lördag 2 oktober 2010

Svenska politiker hoppar av efter hot från gangsternätverk

Bilden hämtad här

Medan terrorhotet är förhöjt i Sverige så är våra politikers största oro att Sverigedemokraterna nu finns i riksdagen. Men alla som illvilligt och felaktigt försöker koppla ihop dem med nazismen måste hädanefter tiga, detta är det nazistiska samhälle som kommit tillbaka:

Ett kriminellt invandrargäng som hänger ut Sverigedemokraterna på nätet med namn och adress, får nu folkvalda politiker att dra sig tillbaka av rädsla för sin egen säkerhet.

Hos det kriminella nätverket Original Gangsters, som publicerade namnen, hälsar man avhoppen välkomna: "Det är vår dröm om att alla Sverigedemokraternas stolar ska vara tomma. Personligen tycker jag det är bara bra om de känner sig rädda. Och vi är vana att få vad vi vill .... "


LP skriver: "OG har säkert redan räknat ut att om SD får för mycket att säga till om, så är deras verksamhet hotad. Naturligtvis kan man inte gå ut öppet och säga så, eftersom ingen normal medborgare stödjer OG:s verksamhet. Däremot kan man använda falska skäl som tex att man skulle ta stackars utsatta muslimer i försvar mot de "otäcka SD-nazisterna". Hå hå, ja ja..."

2 kommentarer:

A. Einstein sa...

OG ska dit där de här hemma... Antingen kåken och sedan livstids utvisning eller om de viftar med puffran, träfracken nästa genom svensk polis som försvarar Sverige, sig själva och gällande lag!

Anonym sa...

Eh, vad har det här med Medal of Honor (som atrikeln du länkar till handlar om) att göra?

Skicka en kommentar