fredag 14 januari 2011

Insamling till Issa Issa

Sverigedemokraten från Göteborg som nästan höggs till döds av muslimer (18 knivhugg)Få har offrat så mycket för det Sverigedemokratiska partiet som Issa Issa som knivhöggs fyra dagar efter valet och var nära döden. Issa har rekryterat flera nya medlemmar, ställt upp vid utdelningar samt var uppsatt på partiets lista vid kommunvalet i Göteborg. Han säger bestämt att han inte avser att lämna partiet trots påståenden om motsatsen i media.

Issa och hans familj har haft och har fortfarande stora extra kostnader eftersom de måste flytta från Hjällbo och gömmas på annan ort. För att de skall hålls skadeslösa har vi ordnat en insamling. Det akuta problemet är räkningar på 25 000:- som förfaller vid årsskiftet. 2010.

Sverigedemokraterna Göteborgs pluskonto är 38 05 85-0. OBS: Skriv tydligt ISSA på talongen.

Låt oss visa att vi håller ihop och är solidariska med Issa och hans familj.

Sverigedemokraterna i Göteborg
genom
Axel W Karlsson (Präst och aktiv Sverigedemokrat)

Kontaktperson för Issa inom SD
axelwkarlsson@gmail.com
Ni kan även kontakta Patrik Ehn (vice ordförande SD Göteborg) för att få detta verifierat.
Det är bekräftat vid telefonsamtal av mig med Patrik att kontot går till Sverigedemokraterna. Det står Sverigedemokraterna då ni betalar in till kontot via er internetbank och längst ner på SD Göteborgs hemsida ser ni att 38 05 85-0 är SD Göteborgs kontonummer.

Patrik Ehn goteborg@sverigedemokraterna.se

Från Galaxybloggen

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fler blodgivare behövs uppenbarligen i Göteborg.

Stygge Sigge sa...

Hahaha. Issa Issa, en kriminell invandrarparasit. Vänta ni bara. Nya avslöjanden är på gång. SD släpar in vad som helst utom riktiga nationella kämpar--dessa utesluts i parti och minut.

Anonym sa...

Hur fan kan ni skriva så? era fega kräk!
Roberth

Stygge Sigge sa...

Hahaha. Invänta domen från Hovrätten så kanske även DU inser det fatala att släppa in detta patrask i ett parti som säger sig atbeta för Sveriges väl!

Knute sa...

Jag håller med Roberth, Sigge är verkligen stygg. Fegt att sparka på någon som ligger.

Stygge Sigge sa...

Dömd för "misshandel" i Tingsrätten samt Hovrätten.Avpolleterad som nämndeman i Hovrätten mm.mm Släpper man in dessa klanfolk i ett parti oavsett om dom kallar sig för kristna eller inte så skaffar man sig ofelbart bekymmer, stora bekymmer!

Skicka en kommentar