fredag 21 januari 2011

Det brinner som bekant över 500 skolor i Sverige om året

För terrorister under utbildning är bensin och tändstickor effektivt. I Rosengård är det fullt krig. Pojkstreck eller vuxenstreck? De som beskjuter förbipasserande bilar med raketer är vuxna män i 25-30-årsåldern, islamiska extremister som skapar "no-go"-områden för icke-muslimer.

Problemen sammanfaller med invandringen från vissa mindre utvecklade länder. Det sägs att många inte känner sig hemma och är arga. Det stämmer nog, men det beror på dem själva och deras kultur, inte på det svenska samhället som välkomnat dem med öppna armar. Beviset är att det inte alls är samma problem med andra invandrargrupper.

Ett möjligt(?) sätt att få stopp på brandepidemier och "heders"våld vore att avprogrammera "ungdomarna", få dem att släppa sitt politiskt/religiöst inspirerade missnöje och anpassa sig till en västerländsk livsstil.

Men det enklaste vore förstås att stoppa invandringen från dessa länder. För att göra något åt problemet måste man identifiera det, inte bortförklara det som fega politiker och journalister gör. Fast nu avslöjas att självaste utrikesminister Bildt sagt att lågutbildade irakier är svåra att integrera, och att det behövs ett regelverk för hur det ska gå till att skicka tillbaka dem, så vem vet, verkligheten kanske är på väg in i maktens korridorer.

Läs vidare: "Bunta ihop dem och kasta ut dem!"

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är som du skriver det behövs assimilering inte gull gull med folk som har inskrivet i sin "bibel" att det är helt rätt att ljuga för och döda otrogna då man anser att man har monopol på den sk sanningen. En variant vore att kräva att sekulariseringen efterlevs totalt då slipper vi också irriterande på ringar från andra suspekta religions företrädare. Då jag inte har något till övers för deras sagoböcker

Anonym sa...

På Island där jag kommer ifrån bränner folk också ned skolor, och skjuter raketer på varandra. Så ditt påstående att det är ett invarndraproblem saknar all trovärdighet. För på Island finns nästan inga invandrare. Däremot gott om insnöade och konservativa individer.
Tycker
Gunnar Ottosson.

Anonym sa...

Jag tycker du Gunnar skall visa upp EN artikel från Island som i sitt innehåll liknar det som händer i Rosengård eller i Göteborg eller de dussintal andra ställen med drägg.

Hellre konservativa röster än lögnaktiga kommunister säger jag då.

Anonym sa...

Jag har dock varit i Finland, där har jag aldrig någonsin sett något som liknar Rosengård. Däremot har jag träffat många finnar, ester och letter som är rädda för att besöka Stockholm det är på tok för mörkt där säger dom.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det där var ett märkligt uttalande. Det brändes inte ner skolor i Sverige när jag växte upp och ej heller sköts raketer på folk. Detta fenomen blev inte vanligt förrän vi fick hit en massa MENA-pack. Så antingen ljuger du medvetet eller så finns det fler invandrare på Island än vad du vill ge sken av. Tror nämligen inte ett dugg på att det skulle vara vanliga islänningar som beter sig på det viset.

gäster sa...

Före detta barnsoldat från Kongo häktad för mord i Umeå. Han stack ihjäl en svensk man i dennes lägenhet och satte eld på hans kropp.

"Hur kan man kalla sig humanist eller empatisk och låta sådana här krigsskadade tonåringar få upprepa övergreppen som en gång begåtts mot dem? Hur kan man ens riskera detta? Jag förstår faktiskt inte hur asylvänstern tänker."

https://politisktinkorrekt.info/2011/01/21/f-d-barnsoldat-haktad-for-mariehemsmordet/

gäster sa...

Sverige står oppe i virkelig dype problemer, økonomisk, kulturelt, politisk. Svenskene har ingen svar på problemene de har rotet seg opp i. Norge ga gass i asylmottaket på et tidspunkt da man burde ha bremset, men forsøker nå gjenvinne kontroll. Sverige gir fortsatt gass i utforbakke og kommer til å betale en meget høy pris. Tilstrømmingen av svensker til Norge vil øke.

http://www.document.no/2011/01/mot-godheten-kjemper-selv-gudene-forgjeves/

Anonym sa...

De invandrare som inte vill följa våra lagar och seder är inte önskvärda. Invandrare som kastar sten på poliser och brandmän, skicka tillbaka dem omedelbart vaifrån de kommer. Görs inget åt den katastrofala invandringen, kommer svenskarna ta saken i egna händer, vi har varit tillräckligt toleranta en längre tid...

Ljudvallen om 3... 2... 1... sa...

Med metaforen att gasa i nedförsbacke vill jag hävda att nedförsbacken också verkar ha exponentiell karaktär
...----.
..........\
............\
.............|

Skicka en kommentar