onsdag 22 april 2015

Sandheden er ilde hørt

Torben Hansen, historiker om Aia Fogh og DF, natur og kultur:

Mennesker som art er flokdyr, fordi ungerne skal lære at overleve. Instinkterne er for svage, og derfor SKAL der overføres erfaringsbaseret viden fra voksne til børn. En antilopeunge kan løbe en times tid efter at være blevet født og kan altså tage flugten. Det lærer den ikke af sin mor. Det er NATUR – sådan er den født.

Den urokkelige forudsætning eller paradigmet for mennesker og antiloper er at bevare livet. Derfor slutter mennesker sig sammen i kollektiver. De normer, et kollektiv fungerer efter, og som ungerne får indlært, hedder KULTUR. Hvad ved politikerne om kultur – udover at der sendes penge til såkaldte “kunstnere”?

Den islamofile venstrefløj nægter at bruge begreberne natur og kultur. Derfor hænger undervisningssystemet fra folkeskole til universiteter i laser. For her er et segment af biologisk voksne, der mentalt er børn, og som nægter at forsyne de biologiske børn og unge med erfaringsbaseret viden og instruere dem i at træne sindet med henblik på at omgåes med andre mennesker. Disse pseudo-undervisere har en religiøs tro på, at staten kan frembringe DET NYE MENNESKE, som altid opfører sig pænt og hensynsfuldt. Sådan var det, da Sovjetunionen blev oprettet, og sådan var det i den cubanske revolution, anført af Castro og Che Guevara. Deres trosbekendelse var “el hombre nuevo”. Men de skrotter erfaring og empiri, og derfor er medier og politik løsrevet fra virkeligheden.

Overlevelsesdriften er den stærkeste blandt mennesker og dyr. Så er der andre drifter, der under gunstige vind- og vejrforhold kan administreres ved fornuft. Behovsudskydelse og AFFEKTKONTROL er fornuftige forholdsregler i visse kulturer, der har frembragt adfærdsmønstre og mentale mekanismer som frihed og samvittighed. Det kan og skal altsammen læres, og det begynder med DANNELSE og kendskab til fakta. Og det kommer fra fortiden, som de politiske korrekte islamofile undervisere og journalister hader. Derfor smadrede de historieundervisningen. Andre menneskegrupper har ikke udviklet disse instrumenter, og aktuelt er over halvanden milliard muslimer på vej ned i inferno. Derfor er det landsforræderi, ondskab og nihilisme at importere personer fra den kant til Vesten uden at sortere dem. Aia Fogh har helt ret: Det Radikale Venstre har ansvaret for de to ritualmord i Københavnstrup fornylig.