fredag 9 april 2010

Värdegrundspanik!

"Rädslan för att använda fel ord stryper polisarbetet. Stämningen påminner om livet i en kommunistdiktatur, anser Polisförbundet som nu slår larm."

Onekligen är det så. I Sovjet fanns det politiskt tillsatta kommissarier som la sig i allting, även sådant de inte begrep sig på... det är därifrån vi fått uttrycket "politiskt korrekt".

Inte lätt att hålla tungan rätt i mun i Malmö som är ökänt som en segregerad stad.

Båda de polismän som använde nedsättande ord som "apejävel" och "blattajävlar" och utlovade stryk åt kravalldeltagare på Rosengård får löneavdrag. Poliser som mer eller mindre riskerar sina liv i sin yrkesutövning genom att de blir utsatta för stenkastning och raketbeskjutningar...

Ingen kunde ju höra polisernas snack i bussen under kravallerna. Polisens nya krypterade radiosystem Rakel användes under insatsen, vilket gjorde att ingen utanför polisen kunde snappa upp polismännens uttalanden.

Nu fick lyckligtvis inte de journalister som blåst upp denna historia något Guldspadenpris, men nog är det horribelt och utan proportioner att hänga ut polismännen på detta sätt!

Poliser ska indoktrineras med tärningsspel

1 kommentarer:

Knute sa...

Från livet i Malmö

Et kyss er ikke et kyss i Malmø. Der må man pass på hvem man kysser. Dvs. jenta har kanskje ikke noe mot å bli kysset, men broren kan ha det.

http://www.skanskan.se/article/20100409/MALMO/704099940/1057/*/kysste-fel-flicka---utpressades-av-brodern

http://www.document.no/2010/04/fra_livet_i_malmo.html

Skicka en kommentar