söndag 16 januari 2011

Riksdagspolitikerna har fått sin tystnadszon invaderad

Sverigedemokraterna får sällan själva komma till tals i media, i stället släpps andra fram med utläggningar om partiets "främlingsfientlighet". När Gomorron Sverige diskuterar SD får SD inte vara med. Men Sveriges Television verkar ha fått dåligt samvete och lät dem nästan tala till punkt i programmet 100 dagar. Det framkom ganska tydligt att det där med främlingsfientlighet är en missvisande etikett.

Läs mer: Zlatan är svensk om han känner sig som svensk

2 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen underligt det där med politik. Om alla säljer sin röst i Sverige och ja, säg att det råkar vara ett Nazistparti som köper den på Blocket. Då kommer nuvarande regler om "arbetslinjen, kontakta en politiker och bidragsfusk" att omvandlas till "Arbeit Macht Frei i koncentrationslägret, Hitler i bunkern mitt i Centrum och Stockholmsbörsens krasch och hauss för riksdagsbörsens handel med rösträtter". Giltig i 4-5 år och det kan ju vara en utslagsröst. Ja, en prislapp på sisådär 400 000 kr för förlust av sociala förmåner i 4-5 år.De behöver ju inte ens ändra nuvarande lagstiftning. Shit the same vem som regerar och tillämpar skiten.Verkligen trist....ja, verkligen trist om 100 år. Fast vem bryr sig?

Vill du köpa min röst? Håll utkik på Blocket, utländska hemsidor där man kanske främst intresserar sig för Europaparlamentet etc.

Du betalar tågbiljett. Vi möts så pengar kan sättas in på mitt konto samtidigt som dina anonyma röstkort lämnas över till mig och jag röstar åt dig.

Knute sa...

"Enligt den senaste United Minds undersökningen blir SD sveriges fjärde största parti efter M, S och MP.

Sossarna krymper nu när stora massor av asylsökande väljer det ännu mer invandringsliberala partiet M vilket nu gör S ett helt överflödigt parti.

Frågan är vilka kategorier som utgör ökningen i M, är det bara invandrare eftersom informerade svenskar knappast väljer ett sådant extremt parti."

http://twoinvandrare.blogspot.com/2011/01/sd-och-m-vinner-fler-valjare.html

Skicka en kommentar