara vit". Annars kommer all den bästa trycksvärtan vara förspilld...

läs mer >>

Ali, go home!

Europas eneste land med reelt demokrati går den 28. november påny til folkeafstemning. Denne gang om det såkaldte “Ausschaffungsinitiative” Politically Incorrect skriver: “De første meningsmålinger tyder på at schweizerne er svært interesserede i at blive fri for udlændinge som begår voldskriminalitet og/eller socialbedrageri. Navnlig i de tysk- og italiensktalende dele af Schweiz er tendensen tydelig...

läs mer >>

onsdag 20 oktober 2010

Svensk TV´s ordmanipulering med skjutandet i Malmö

De styrande blandar bort korten och talar om en ny svensk laserman i Malmö...

tisdag 19 oktober 2010

Väljarna i Skåne och Blekinge...

... avgjorde riksdagsvalet. Minnet av ockupationen år 1658 sitter kvar, liksom ockupationen av grannen Danmark 1940-45. Den senare ockupationen var en dagis-idyll jämfört med den förra, det är därför minnet av snapphanarna lever kvar.

I Skåne och Blekinge finns en större vaksamhet än i övriga Sverige som sedan generationer invaggats i en falsk säkerhet och inte ser tecknen som hopas. Det är långt från röda Norrland och rosa bubblan Stockholm till tredjedels muslimgröna Malmö.

Läs mer: Folkvandring i en rosa bubbla


“Muhammad was a Very Bad Man”



Tips Hodja

Islam är ett dödligt virus som sprider sig genom Europa och västvärlden och det kommer att fullständigt förändra hur vi lever våra liv... läs vidare >>

Varför Niger har rätt. Europa borde kämpa...

Europeiska länder måste förstärka nordafrikanska arméer som slåss mot islamister, säger en talesman för Nigers regering. Al-Qaida utnyttjar stora områden i Sahara och Sahel för att iscensätta attacker mot ett antal länder i regionen. Rätt tid att bekämpa islam är nu, och delvis i Nordafrika, och otvivelaktigt i Afghanistan. Vi kan vinna nu. Föreställ er kostnaden om 10 år...

Video: Muslimernas folkmord på 3,5 miljoner kristna i Darfour, tvångsislamisering och slaveri.




måndag 18 oktober 2010

Stockholmssyndromet

Västvärlden börjar genomskåda alla dimridåer om fördelarna med mångfald och massinvandring... läs vidare >>

Israels nödvändiga säkerhetsbehov för en varaktig fred



Tips Hodja

lördag 16 oktober 2010

Angreppet på kristna och kristendomen

Norge: "Barneombudet ønsker at barn som ikke er døpt i Den norske kirke, men som er blitt medlem automatisk fordi minst én av foreldrene er medlem, skal meldes ut automatisk i det de fyller 15 år."

Läs mer >>

onsdag 6 oktober 2010

Jimmie Åkesson: "Biskopen hyllade vänsterextrema"






Videotips Hodja

Biskop Eva Brunnes ord i Storkyrkan:

"I går kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna. Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag... Och om någon tystnar eller tystas i kampen för människovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp."

Lilli Severin:

"Stenarna ska ropa? En sten är inget argument, lär en stor, tysk filosof en gång lugnt ha sagt, då en dito for genom en ruta till hans föreläsningssal och landade vid hans fötter. Men biskopen tycks vara enig med sina vänsterextrema vänner om att stenar är utmärkta inlägg i den politiska debatten."




Bilden hämtad här

måndag 4 oktober 2010

”Vilken del av Sverigedemokraternas inträde i Riksdagen var svår att förstå?”

Nu signalerar Alliansen att de ska göra upp om asyl- och invandringspolitiken med just Socialdemokrater och Miljöpartister, den andas barn som är ansvariga för missnöjespartiets grogrund!

En politisk Allians som vill skjuta sin egen invandringsmässiga Arbets- och försörjningslinje i sank ska givetvis göra sig beroende av dem som inte vill veta av något sådant...

läs vidare >>

lördag 2 oktober 2010

Nu när självaste Osama bin Laden har ställt sig i spetsen för miljöaktivisterna faller allt på plats

En video från den nya Enhetsfronten förklarar varför de gröna, de röda och islam marscherar så fint i takt:





Tips Hodjanernes Blog

Pakistan – värre än helvete…


Jeg vil ikke sige, at kvinderne i Pakistan har det værre, end jøderne havde det i Tyskland under Hitler, men jeg vil sige, at de har det lige så slemt!

Leif Nørholms blog


Svenska politiker hoppar av efter hot från gangsternätverk

Bilden hämtad här

Medan terrorhotet är förhöjt i Sverige så är våra politikers största oro att Sverigedemokraterna nu finns i riksdagen. Men alla som illvilligt och felaktigt försöker koppla ihop dem med nazismen måste hädanefter tiga, detta är det nazistiska samhälle som kommit tillbaka:

Ett kriminellt invandrargäng som hänger ut Sverigedemokraterna på nätet med namn och adress, får nu folkvalda politiker att dra sig tillbaka av rädsla för sin egen säkerhet.

Hos det kriminella nätverket Original Gangsters, som publicerade namnen, hälsar man avhoppen välkomna: "Det är vår dröm om att alla Sverigedemokraternas stolar ska vara tomma. Personligen tycker jag det är bara bra om de känner sig rädda. Och vi är vana att få vad vi vill .... "


LP skriver: "OG har säkert redan räknat ut att om SD får för mycket att säga till om, så är deras verksamhet hotad. Naturligtvis kan man inte gå ut öppet och säga så, eftersom ingen normal medborgare stödjer OG:s verksamhet. Däremot kan man använda falska skäl som tex att man skulle ta stackars utsatta muslimer i försvar mot de "otäcka SD-nazisterna". Hå hå, ja ja..."

fredag 1 oktober 2010

Yusuf al-Qaradawi


Leif Nørholm: "En av de mest kända och framstående teologerna bland dagens muslimska "lärda" är Hitlerbeundraren Yusuf al-Qaradawi. Nu är det väl inte alla muslimer som har samma åsikter som al-Qaradawi? Nej, absolut inte! Det finns verkligen många som tycker han är för liberal..."

I nio års tid har vi ständigt fått höra att terrorism inte har något att göra med islam... läs vidare: Funderingar dagen efter