lördag 24 januari 2015

”Akta dig! Halalmat finansierar terrorister.”

Halal – en smak av terror

Om kvinnor i hijab och burka är den synliga representationen av den muslimska närvaron i väst, är halal en synlig symbol för muslimsk överhöghet.

Vi bevittnar ett muslimskt övertagande av en ökande andel av livsmedelsindustrin och andra branscher, med konsekvenser på arbetsmarknaden i Storbritannien, en nation med en hög nivå av arbetslöshet, särskilt bland unga. Halalprodukter inkluderar inte bara kött, utan också en lång lista med varor – från påskägg till kattmat – kosmetika, toalettartiklar, läkemedel och andra produkter.

Det är en mångmiljarders industri och den växer.

Principen om ”zakat” i islamisk lag gör det obligatoriskt för alla muslimer att ge 2,5 % av sin inkomst till välgörenhet – naturligtvis bara till religionsfränder. Zakat måste fördelas mellan 8 kategorier av mottagare, varav en är jihadister som strider för Allah.

Enligt islamisk lag är det inte tillåtet för islamiska organisationer som tillhandahåller halal-certifiering att inte betala zakat, vilka enligt islamisk lag är obligatorisk för alla muslimer.

När du köper en av de många halal-certifierade produkterna som finns i våra västerländska länder, bidrar du mot din vetskap och troligen mot din vilja, indirekt till islamiska terrorister, mördare av kristna i Mellanöstern, al-Qaida-länkade grupper och så vidare. Köp halal och du är med och finansiera jihad mot väst.

Pettersson