tisdag 16 juni 2009

Det muslimska Nobelpriset



Obamas tal i Kairo den 4 juni, har genererat mycket tänkande och tyckande runt om i världen. Muslimer är nöjda och de vet att de har USA:s president på sin sida, som i en liten ask, som det brukar heta. Dit de förmodligen kan peta honom när de vill och om han nu skulle få för sig att kaxa upp sig.

Den som läst hans tal
vet att han glider avsevärt på sanningen om vår historia i sitt tal, dessutom gav han fantastiska löften, till de muslimska länderna, (som ska bekostas av… vem?)

Tyska bloggen Politically Incorrect kan inte avhålla sig från satirens skarpa vapen, och eftersom Obama talade om ett Nobelpris som en muslim lär ha vunnit, så är inte PI sämre än att de vet vilket Nobelpris som står på tur för muslimer att erövra, bokstavligt talat: det norska fredspriset!

“Und das Allerbeste: Der Friedensnobelpreis wird umbenannt in Islam-Nobelpreis, weil ja Islam auch Frieden™ bedeutet. Und er darf nur noch an Muslime verliehen werden. Erster Anwärter für die Vergabe ist natürlich Mr. President persönlich.”

“Och det bästa av allt: Nobels fredspris kommer att döpas om till Nobelpriset i islam, eftersom islam betyder fred ™. Och det får bara ges till muslimer. Första kandidaten till priset är, naturligtvis, Mr President personligen.”

Der Islam-Nobelpreis, PI


Läs också Nils Dackes; Obamas onda omen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar