tisdag 31 maj 2011

Det är inte bara hormonerna

Vissa ämnen i plast "imiterar" det kvinnliga könshormonet östrogen vilket visat sig kunna leda till abnorma sexbeteenden hos fåglar av hankön.

Även hos människor hotas fertiliteten... läs vidare här >>

Tidigare var det danskar...

... som fick titeln världens lyckligaste folk, i år är det australiensare som är lyckligast i världen. Uppenbart är det så att konservativa är lyckligare...

Republikanska klubben ropar högt om omoral

Något som gör monarkin extra förhatlig för de islamvurmande eliterna, är att den trots kungens omoraliska leverne fortfarande har en kristen prägel.

läs mer här >>

söndag 29 maj 2011

Har myror religion?

Liksom människor kan myror avbryta strider för att utföra religiösa ritualer...

Har myror religion?
dn svd

Förda bakom ljuset av den arabiska våren

Unga vänstermänniskor från Amnesty såg den blivande diktatorn Mugabe som en frihetshjälte. Nu erkänner de att de blivit lurade och utnyttjade. Vad kommer dagens unga vänstermänniskor i framtiden att säga om de jihadkrigare som de nu ömmar för?

Wahabi-muslimer och vänsterungdomar hand i hand

Våld mot danska präster

En 79-årig präst och författare till bland annat islam-kritiska böcker har blivit slagen och hotad fyra gånger. Riskerna med att kritisera islam har skärpts under de senaste 15 åren.

Präster lever inte bara under polisskydd och med livet som insats i diktaturer och muslimska länder som Iran, Egypten och Turkiet. Nej, det sker skam också i Danmark.

lördag 28 maj 2011

Kosovos nuvarande ledare delaktiga i brott mot mänskligheten

Det sägs att nu när Mladic är infångad, så är ett erkännande av Kosovo allt som behövs för ett EU-medlemskap för Serbien. Men vore det inte att begära för mycket av serberna?

Hashim Thaci är chef för en maffialiknande albansk grupp som ansvarar för smuggling av vapen, narkotika och mänskliga organ genom Östeuropa. Han råkar också vara premiärminister i Kosovo.

Han var också medgrundare och politisk ledare av Kosovas Befrielsearme. I åklagaren Carla del Pontes bok The Hunt beskrivs fruktansvärda krigsförbrytelser utförda av den kosovoalbanska gerillan/terroristerna, KLA.

Under sommaren 1999 kidnappade KLA-terroristerna 300 kosovoserber, förde dem på andra sidan albanska gränsen där de styckades levande och deras organ såldes i den internationella organhandeln; vid detta tillfälle delade KLA-terroristerna Kosovo mellan sig och det fastställdes vilka som skulle syssla med knark, vapen och trafficking.

Den förste som officiellt tog emot en representant för det självutnämnda Kosovo var Carl Bildt.

Läs mer: I det tidigare Jugoslavien ...

Den unga damen från Muslimien som Silvio hade ihop det med

Läs mer här >>

Ta en förhandstitt på Europas öde



Ruinen av St.Nicolas kyrka i Famagusta på turk-ockuperade norra Cypern

Spydpigen

Svensken har något som man ute i världen längtansfullt spanar efter...

Läs mer: Snuset i den globala utmaningens tid

fredag 27 maj 2011

Ung och blåst: islamister och vänsterungdomar hand i hand

Saudifinansierade wahabi-moskéer är numera förbjudna i Norge, men i Göteborg demonstrerar wahabi-muslimer och vänsterungdomar hand i hand. Med sådana omhuldade konstellationer börjar Sverige bli en fara för omvärlden.

Fotbollsvåld är något som gör svenska makthavare ytterst upprörda; däremot accepterar de stenkastning mot brandmän, ambulanspersonal och poliser. Samt mot sverigedemokrater.

Det är med islam som med kommunismen, trots att det gjorts försök att ge den ett mänskligt ansikte dyker det ständigt upp nyfrälsta generationer som förförs av Marx och Lenins enkla svar på tillvarons problem. Likheterna mellan ideologierna är stora, det handlar om att röva från de rika... läs vidare här

onsdag 25 maj 2011

Det privata är inte politiskt

När Vänstern tog överhanden i Västvärlden blev den maktberusad. Den upptäckte att import av bidragsberoende väljare var ett sätt att hålla sig fast vid makten. Det är därför den så nitiskt övervakar att vi inte tänker "fel" om sådana saker. Att härska genom att söndra är vad EU ytterst syftar till.

Beslutsfattarna har verkligen en naiv övertro på att all världens kulturer kan samsas här. Det fungerade inte i Sovjet, och det kommer inte heller att fungera i EUSSR.

Nu är det högern som blivit "vänster". Det har blivit revolutionärt att förfäkta konservativa värderingar och vilja slippa statens förmynderi och folkomflyttningar i stalinistisk stil...

Skall landet fortsätta att ges bort?

tisdag 24 maj 2011

Och hans vänstervridna kollegor nickade instämmande

Filmfestivalen i Cannes: den danske regissören Lars von Trier kallar sig nazist och Israel ‘ont i röven’.

Under mer än ett årtionde har Lars von Trier på olika sätt hånat Danmark och danskarna, och om han på något sätt kan sägas representera någon danskt, så måste det vara det kulturella självhatet på den konstnärliga vänsterflygeln.

Man brukar säga att nazismen, alltså nationalsocialismen, är extremhöger. Men det hörs väl på namnet att den är vänster?

När nazism, islamism och kommunism smälte samman

måndag 23 maj 2011

Vad som får många sekulära Koran-läsare att slå huvudet i bordet av ren frustration

Sura 18, al-Kahf, handlar om en grupp unga män som befinner sig i en grotta. Guden Allah beslutar sig för att "försegla deras öron" för att se om de kan räkna ut hur länge de varit där. När de släpps ut efter 309 år tror de att de varit i grottan "någon dag". Det kunde ju ha varit poängen, något om tidsuppfattning, men så kommer fortsättningen: en diskussion om hur många unga män det var, och om de hade en hund.

"Koranen påminner om ett verk som skapats med hjälp av den dadaistiska metoden cut-up-teknik. Detta innebär att texten har styckas i bitar, och sedan satts ihop slumpmässigt igen. Eftersom Koranen saknar en övergripande berättelse, så betyder det att det enda avbrottet i långa ramsor av lösryckta förmaningar och haiku-liknande metafysik är en periodisk förekomst av avbrutna berättelser fyllda med kvarts-poänger och obefintlig moral." "Back to basics" i islamdebatten

För säkerhets skull påminner vers 22 i Surat al-Kahf sina läsare: "Och rådfråga inte någon av dem (skriftens folk, judar och kristna) om händelsen med människorna i grottan."

Esperanza y Cambio (Hopp och Förändring)

Spaniens förlorande socialistiske premiärminister använde sig av Obamas falska floskler... Zapateros problem är en försmak på det öde som väntar en vänsterpolitiker som lovar att sänka oceanerna, och öka priset på bensin.

Obamas kroppsspråk

Besserwissrar och halalgrisar

Bodström avslöjar: "Mona Muslim blev utmanövrerad av Håkan Jugholt." Men förtvivla inte, nyvalde språkröret Gustav Fridolin satt år 2004 i israeliskt fängelse för att ha slagits med israelisk polis. Så det är bara att hålla på Miljöpartiet i stället, nu när de har fått en

halalgris i säcken...

lördag 21 maj 2011

Star Wars Jihad i Göteborg

Läs mer >>

Svensk humor

Ett svenskt radioprogram hade omröstning: "Vilket är EU:s sämsta land?" Naturligtvis hade man utsett världens lyckligaste land Danmark till en av kandidaterna, det är ju gubevars så "främlingsfientligt".

Snaphanen: "At være så enestående usjov (oskojig), lugter af desperation, og desperationen kunne komme af, at disse hovne og ufolkelige bladsmørere ikke bare er oppe imod andres virkelighed, de ikke kan kontrollere, men imod selve virkeligheden lige foran deres egne øjne. Det giver psykologiske symptomer at gå fra magt til afmagt. Folk abonnerer ikke på skidtet."

Jublar ”världssamfundet” nu?

Segraren skriver historien. Därför får vi inte veta att Outtaras jihadkrigare med Sarkozys hjälp har dödat många fler än förloraren Gbagbos soldater. Elfenbenskusten förvandlas till ännu ett Sudan där kristna dödas...

Jublar ”det internationella samfundet” nu?

Islamisk vetenskap: "Torkan i Iran beror på att européerna tömmer molnen på regn."

Skall nobelpriset i meteorologi gå till Adolfinadinnerjacket eller till Skjoldungen? Mer här >>

Moldavien: Islam är som ett virus

Mer här >>

fredag 20 maj 2011

Liten chans att bilda familj och skaffa barn

Ur Sannfinländarnas valmanifest:

"Samhällets framtid ligger hos dess barn och unga. Just nu är nativiteten i vårt land 1,8 barn per kvinna. Samtidigt studerar ett stort antal personer i barnafödande ålder med hjälp av studiestöd och lever, med finska mått, under fattigdomsgränsen.

Det är märkligt att det enda botemedlet till detta verkar vara invandring.

Samhället borde ge förutsättningar för fler unga finländare än i dag att ha en verklig chans att bilda familj och skaffa barn. Barn är alltid välkomna, eftersom de är en naturlig del av livet och en förutsättning för nationens framtid."

KD svek samvetsfriheten

Obama: miljardhjälp till "arabisk vår"

USA:s skuldsatta regering kommer att ge två miljarder dollar till det muslimska brödraskapet i Egypten. Den arabiska våren (läs: de islamiska revolutionerna) ska uppmuntras.

Inte särskilt smart. Det avgörande är om de muslimska länderna får sin befolkningsexplosion under kontroll. Annars inget välstånd, och ständiga våldsamma uppror av unga chanslösa män.

Det börjar bli alltmer tydligt att Obama är islams främste försvarare och därtill den amerikanska historiens störste sedeltryckare.

Money, money

onsdag 18 maj 2011

Illegala invandrare

Asylpolitik är ett närmast hopplöst ämne att diskutera. Migrationsverket har fullt upp med att sortera mer eller mindre trasiga människor, och sen har vi alla de andra som inte ens bryr sig om att söka asyl. Vårt idylliska land har förvandlats till en social verkstad för komma till rätta med våld och kvinnoförtryck.

Men det är inte vi i Sverige som först får ta stöten när illegala invandrare väller in från Afrika och Asien. Bara till Grekland har det kommit en halv miljon de senaste tre åren. När sedan invandrarna kommit hela vägen till Sverige kallas de inte längre illegala, utan papperslösa. Fint och snällt ska det vara, så länge man inte opponerar sig, för då råkar man ut för det svenska mediadrevet. Med tanke på den våldsamma förföljelsen av invandringskritiker kan Sverige knappast längre betraktas som ett demokratiskt land.

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron.

Sverige: en multikulturell Titanic

Olja på Grönland

Danmark har av okända skäl gett bort Grönlands monstruösa oljerikedomar till folket på denna världens största ö...

läs mer >>

lördag 14 maj 2011

Vad är rasism idag egentligen?

Varför reagerar ingen på hemsidor som uttrycker islamistiskt hat mot judar, kristna, svenskar, vita, svarta osv? Man bara lallar och sympatiserar med innehållet får man förmoda. Unga muslimers yttrandefrihet måste sakna motstycke i Sverige av idag...

Arvsfondens bidrag till islamprojektet

DO - en surrealistisk myndighet

Diskrimineringsombudsmannen ordnar skadestånd på löpande band åt kvinnor som inte får ha slöja på jobbet eller i andra sammanhang. Det kommer inte som en överraskning att detta fenomen dyker upp i tider då kulturer invandrar med starka och mycket gammalmodiga åsikter om hur kvinnor och män skall förhålla sig till varandra...

läs vidare >>

torsdag 12 maj 2011

Nutidens väpnade upplopp

Skotten i Ådalen 1931, där fem personer sköts ihjäl av militär, har satt sina spår i den allmänna opinionen. Kanske dags att tänka om? Det är en annan tid nu...

Se din bil förvandlad till en carbecue!

KD svek samvetsfriheten

Kristdemokraterna har avstått från att rösta vid en fråga som tillhör kärnvärderingarna inom partiet.

Frågan gällde samvetsfrihet som innebär att vårdpersonal inte skall behöva medverka vid t.ex. abort eller dödshjälp om det strider mot deras övertygelse.

Julia Kronlid (SD) har tagit strid för detta i utrikesutskottet, men tyvärr väljer Sverige att gå en helt annan väg än övriga länder inom EU.



Europakonventionen om samvetsfrihet tillkom efter andra världskriget. Men Sverige tog tydligen inte lärdom av kriget, vi blev ju aldrig ockuperade av nazisterna. Vi blev aldrig vaccinerade, vilket kan förklara de totalitära tendenserna. Alla ska tycka likadant och lyda order även om det strider mot det egna samvetet.

Avkristningen spelar också in. Jesus som modell för motstånd mot den världsliga makten är bortglömd. Det är väl också därför som svenskarna så snällt sväljer den av överheten påtvingade muslimska massinvandringen.

onsdag 11 maj 2011

"Säkerhet" är en ursäkt för förnedring av flygresenärer

Ett fotografi av en baby som blir kroppsvisiterad på Kansas City International Airport.

Kan en 8 månader gammal baby utgöra en säkerhetsrisk? I Palestina eller Pakistan kanske, där är mänskliga bomber inte ovanliga. Vid ett av mordförsöken på Benazir Bhutto sträcktes en baby fram emot henne. Bomben på babyn exploderade emellertid för tidigt.

Det handlar inte om säkerhet

Fas 3 vad fasen är det?

Den svenska regeringen gjorde ett misstag när de bytte namn på sossarnas beredskapsarbeten, aktivitetsgarantier, arbetslivsutveckling, låtsasjobb och vuxendagis. Nu får de orättvist skulden för Fas 3, den senaste benämningen...

måndag 9 maj 2011

Om 100 000 tjejer förtrycks i "hederns" namn, hur många pappor, brorsor och onklar går det på det?

I småländska Högsby blev en man mördad. Han dög inte till dottern i en mordisk familj. Bland annat hällde mamman kokande olja över honom...

läs vidare: Det var bättre förr

söndag 8 maj 2011

Flygblad mot det råa främmande våldet

En gruppvåldtäkt i Uppsala ledde till självmord. Följande text är från ett flygblad som delades ut i staden. Det är en lättnad att se att svenskarna inte alltid tiger om orättvisorna de utsätts för av myndigheterna, utan har modet att göra uppror mot dem.



Man kan lugnt utgå ifrån att politikerna vill ha det så här

lördag 7 maj 2011

Frisinnade vänsterextremister om islamisk kultur: "Vad är det för repressiv skit"

Efter en rad attentat i Tyskland reser Baader Meinhof-ligan sommaren 1970 på Fatah-träningsläger i Jordanien.



Uriasposten

fredag 6 maj 2011

Holland: Lärare tystas - får inte prata om dödshot från elever

Läs mer här >>

Varanens ord

SIAD (Stop islamiseringen af Danmark) har gjort en översättning av Koranen som de kallar Varanen. I denna version har icke-muslimer och muslimer bytt plats:

"Muslimerna har ett hårt straff att vänta... De som kallar Varanen för lögn, de skall få se: när de släpas bort i bojor med kedjor runt halsen för att doppas i kokande vatten och sedan användas som bränsle i elden!" (Ur verserna 35 och 40)

Det blir en hård nöt för riksåklagaren om han vill åtala Varanen, eftersom såväl Koran som Varan bryter mot lag och moral.

torsdag 5 maj 2011

Dansk väsk-kränkare



Den magre pojken med chihuahua och designerväska fick det franska modebolaget Louis Vuitton att ilskna till och kräva 4,3 miljoner kronor av konstnären Nadia Plesner. Men efter att hon gått till motattack och själv stämt Louis Vuitton slapp hon böta för sin bild "Darfurnica".

I Darfur i västra Sudan har 100.000 svarta mördats av regeringens arabiska milis. Den danska Oscars-vinnaren Susanne Bier spelade in sin film "Hämnden" i Darfurs flyktingläger:

Och nu till något helt annat - och ändå inte

onsdag 4 maj 2011

Vem är det egentligen som blev dödad i Pakistan


Videotips Hodja


"Trupperna gjorde jobbet... men jag är beredd att ta allt erkännande."