fredag 20 november 2015

Hela regeringen har nån vajsing

 
Bild: http://soldatmamma.blogspot.se/2015/11/hela-regeringen-har-nan-vajsing.html

När Margot Wallström uttalade sig i SVT om terrordådet i Paris gav hon staten Israel skulden. Var det för att ställa in sig hos islam-nazistiska väljargrupper?

Nu växer skandalen ytterligare. På Facebook anklagas Margot Wallström för att ha sagt att “judarna kampanjar mot mig”.

http://nyheteridag.se/wallstrom-anklagas-oppet-for-att-ha-sagt-judarna-kampanjar-mot-mig/

“Efter att ett antal barbarer (flera av dem uppvuxna i Europa, men av vad som framgått så här långt helt utan palestinsk koppling) valde att massakrera över hundra helgfirande Parisbor, kunde inte Margot Wallström hejda sig. Hon hade kunnat tala om vikten av att stå enade mot terrorn, hon hade kunnat tala om att vi nu måste sluta normalisera terroristernas tankegods, hon hade kunnat tala om den sjuka världsbild Daesh står för och hon hade kunnat tala om det perversa i att människor i Sverige väljer att ansluta sig till denna.

Margot Wallström gjorde emellertid inget av detta. Vad hon i stället gjorde var att börja tala om Palestina, och därtill antyda att det delvis är i denna konflikt som förklaringen till Daeshs bestialiska illdåd återfinns. Att hon därefter utmålade det som något fullständigt naturligt för palestinier att bli terrorister, vittnar därtill om att hon, liksom åtskilliga andra vänsterdebattörer, hyser långtgående förståelse för terroristernas sätt att försöka legitimera sina brott.”

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/11/margot-wallstrom-en-naiv.html

“Tidigare i år var Frankrike ett av åtta länder som stödde en palestinsk resolution vid FNs säkerhetsråd, med krav på att Israel senast i slutet av 2017 ska ha dragit sig tillbaka till de gränser som rådde före 1967.

Denna röst betyder att Frankrike stöder etablerandet av en självständig palestinsk stat, som sannolikt skulle styras av samma slags människor som i fredags utförde de mest fruktansvärda terrorattacker Frankrike drabbats av sedan Andra världskriget.

Det råder nu en allvarlig fara för att fransmännen helt felaktigt tror att 13 november-attackerna inträffade för att Frankrike inte gjort tillräckligt stora eftergifter åt de muslimska terroristerna.

Sorgligt nog övertygade inte de två tidigare terroristattackerna i Paris i år – mot satirmagasinet Charlie Hebdo och den judiska mataffären HyperCacher – fransmännen om att eftergiftspolitiken mot araber och muslimer inte bara är värdelös, utan också farlig. I stället för att lära sig av tidigare misstag och förändra sin politik gällande den israelisk-palestinska konflikten i allmänhet och islam i synnerhet, fortsatte fransmännen med sin strategi av eftergifter till och med efter dessa båda attacker.

Nu senast uttryckte Frankrike sitt stöd för EU-planerna på att märka produkter från israeliska bosättningar, säkerligen för att de trodde att ett sådant drag skulle göra de muslimska terroristerna nöjda med fransmännen. Men fredagens attacker visade att Islamiska staten och dess anhängare inte är särskilt imponerade av anti-israeliska åtgärder.”

http://sv.gatestoneinstitute.org/6888/paris-attacker-laxan