lördag 27 juni 2015

EU-tilhængerne dyrker fortiden

Morten Messerschmidt, MEP, Dansk Folkeparti:

Det har et næsten komisk skær over sig, at EU på mange måder er gået hen og blevet ”retro” eller ”nostalgi”.

Sagen er, at virkeligheden for længst har overhalet alle de smukke visioner om et EU i et slags ”tusindårsrige” med evig fred og folk, der lever i fordragelig og hejser det blå-gule flag, mens de i kor synger ”Ode an die Freude”. Den verden har aldrig eksisteret andre steder end på et skrivebord. Den verden er EU-tilhængernes ”Atlantis” – det sagnomspundne land.

VIRKELIGHEDEN I EUROPA er et kaos. Et Grækenland på afgrundens rand. Et Europa plaget af arbejdsløshed, grænseoverskridende kriminalitet og hærskarer af tilstrømmende flygtninge, som ønsker del i den velstand, der måtte være tilbage på vores kontinent. EU har ikke været i stand til at løse et eneste problem, men har gjort en stor del af dem endnu værre.

Det er den virkelighed, befolkningerne i Europa, herunder danskerne reagerer på. EU-nostalgikernes svar er det monotone, at ”mere EU” er løsningen. Men løser det noget at få mere af det, men som bare gør tingene værre?

North Africa or Europe? This photo is from Paris 2013
Anders Bruun Laursen:

The mass immigration to Europe has reached unbearable levels. The birth surplus of the mainly Islamic 3. world are teeming into the EU, which has carefully paved their way by destabilizing Africa´s richest and most stabile country ousting Gaddafi – because he preferred to skip the petro dollar in oil bargains.

At the same time EU countries/NATO are creating enormous flows of refugees from the euromediterranean process Middle East through bombing cities into ruins – and letting their digraceful allies, IS(IS) and AL Qaida (Al Nusra) terrorise the region. It´s a disgrace.