tisdag 30 september 2008

Ingen kvinnofridsbastion precis

Om feminismen leder raka vägen in i burkan är det ingen feminism längre. I stället för att göra något åt våldtäktsepidemin anses det viktigare för jämställdheten att det kommer damer i kjol på övergångsställena, på skyltarna alltså.

Kjol är inte en symbol för kvinnlighet. Män kan också ha kjolar. Klädesplagg ska inte användas för att könsbestämma och diskriminera, då hamnar man i muhammedanism, som är en dålig vägvisare.

Den nuvarande skylten är för övrigt lagom könlös. Gubbe eller gumma vid övergångsställen är ingen jämställdhetsfråga, i trafiken är vi människor först och främst. Trafikreglerna gäller ju för alla oavsett kön.

Försvarstal i domstolar i Libanon


Kartbild från Wikipedia

Några exempel på vad som sagts i domstolar i Libanon (främst i norra delarna) under åren -95 - 02 om handlingar för att "få bort skammen" då kvinnor "begått brott mot hedern".

En 16-årig pojke som dödat sin syster och mor med åtskilliga skott i huvudet, ... "jag medger att jag dödade min mor och min syster på grund av deras dåliga uppförande. Det gick rykten om dem, särskilt sedan min mor blev arresterad på grund av prostitution och min syster, efter förslag från min mor, också började gå på gatan."

En far som dödat sin skilda dotter: "Hennes ständiga frånvaro från mitt hem, och att hon inte lydde mig och på grund av det faktum att grannarna retade mig för hennes dåliga uppförande... Allt detta fick mig att döda henne för hederns skull, särskilt som hon var gravid med en annan man än den hon skilde sig ifrån."

En 21-årig man som dödade sin syster: "Jag ångrar det jag gjort men samtidigt anser jag att jag tvättade bort skammen för mig och min familj, så i slutänden är det rätt ändå."

En 18-årig man som dödade sin gifta syster: "Min syster var fördärvad, inte god, otrogen mot sin make och lurade honom."

En mor: "Jag bekräftar att det var jag som skar av min dotters hals utan hjälp av någon annan, för att tvätta bort den skam hennes utomäktenskapliga graviditet hade lagt på oss."

En make som dödade sin fru: "Jag hamnade i dilemmat att vara en bedragen make, då jag upptäckte att hon var otrogen emot mig med en av mina vänner ... Jag dödade henne för att tvätta bort skammen."


Även släktingar till förövare använder samma argument: tvätta bort skammen då kvinnor "begått brott mot hedern".

En mor till en minderårig: "Min dotter Nalja gav upphov till rykten då hon var gravid i en utomäktenskaplig förbindelse, och folk brukade retas med henne inför min make, som kom hem fullkomligt rasande ... det provocerade min son ..."

En mor vars son dödade en yngre syster som var ogift och gravid: "Min dotter har begått ett fult dåd som påverkar vår heder och värdighet."

( Min översättning av texterna.)

Danielle Hoyek, Rafif Rida Sidawi and Amira Abou Mrad, "Murders of women in Lebanon, Crimes of honour between reality and the law", sidorna 131-132, "Honour", Crimes, Paradigms, and Violence against women, edit: Lynn Welchmann and Sara Hossain, 2005, Zed Books, London and New York.


Hedersrelaterat våld

Bad-och sportkläder som säkrar hedern


"Jag är muslim och det har varit svårt att hitta badkläder med bra kvalité som samtidigt är snygga, säger Begzada Hamza.
För många muslimer är bad i bikini uteslutet. Därför startade Begzada Hamza tillsammans med Kristina Svensson företaget Shamsa som tillverkar bad- och träningskläder för muslimska kvinnor. Efterfrågan är stor men vårt företag handlar inte bara om kläder utan även att motivera muslimska kvinnor till att börja träna, säger Begzada Hamza."

Tyvärr handlar inte frågan om bikinin, inte ens en snygg "tantbaddräkt" säkrar muslimska kvinnors heder. Det handlar om ett plagg som täcker hela kvinnans kropp, inklusive huvudet, och visar enbart händer och fötter. Kvinnans kropp och därmed sexualitet får inte störa män och kvinnor vid badandet. Det är tragiskt att se hur dessa värderingar får ta sig detta uttryck i vårt svenska samhälle!


Sportig catwalk för muslimer, GP

Burkini för rättrogna muslimer

Hedersrelaterat våld


© Copyright UltraV

Kränkta "medborgare"


Föreningen Ægteskab uden grænser jobbar på att hjälpa "kränkta" muslimer i Sverige att flytta till Danmark. I Malmö bor 2200 personer från icke-europeiska länder som har partners med danskt uppehållstillstånd eller danskt medborgarskap och som vill flytta över Sundet.

De valde att bosätta sig i Sverige på grund av att giftermål inte medför uppehållstillstånd i Danmark om en av parterna är under 24 år.

Regeln har förhindrat många tvångsäktenskap (eller exporterat dem över Öresund) och begränsat islamiseringen av Danmark, men det är inget argument som biter på Ægteskab uden grænser, ÆUG, inte nu när de fått draghjälp av EUs högsta domstol. EUs direktiv säger att den som gifter sig med en EU-medborgare har "absolut" rätt att stanna. Men domstolens tolkning av "absolut" verkar vara att medlemsstaterna ska acceptera arrangerade äktenskap. Domstolen har därmed överträtt sina befogenheter

Muslimer som importerar kusiner från Mellanöstern, svenska kvinnojourer som är överfulla med misshandlade muslimska kvinnor, nej minsta antydan av sådant är tabu. Men vi lever i en exploderande värld och varken vår samhällsmentalitet eller välfärdssystem kommer i längden att klara av massinvandringen.

24-årsregeln är bra för integrationen. Innan den infördes år 2002 hämtade två av tre icke-västliga invandrare sin make/maka i utlandet, år 2006 gällde det var tredje. Med andra ord har antalet arrangerade eller tvungna kusinäktenskap minskat.

EU har öppnat dörren för illegal invandring
Skenäktenskap - bröllopsvittne den europeiska unionen


lördag 27 september 2008

SSU vill krossa kärnfamiljen och matförgifta kapitalisterna

svd svd svd metro hd ab

Thoralf Alfsson skriver: "I en liten folder med rubriken "VÄLKOMMEN TILL SVERIGE" som SSU just nu delar ut i skolorna kan man läsa om hur dessa ungdomar ser på samhället. När man läst denna lilla folder förstår man att även uttalande som att ge rosor till den som förgiftat 145 personer inte är främmande för SSU och Jytte Guteland.

Ett av många budskap i denna folder lyder

VI VILL ATT KÄRNFAMILJEN SOM NORM KROSSAS.

Med tanke på rubriken kan jag inte annat än börja tänka på tvångsäktenskap, barngiftermål, månggifte och hedersrelaterat våld inom familjen som förekommer inom många av de kulturer som håller på att ta över Sverige. Det är tydligen något som de socialdemokratiska ungdomarna i Sverige välkomnar och fjäskar för i sin lilla och otrevliga folder! Bevare mig från att jag slipper vara med om att dessa ungdomar kommer till maktpositioner i samhället."

Var SSU inblandad i matförgiftningen av 145 personer i Svenskt näringslivs hus i Stockholm? Det borde vara lätt för polisen och SÄPO att kolla upp medlemmarna, de är ju inte så många.

Läs vidare: SSU är en liten sekt med bara 1233 medlemmar

Dockor som bevarar muslimska värderingar


"Sara- och Dara-dockor är den iranska regeringens svar på de "skadliga
effekterna" från deras amerikanska motsvarigheter, Barbie och Ken.

Tillverkade av Institutet för den intellektuella utvecklingen hos barn och
unga vuxna, är Sara och Dara en del av regeringens strävan att
främja traditionella muslimska värden i landet.

Leksakerna kommer klädda i modesta kläder, och har en bakgrund i "familjevänliga" förhållanden.

Var och en av de fyra modellerna av Sara levereras med en vit huvudduk.

Leksakerna kommer att säljas för bara en tredjedel av priset för en Barbie docka


Leksakssäljaren Masoumeh Rahimi hyllade de nya dockorna.
Hon sade att bilden av Barbie som fryntlig, blond och klädd i avslöjande
kläder var "mer skadliga än en amerikansk missil".
Hon var av uppfattningen att lek med Barbiedockor kan leda unga flickor till
att växa upp till kvinnor som avvisade iranska värderingar."


Läs hela blogginlägget:
Thailandian.com Sara and Dara are the Muslim avatars of Barbie and Ken
5-4-1 Aesthetic Advertising, Race, Sports, Islam, and Oregon all in the same area code!




Hedersrelaterat våld

Tänker riksdagen godkänna Lissabonfördraget i smyg?

"Dra igång debatten om Lissabonfördraget innan det är för sent," kan man läsa i en insändare i Dagen.

Den frågan trodde nog politikerna och journalisterna att de hade lyckats sopa under mattan. Finns det en smula hopp ändå? Eller har alla "frihetskämpar" inte tid med annat än att debattera FRA-lagen?

Vi får diktatur för skattepengarna

fredag 26 september 2008

Iran: dödsstraff för internetbrott, förolämpande av profeten, avfällighet...

Ny lag i Iran: Dödsstraff för alla som lämnar islam, även iranier utomlands!

"Om lagförslaget går igenom kommer alla kristna i Iran att hotas av dödsstraff, eftersom i princip alla är före detta muslimer. Lagen om avfällighet hotar också den religiösa minoriteten bahai, som är den största gruppen icke-muslimer i Iran," konstaterar Christan Solidarity Worldwide.
Dagen, Dagen

Det hjälper nog inte att hävda att det fanns en tid före islam då de flesta var kristna eller zoroaster. Överallt i Iran är förstörelsen av iranska antikviteter och minnesmärken i gång. En gång för alla ska all pre-islamisk kultur utplånas från iraniernas medvetande.

Irans galne och extremt farlige president Ahmadinejad tror att de sista tiderna är nära. Inför förvånade åhörare i FN:s generalförsamling uppmanade han Mahdi att återkomma snarast, alltså den tolvte imamen. Efteråt förklarade han att han i det ögonblicket fått en aura av ljus ovanför sitt huvud där han stod i talarstolen.

För närvarande har varken USA eller Israel några
planer att anfalla Iran. Med tanke på Ahmedinejads ord om att ”utplåna Israel från kartan” är däremot psykologisk krigföring nödvändig. Inte kan vi väl låta Iran sätta munkavle på oss medan de skaffar atombomber och sedan startar ett tredje världskrig?

En mer
ordagrann översättning gör inte någon större skillnad: "Regimen som ockuperar Jerusalem måste försvinna ur tiden." Faller Israels "regim" hotas judarna av folkmord. Det är ingen hemlighet att det är islamisternas mål.

Islamisterna använder sitt hat mot Israel och USA för att få sympatisörer. Västerlandet är försvarslöst om inte opinionen genomskådar detta. Se er omkring, har inte något förändrats under senare år? Visst känner du någon som på något sätt drabbats av den muslimska invandringen? Det har kommit in något hårt och okristligt i samhället. Missförstå mig inte när jag använder ordet okristligt, men islam är totalt väsensfrämmande för vår livsstil. Redan på 1200-talet lagstiftades i Sverige om kvinnofrid, vart har den tagit vägen? Inse att islams kulturarv ligger bakom.

Både lokalt och i storpolitiken är islam ett farligt tankevirus. Menar islamiska republiken Iran allvar när de säger att de ska krossa Israel? De verkar ju tro att det är nödvändigt att världen ska gå under för att Mahdin, deras efterlängtade frälsare, ska återvända till jorden.

Bevisbördan ligger hos dem som tror att Iran bluffar. Om det är en bluff så kan det visa sig att Ahmadinejad gör ett lika stort misstag som Saddam Hussein när han bluffade om sina massförstörelsevapen.

Därför önskar Iran atomvapen

Islamiska konferensen OIC deklarerade vid ett sammanträde i FN:s människorättsråd i december 2007 att deras medlemsländer inte erkänner alla människors rätt att byta religion. En rättighet som bland annat garanteras i artikel 18 av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. De islamiska länderna vill via FN förbjuda "förtal av islam".

Förbud mot religionskritik

torsdag 25 september 2008

Ramadanfirande i Gottsunda och Malmö



Svenska Dagbladet fortsätter med att ge läsarna en daglig dos islamreklam. Den turkiska månskäran är lika stor som tidningens namn.

Ramadan avslutas den 28 september men i Uppsalaförorten Gottsunda har man redan börjat fira. Bilar har välts, fönsterrutor har krossats och busstrafiken har upphört på grund av stenkastning.

Och i Malmö har ramadanfirandet
fått en extra skjuts. På grund av ett datorproblem hos kommunen har ett antal Malmöbor fått ekonomiskt bistånd utbetalat flera gånger. Det rör det sig om belopp på flera miljoner. Är det en “haxxer 4 allah” som ligger bakom? "Det är Allah, inte något tekniskt problem, eller då möjligen en muslimsk hacker, som ordnat med extra pengar åt muslimer under Ramadan!"

Att döma av de über-arroganta kommentarer som cirkulerar på nätet handlar det om Jizzya, den skatt som utkrävs av icke-muslimer.

Da Vinci-koden inspelad i Holland med nya aktörer

En 25-årig man knivhögg en präst i en kyrka i Rom efter att ha sett filmen Da Vinci-koden. Han borde ha sett en annan film så hade han kommit på andra tankar:

Da Vinci-koden inspelad i Holland med nya aktörer

Gej-festival i Sarajevo



Upprörda muslimer skanderade "Allah Akbar" när de på onsdagskvällen attackerade ett pridetåg i Bosniens huvudstad Sarajevo.

Läs vidare >>

tisdag 23 september 2008

Domare vid Europadomstolen skriver krönika

Elisabet Fura Sandström, domare vid Europadomstolen i Strasbourg diskuterar i Veckans krönika på Dagens Juridik, upplösningen av ett muslimskt äktenskap på grund av att bruden inte var oskuld, enligt de krav som finns bland muslimer. Båda parter är nöjda med sin skilsmässa är beskedet, men det orsakade en stor debatt i Frankrike, och det talades om detta i Sverige också.

Jag delar inte hela hennes resonemang, men det är intressant att läsa hur en domare vid Europadomstolen resonerar, iallafall i en personlig krönika.

Saxat från krönikan på Dagens Juridik:

"Mångfald är positivt för alla samhällen och det är bra och önskvärt att bejaka olika kulturer och traditioner, det vinner alla på. Det är också civiliserat och positivt att respektera andras religiösa imperativ. Live and let live, som det heter. Så långt är jag med. Men när det sker pa bekostnad av viktiga rättsstatliga principer då reagerar jag. Respekten för mänskliga rättigheter och för allas lika värde måste upprätthallas även om en sådan hållning i vissa läger kan uppfattas som mindre politiskt korrekt.

Så när det gäller vad skattemedel skall användas till inom ramen för den allmänna sjukvården sa skulle jag önska att politiker och medborgare tar debatten nu. Vänta inte på experterna, konsultera dem gärna men till slut måste någon bestämma vad som skall prioriteras. Resurserna räcker inte till allt och då är det viktigt att man öppet visar vilka val som gjorts och på vilka grunder. Det är inget nytt eller konstigt med det.

Ta debatten, försvara det du tror på. Var stolt över det demokratiska arv som är ditt. Slåss för din övertygelse!"

Läs hela krönikan: Politiskt korrekt till vilket pris som helst? Dagens Juridik.




Hedersrelaterat våld

Autentiska rättsfall i Egypten

15 december 1998 Criminal Court of Tanta, Egypten.

"Offrets bror tyckte att hans syster uppträdde konstigt och han misstänkte att hans syster hade blivit gravid i en utomäktenskaplig relation, då hennes make varit utomlands en tid. Brodern bad henne att göra abort, men hon vägrade och då gav han henne slag mot huvudet och tände sedan eld på henne. Hon lyckades släcka elden själv genom att ta sig till toalettstolen. Då hällde brodern bensin på dörrlist- erna, tände på och hon brändes till döds.

Den rättsliga utredningen visade att kvinnan var gravid och domstolen gav därför brodern ett minimistraff, eftersom han försvarat familjens heder. Straffet blev tre års fängelse grundat på Artikel 17 om förmildrande omständigheter, Article 17 of the Penal Code.
(Min översättning från engelskan och bearbetning av texten).

Azza Sulaiman, Crimes of honour and the law, sid 144, "Honour", Crimes, Paradigms, and Violence against women, edit: Lynn Welchmann and Sara Hossain, 2005, Zed Books, London and New York.


Rättsfall från Criminal Court, Qena, Egypten

I det här fallet, från 1998, var offret en mentalt handikappad kvinna som led av en psykiatrisk sjukdom, och mördades av sin far och bror på grund av att hon lämnade bostaden på dagtid då de inte var hemma. Hon tiggde slantar och inomhus för- störde hon mat och inredningen. När modern dött hade fadern och brodern ingen tolerans för henne. De knuffade in henne till en del av huset där ingen skulle kunna höra hennes skrik, de ströp henne med en sjal, vräkte sig över henne och slog henne med knytnävar och piskade henne på rygg och mage med en käpp och lämnade henne att dö.

Vittnesmål i domstolen och obduktionen visade på brottet, och domstolen kunde inte hitta något bevis för att kvinnan skadat sin heder. Rätten var övertygad om att de två anklagade tagit offrets liv och att mordet var överlagt och planerat. Trots detta fick förövarna strafflindring baserat på Artikel 17. De fick vardera 10 års straffarbete.
(Min översättning från engelskan och bearbetning av texten).


I ett fall från 2000 samarbetade den anklagade mannen med andra i dödandet av en kvinna vars goda rykte hade solkats av ett skvaller. Männen hade trakasserat kvinnan då hon blivit gravid i ett "olagligt samlag", och de hade kommit överens om att döda henne och hennes mor som dolt dotterns omoraliska beteende för dem.
De väntade tills bilen med den "otrogna" kvinnan, som dragits in i den, kom och en av dem slog kvinnan med en klubba mot huvudet och halsen och den andre dödade henne. De dödade också offrets mor, styckade kropparna och kastade dem i en bevattningskanal.
En av männen fick tre års fängelse med straffarbete enbart, eftersom kvinnan var "illegitimt gravid". Vilket ledde till att familjen måste vidta ta åtgärder eftersom hon blivit ett offer för skvallret i staden, och därmed orsakat skam för sin familj.
(Min översättning från engelskan och bearbetning av texten).


I ett fall från 1997 stod en mor anklagad för att ha gett sin dotter en måltid på bruna bönor med insektsgift. Hon hade sett dotterns ansikte skifta färg och såg också hur dottern kräktes flertalet gånger. Den ogifta dottern var konstaterat gravid.
Då modern serverat dottern den förgiftade maten kastade hon resterna och insekts- giftet. Rätten ansåg att anklagelsen mot modern var korrekt eftersom hon svarade att dotterns graviditet hade upprört henne, och att hon velat göra sig av med dottern för att dölja skandalen och utplåna skammen. Då hon förgiftat dottern lämnade hon henne att dö.
Trots att offrets far kom och fick dottern till sjukhus dog hon av skadorna. Obduktionen påvisade dödsorsaken och man hittade rester av giftet i hennes magsäck. Rätten förmildrade straffet eftersom ett brott mot hedern hade begåtts av offret.
(Min översättning från engelskan och bearbetning av texten).

Awad al-Morr, "Crimes of honour and court rulings", sidorna 149-154, "Honour", Crimes, Paradigms, and Violence against women, edit: Lynn Welchmann and Sara Hossain, 2005, Zed Books, London and New York.

Hedersrelaterat våld




sds sds

måndag 22 september 2008

Varför ska vi skattesubventionera imamer?

En reprissändning av programmet Existens gick tidigare ikväll och där diskuterade man bland annat islams behov av förnyelse, Genus-Jihad och om behovet finns för en "uppsnyggad" imamutbildning i Sverige.
Då frågade den kvinnliga reporten minister Lars Leijonborg om vi ska skattesubven- tionera imamer för muslimska församlingar som inte har råd att hålla sig med en svenskutbildad imam. Så om du får en imam från Iran eller Irak till din källarmoské då får du betala själv. Men kan du få tag i en svenskutbildad imam, då är det plötsligt en dyr historia, denne är ingen idealist som kan tänka sig att jobba för en spottstyver, eller ideellt. Eller?

Svenska kyrkan är skild från staten och jag har aldrig hört att en församling får skattesubventionerade präster, men jag kan ha fel. Varför ska vi behöva betala med skattemedel en imam som "uppdaterat sig" och då anses passa in i Sverige? Varför ska Sverige alltid stå för muslimers behov?

Ett intressant blogginlägg om programmet:
Existens och imamutbildning, Kyrkans framtid, även om bloggförfattaren missat att väldigt många muslimer vill ha sharia i Sverige, inklusive kvinnorna själva.
"Den som däremot kan sägas vara den som förespråkar att “få hyfs” på muslimerna är muslim själv, nämligen Mohammad Fazlhashemi som vill reformera Islam, inte bara vad gäller kulturella frågor utan just teologin, innehållet i den muslimska tron. Mohammad Fazlhashemi vill ha en svensk islam och en svensk islamutbildning där man tar hänsyn till bland annat feministiska perspektiv."

Hedersrelaterat våld

Imam - ett yrke som är oförenligt med svensk grundlag

söndag 21 september 2008

Proletär vill bli Idol


Fem professorer
varnar för att Sverige
håller på att få ett
lågutbildat manligt
proletariat men lyckas
inte förklara orsakerna.

Läs mer>>

lördag 20 september 2008

Vårdnadsbidraget och invandrarna


I Norge är 75 procent av dem som är hemma med vårdnadsbidrag kvinnor födda utanför Europa. Samma sak kommer att hända i Sverige.

Det stora problemet med vårdnadsbidraget är att föräldrar förlorar rätten att skicka sina barn till förskolan, vilket medför att barnen inte lär sig svenska.

Lösningen skulle kunna vara obligatorisk svenskundervisning i språkförskolor ett par timmar om dagen.

Låt mammorna byta blöjor medan personalen pratar svenska med barnen. Anställ inte arabisktalande personal på förskolorna, då lär sig inte barnen svenska. Bjud barnen på svensk mat, det är en anpassning till samhället, de lär sig bordskick och mycket annat.

Kritiken mot vårdnadsbidraget har gått ut på att det skulle vara ett hot mot jämställdheten. Hur det än är med den saken så är det bättre för småbarn att vara hemma än att vara på dagis. Däremot att vårdnadsbidraget är ett hot mot integrationen är det ganska tyst om.

Ganska snart blir vi tvungna att ta avsked med välfärdsstaten – helt enkelt för att den uppmuntrar till en tillväxt av människor som kommer att bli en börda för staten:

Ta det tunisiska exemplet. En kvinna i Tunisien får 1,7 barn. I Frankrike får hon kanske sex barn, därför att den franska regeringen betalar henne för det. Det är självfallet inte meningen, att pengarna skall gå till tunisier, men franska kvinnor vill inte röra dessa pengar, medan däremot de tunisiska gärna vill.

Varför socialdemokraterna vill ta bort vårdnadsbidraget är egentligen obegripligt. Vårdnadsbidraget gynnar faktiskt deras egna väljargrupper, till exempel invandrarkvinnor från utomeuropeiska länder. Men det vill inte sossarna prata om, deras argument mot vårdnadsbidraget är att det hotar jämställdheten, för svenska kvinnor vill säga. Både burka och topless i badhusen, ungefär.

Varningshäkten


Sverige är handlingsförlamat inför den den ökande ungdomskriminaliteten. Straffen är för låga för att avskräcka ungdomar från brottets bana. De släpps lika fort som de blir tagna.

I Tyskland kan unga kriminella hamna i så kallade varningshäkten, i stället för att släppas ut på gatan med villkorliga straff. "Det krävs en hel palett av åtgärder. Hårdare straff är bara en," säger
Angela Merkel.

Kan man föreställa sig Reinfeldt eller Sahlin tala om varningshäkten och hårdare straff?

Nu har i alla fall
Inger Davidson, (kd) vice ordförande i justitieutskottet, kommit med ett förslag om att inrätta särskilda domstolar för unga:

Alltför ofta överlämnas idag ärenden till de sociala myndigheterna i stället för att utredas av polis. Ett sätt att göra processen snabbare, utan att för den skull ge avkall på rättssäkerheten, vore att inrätta särskilda ungdomsrotlar inom åklagarväsendet. Ungdomar som gjort sig skyldiga till vardagsbrottslighet och blivit ertappade på bar gärning kan då dömas omgående och få sitt straff.

Ett problem idag är dock socialtjänstens dubbla roller som både hjälpande och verkställande av ett utdömt straff. Det är svårt för både socialtjänstens personal och ungdomarna att se skillnaden mellan rollerna. Kristdemokraterna vill därför att socialtjänsten helt kopplas bort från den straffande rollen och enbart får ansvar för att stödja och hjälpa de unga brottslingarna.
Den ungdomsbrottslighet vi ser i Malmö och Södertälje och på många andra håll tyder på avsaknad av kristet västerländska värderingar. Brottslingarna har aldrig hört talas om tio Guds bud utan uppfostras med en rövarmoral där "respekt" betyder att den starkaste får rätt och svaghet föraktas. En rövarmoral som får ständig påfyllning av imamernas "heliga" vrede mot det "syndfulla" Västerlandet där kvinnor inte bär slöja.

Läs också: Modiga män försökte rädda flicka från kulturberikning

fredag 19 september 2008

Konspirationsfestivalen är igång

Det märks vilka som styr Malmö. Kommunen har förbjudit de nordiska kungligheterna att komma till hundraårsminnet av trekungamötet i Malmö. Skicka skolbarn på studieresa till Saudiarabien går däremot bra, liksom att bjuda in 20.000 ”vänsteraktivister” (polishatande mobb) inklusive terrororganisationer från Palestina och Colombia. De kallar sig Europeiska social(istisk)a forumet och har fått 2,5 miljoner kronor av den sossestyrda kommunen.

Redan har de hunnit med en "deportationsfri dag" och hindrat Migrationsverkets anställda från att komma in på sin arbetsplats och försökt ta fingeravtryck på dem. Vänsterpartiet har haft "check-points" och stoppat förbipasserande i en "solidaritetsaktion med palestinierna". Demonstrationer mot Nato utlovas, liksom handgripliga aktioner mot vapenindustrin i Malmö samt "spektakulära överraskningar" som att ockupera en gata.

På lördag brakar det loss på allvar, för då ska det demonstreras. Bloggen Systemfel skriver: "Marchen startar i Rosengård och har sin slutpunkt i Pildammsparken. Val av startplats kan nog generera en hel del stenkastare till tåget, vissa invånare i den stadsdelen har viss rutin på denna nya 'kultur' som landet berikats med."



Ett genomgående tema är hatet mot Nato, USA och Israel. Möten anordnas där det i ren nazistil fantiseras om judars och frimurares "globala sammansvärjning".

Tillåt mig att tvivla på att det finns en global elit som håller i trådarna i syfte att skapa en världsregering. Det är inte så det fungerar. Pengar är blodet i det internationella systemet. Det finns ingen reglerande makt som är tillräckligt stark att diktera strömmen när alla är kopplade till samma system och reagerar likadant. Ganska så oberoende av inflytelserika "familjer" och banker strävar de globala produktivkrafterna i riktning mot en världsregering. För att uttrycka det en smula marxistiskt. Vartefter den internationella kapitalismen utvecklas dyker nya överstatliga regleringar upp som motvikt.

USAs finansiella och militära styrka är garantin för att det internationella ekonomiska systemet fungerar. Vilket inte är samma sak som en världsomspännande judisk konspiration. Om det kommer att bli en världsregering i framtiden beror på Rysslands och Kinas uppträdande, om de förmår att axla sitt ansvar och samarbeta med USA.

Ett annat socialistiskt tema under konspirationsfestivalen är att beskylla EU för att gå "marknadskrafternas" ärenden. De glömmer att med EUs nya konstitution, Lissabonfördraget, blir "den sociala dimensionen" starkare. LO och den europeiska fackföreningsrörelsen struntar i om EU är en demokrati bara de får igenom sina krav. EU är ett socialistiskt projekt som med hjälp av skatter och avgifter och regleringar sätter den fria marknaden ur spel. EUs konstitution liknar Sovjets. Vänsterns skäll på EU är mest bara läpparnas bekännelse för att få sympatisörer.

onsdag 17 september 2008

Sanningen illa tåld


En roman om Muhammeds barnbrud Aisha har dragits tillbaka av förlaget av rädsla för att trampa muslimerna på tårna. Men romantiserad pedofili och polygami är säljande. Rättigheterna är redan sålda till Spanien, Ungern, Italien, Ryssland, Serbien, Makedonien och Brasilien, skriver Sydsvenskan, som en smula felaktigt uppger att Muhammed gifte sig med Aisha när hon var i tioårsåldern.

"Allahs apostel gifte sig med mig när jag var 6 år gammal och jag släpptes in i hans hus när jag var 9 år." ... "Profeten skrev äktenskapskontrakt med Aisha när hon var 6 år gammal och fullbordade sitt äktenskap med henne när hon var 9 år och hon stannade hos honom i 9 år." länk

Det som gör islamisterna ilskna är inte avslöjandet av att Muhammed var en pedofil. Eftersom "profeten" var sådan anses det föredömligt. Nej, det är försyndelsen mot bildförbudet. En roman är en avbildning och därför förbjuden.

Barnäktenskap är en mardröm utan slut
Polen lagstiftar om tvångskastrering av pedofiler
Shariadomstolar godkända i Storbritannien
EUSSR legaliserar pedofili

Fatwa legaliserar pedofili
EUSSR's tidtabell uppdaterad

lördag 13 september 2008

FN: Islams vakthund



FN:s deklaration om mänskliga rättigheter fyller 60 år - och avgår med döden!

Libyen är ordförande i planeringskommittén inför FNs toppmöte mot rasism - med Iran och Kuba som två av assistenterna.

FN har blivit den islamiska världens vakthund som runt hela världen skall spåra upp handlingar som kan tolkas som islamofobi.

FN hand i hand med Islam

Rysk militär intar Georgien - och Östersjön

Det är inget skämt - byggs den ryska gas-ledningen får vi räkna med ständig närvaro av den ryska krigsmarinen i Östersjön. Ryssarna har redan civilklädd militär personal på Gotland. Däremot har svenskarna inte längre några trupper där.

Exemplet Georgien visar att ryssarna inte skulle dra sig för att invadera Gotland om de ansåg att deras intressen var hotade. Ryssarna gillar inte gasledningen genom Georgien från Kaspiska Havet till Medelhavet. De vill att naturgasen ska passera genom Ryssland så att de kan fortsätta utpressa européerna.

Ryssland har deklarerat att de vill ha total militär kontroll över gasledningen genom Östersjön och att Gotland ingår i säkerhetszonen runt den. Som förevändning för en invasion skulle det räcka med att påstå att ön hyser terrorister som planerar attentat mot gasledningen.

Eftersom Sverige inte har något försvar måste ryssen fylla tomrummet, skulle resonemanget gå. Och EU och Nato tvungna att ta skeden i vacker hand. Kanske rentav Tyskland och Frankrike skulle vara beredda att byta Gotland mot rysk gas. De nekade ju Ukraina och Georgien NATO-medlemskap på grund av rysk utpressning.

dn dn

måndag 8 september 2008

Bisarr konspirationsfestival i Malmö

John McCains spirituelle rådgivare, pastor Rod Parsley, har nu ett dödshot över sig från en islamisk jihadistgrupp. Anledningen är att han kritiserat islam.

Terrororganisationen al-Qaida tänker "om Allah vill" utrota Danmark från jordens yta. Anledningen är Jyllands-Postens teckningar av Muhammed.

Berit skriver: ”Logiken är: Islam är en fridens och kärlekens religion och säger man annat så ska man banne mig slås ihjäl.

Samma logik finner man när "fredsdemonstranter" är ute med sina plakat och stör ordningen vid politiska möten. Om man ber dem försvinna blir man nedslagen."

Vilket förklarar varför vänsterister blundar för jihad. Sådana här dödshot från islamister bortförklaras av svenska vänsterbloggare som israeliska konspirationer! Till och med Memri, webbplatsen som letar rätt på de hemska videos där palestinska Hamas indoktrinerar barn att döda judar, påstår de är en judisk konspiration! Den svenska vänstern är direkt farlig för vår civilisation.

Nu i dagarna ska 20.000 ”vänsteraktivister” träffas i
Malmö och i ren nazistil fantisera om judars och frimurares "globala sammansvärjning" samt ställa till med gatuvåld. De kallar sig Europeiska social(istisk)a forumet och har fått 2,5 miljoner kronor av den socialdemokratiskt styrda kommunen.

Under slagordet "deportationsfri" dag utlovas aktioner mot Migrationsverket, liksom demonstrationer mot
Nato, samt "spektakulära överraskningar".

Malmö blundar och gasar på

söndag 7 september 2008

Svindel och bedrägeri

En nybyggd moské i staden Madaba har tillägnats Jesus Kristus i ett försök att öka dialogen med kristna, rapporterar pan-arabiska tidningen Al-Quds al-Arabi. länk

Hur djupt går bedrägeriet? Läs
här om skillnader och likheter mellan den kristna guden och islams gud. Svensk översättning här.

Hodja, Dagen

lördag 6 september 2008

40 Frågor om Islam

En nyhet från 2007, men som är lika aktuell, om inte mer idag då vi ser en snabb ökning av toleransen för islams utövning på olika sätt i Sverige.

"Kamal Moubadder säger att han inte vill att dödsstraff för otrohet eller att tjuvar får händerna avhuggna införs i Sverige i dag med tanke på det skulle rubba "helheten i rättssystemet". Men han accepterar islamiska sharialagar i andra länder och medger att han kan tänka sig dem i Sverige under en förutsättning: En enda: om svenska medborgare i en demokratisk process väljer dessa lagar så kan de införas, säger Kamal Moubad der till DN.

Ragnar Eliasson, biträdande generaldirektör på Skolverket, kan inte påminna sig något liknande fall där en skolledares eller ägares personliga åsikter utanför skolan anmälts och vill inte uttala sig specifikt om Al-Mustafaskolan: Men allmänt sett är det anmärkningsvärt om en företrädare för en skola uttrycker sådana uppfattningar eftersom de direkt strider mot de värden som skolan är skyldig att värna och aktivt verka för.
Dit hör människolivets okränkbarhet, jämställdhet mellan kvinnor och män och tolerans, konstaterar Ragnar Eliasson."

Läs mer: Skolchef hyllar sharialagarna, DN.
40 Frågor om Islam

Hedersrelaterat våld

fredag 5 september 2008

Petition mot sharia i Sverige



STOPP FÖR SHARIA !


Att inte skriva under - det är att stötta sharialagarna! Vad väljer du?


Uppropet STOPP FÖR SHARIA
INITIATIVTAGARE till Uppropet STOPP FÖR SHARIA: DAG SELANDER utgivare av MXp och HANS C PETTERSSON utgivare av JIHAD I MALMÖ. Vi vill gärna se att läsarna av våra bloggar sprider infon om Uppropet vidare. Vi önskar en god uppslutning med namn- underskrifter för Uppropet. Namninsamlingsperioden pågår preliminärt ett par månader. Sedan sänder vi Uppropet med namnunderskrifterna till Sveriges Riksdag, att. Riksdagens ledamöter.

Läs och skriv under här. Jag har redan gjort det!
Stopp för sharia Petition

Hedersrelaterat våld

Hur samhällsfarlig är ramadan?


Ibland kallas Ramadan för muslimers "fastemånad", vilket inte stämmer. Under dagen får de inte äta någonting men vid solnedgången startar matorgien. Chaufförer, läkare och andra yrkesgrupper vacklar hem från jobbet omtöcknade av hunger.

onsdag 3 september 2008

Muslimfeministisk agenda


Rubriken är en travesti på "Queerfeministisk agenda" av Tiina Rosenberg. Queer vill riva upp det heterosexuella samhället till förmån för homosexuellas syn på sex och sam- levnad, inklusive att polyamorösa förhållanden ska legaliseras. Samma syn finns inom islam, man vill riva upp det samhälle vi ser idag och skapa ett samhälle med mer strikta könsroller och polygami, men bara för mannen.
Jag gör inte anspråk på att ha gjort en heltäckande analys av muslimska konvertiter och deras situation i Sverige, men jag har försökt att syna delar som jag anser är viktiga för kvinnor i ett försök att förstå ett nytt fenomen inom feminismen.

Fler och fler unga svenska kvinnor konverterar till islam. De klär sig i slöja och burka, sitter hemma eller tar hand om hem och barn medan mannen arbetar. Hon lyder också mannen som en god muslimsk kvinna. Det finns ingen tydlig konsensus bland dessa, men vissa mönster tycker jag kan skönjas i deras sätt att förhålla sig till sig själva och omgivningen.

De kallar sig inte sällan muslimfeminister och det låter i mina ögon som en total mot- sats, eftersom islam förknippas med underkastelse. Men F!-feminismen finns ju, en typ av feminism jag aldrig trodde kunde uppstå bland kvinnor som anser sig medvetna om könsroller och kvinnors utsatthet.

Muslimfeminister förefaller mig också arbeta emot kvinnans frigörelse, en frigörelse vissa muslimska kvinnor vill ha. Muslimfeminismen har stora likheter med den anti- feministiska rörelsen som finns i Sverige och Europa idag. Där frågor om kvinnans barnaförande och motstånd mot abort och preventivmedelsanvändning är centrala,
och synen på att kvinnor har sin plats i hemmet och mannen ute samhället.

För svensk feminism har kvinnors rättssäkerhet varit ett mycket viktig fråga. Kvinnans underordning under mannen har också successivt förändrats och kvinnor har lyckats ta en större plats i det svenska samhället. Inte utan att kvinnors liv, hälsa och säkerhet har skadats, men kvinnor har ändå lyckats. Lagstiftningen säkrar idag kvinnor på många olika sätt på arbetsplatser, i hemmen och ute i samhällslivet.

Åtskilliga människor anser att muslimer inte ska segregeras, lever de i det svenska samhället löser sig många problem. Muslimfeministerna tar sin plats i hemmet, och mannen ska vara en del av samhället, som muslimer lever i de muslimska länderna. Dessa olika bilder av var muslimska kvinnor ska befinna sig för att svenska samhället ska bli stabilt, krockar med varandra.


Religionen och dess utövande är en mycket dominerande del av konvertiternas liv, och de konverterade är ofta ännu mer islamistiska än kvinnor som föds inom islam.
"I Guds, Den Nåderikes, Den Barmhärtiges Namn", är en hälsningsfras som ständigt uttalas och skrivs. De jämför sina tvätt- och bönestunder, fem gånger om dagen på fem minuter, med en rökpaus.
Betyder det också att religionen skapat ett beroende så de måste be på ett rättroget sätt? Varför måste bönen underkastas ritualer? Den kristna bönen behöver inte underkastas en viss ritual, människan är fri att bedja från hjärtat i vilken situation som helst.


En konvertit har gett mig svar hur konvertiter ser på kvinnans ställning i islam:

Även konvertiter accepterar polygami, men hakar ofta på att Muhammed rekommen- derar att man bara tar en, högst fyra kvinnor, och att det ska fördelas rättvist mellan kvinnorna.
"Fyra fruar: På den tiden då Koranen kom till Mohamad saw, så hade män väldigt ofta hur många fruar som helst. För att minska detta fick Mohamad uppenbarelsen om att endast ta max fyra fruar OM mannen kunde behandla dem likadant. Dvs, exakt likadan klänning, exakt lika mycket kärlek, exakt lika många barn, exakt lika mycket sex, exakt lika mycket pengar och mat osv. Det är näst intill omöjligt och det står även i koranen. "ta blott en enda"

Att kvinnor får arbeta enligt islam stödjer de på att Muhammed sa att man alltid ska söka kunskap.
"Arbete och skola för kvinnor: Väldigt acceptabelt. Profeten Mohamads fru Khadija drev ett eget företag och Mohamad arbetade under henne. Det står i koranen att man ska alltid söka efter kunskap."

Kvinnors rättigheter till eget ägande;
"Kvinnan får ingenting äga: Jo. Det står såhär i koranen : Malikiterna tillåter kvinnan att vara vårdnadshavare och förmyndare."
Betyder detta att de anser att kvinnan äger sina barn?

Kvinnors rätt till sin egen kropp och liv:
"Mannen äger kvinnan: I kristendomen tar kvinnan mannens efternamn vid giftermål för att visa att hon hör ihop med honom. I Islam bär kvinnan kvar sitt egna efternamn efter äktenskapet trädit i kraft. Detta eftersom hon är sin egen. Ingen ska sätta sitt namn på henne."
Det enda kvinnan har i islam är tydligen sitt eget namn.

"Kvinnan är mindre värd, hon ärver enbart hälften vid arv: Detta är sant, att hon ärver mindre än mannen. Detta beror på att mannen har försörjningsplikt, det har inte kvinnan. hon gör precis vad hon vill med sina pengar. Mannen måste försörja sig och sin familj, han kan aldrig kräva pengar från henne. Om kvinnan väljer att dela med sig så är det positivt, men ingenting hon måste göra i skillnad från mannen. Om nu kvinnan ärvde lika mycket som mannen men ingen försörjningplikt har, blir det inte orättvist då? Han måste dela med sig, inte hon. Det har inte med mindre värde att göra. Kvinnor som inte är/inte kommer att gifta sig med en man får däremot samma summa som mannen."
Varifrån får hon pengarna? Sina föräldrar?

"Jämlikhet: I koranen står det: "Kvinnor hava ock samma rättighet mot mannen, som männen emot dem, såsom tillbörligt är" Det står oxå "De rättrogna, både män och kvinnor, äro varandras beskyddare" profeten skall ha sagt "kvinnor är männens systrar".

Kvinnlig könsstympning: "Det existerar i arabländerna och afrikanska länder, men avråds i Islam."
Jag har aldrig sett att det avråds inom islam, mer än av kvinnor som inte vill ha denna tortyr kvar.


I Koranen och sharialagen regleras sexualiteten och våldtäkt existerar inte i äktenskapet.
1963 fick gifta kvinnor rättsligt skydd i svensk lag, innan dessa "kunde kvinnor inte våldtas" i ett äktenskap.
I Koranen och sharialagarna som också utgör lagstiftningen i muslimska länder regleras våld mot kvinnor, hur mycket våld mannen får använda och varför, det kallas att aga sin kvinna.
I svensk lag är våld mot kvinnor kriminaliserat och ska lagföras som ett brott, inte bara mot kvinnan utan som ett brott mot samhällets lagstiftning.

I muslimska länder används slöjan och burkan som en "feministisk strategi", om de är beslöjade och täckta anser de att männen inte kan förbjuda dem tillträde till platser där kvinnor inte har rätt att vistas. I Sverige använder unga konvertiter slöjan för att de vill markera mot det svenska samhället att de nu är muslimer och följer islam.

Samma konvertit har lämnat mig ett svar på varför kvinnor använder slöja idag inom islam:
"Slöjan: På profeten Mohamads tid var det väldigt vanligt att kvinnor sågs som leksaker. De våldtogs och männen såg ner på kvinnorna ordentligt.
Slöjan gjorde att männen inte längre såg de som sexobjekt. Sorgligt nog behövdes en slöja pga männens sexuella känslor och synsett. Det borde vara männen som ska kontrollera sig själv istället för att kvinnan ska behöva dra på sig en sjal. Men tills männen lärt sig att hålla sina tredje ben i styr så var/är slöjan ett bra hjälpmedel."


Frågan infinner sig, när ska männen ens börja hålla sig i styr?
I Mellanöstern är synen på den västerländska kvinnan som en hora, för att hon inte klär sig i slöja och burka och för att hon har frihet att röra sig var hon vill, en vanlig religiös och politisk propaganda. Det blir en varning till muslimska kvinnor i Mellanöstern att inte vara som kvinnor i väst, de syndiga, snuskiga kvinnorna.

I Sverige har vi en lagstiftning som gör att kvinnor har rättsligt skydd då hon "rör sig fritt", det handlar om jämställdhet. Därför är slöja och burka inte ett medel för att skydda sig. Även om muslimska kvinnor och män, konvertiter av bägge könen mer och mer agerar för att deras kvinnor och barn ska täcka sig och vara åtskilda i många sammanhang. Det är ofta ett tecken på att man är en god muslim, men anses också skydda kvinnor.

Svenska kvinnor som konverterar ser det också som naturligt att barnen fostras in i faderns religion, dvs islam. Den svenska feminismen anser att ingen, varken modern eller fadern har rätt att bestämma över barnets tro, och det finns inget tvång att fostra in barnet i en religion. Att låta mannens religion styra barnets fostran är mycket patriar- kalt och det är inte feminism att stödja patriarkatet.

Enligt koranen och ahadith har man rätt att slå barnet som man vill och anser att det behövs för fostran av det. Jag vet konvertiter som accepterar barnaga och inte sällan själva slår sina barn. I andra fall står mannen för misshandeln, men de ser på och accepterar den. De stödjer mannen i hans fostran.

Konvertiten berättar också att skilsmässor inte är något problem, iallafall inte i Egypten:
"Vårdnad av barn vid skiljsmässa: Vid en skilsmässa får modern vårdnaden av barnen både pojkar och flickor till dess att de fyller sju år. I Egypten är det dock så att mamman får vårdnaden av sonen till han är 10-12 år och flickan till hon är 15-16 år. Mannen har dock lov att träffa barnen hur mycket han vill. Detta är det som rekomenderas ifall parterna är osäkra. Ifall modern är instabil så får mormodern eller fadern vårdnaden. Självklart får mannen och kvinnan komma på en egen vårdnadsplan. Det är det bästa."
Kan en far någonsin vara instabil enligt denna lagstiftning?


Det är möjligt att det fungerar att leva som kvinna under islam i Sverige, men vad händer då kvinnan inte längre lyder? Vad händer om hon blir misshandlad och vill skiljas, vems lag gäller då? Mannens muslimska sharialag, eller den svenska? Vilken lag kommer kvinnan själv att följa? Kommer hon alls att skydda sina barn och kräva enskild vårdnad för att exempelvis kunna skydda sin dotter mot sexuella övergrepp från barnets far eller från släkt? Eller är mannen den som ska styra i familjen, och hon är lojal? Vilket stöd har en konvertit i en familj där mannen och islam är så dominerande?

Jag har hittills inte sett en enda lagtext i sharia som skyddar barn vid misshandel och sexuella övergrepp, eller som ger kvinnan rätt att skydda, men det är möjligt att det finns. Eftersom kvinnan har väldigt lite rättigheter inom islam och ofta saknar egen inkomst, blir hon oerhört utsatt i ett miss- handelsförhållande och det blir svårt för henne att skilja sig.
Eftersom ett muslimskt äktenskap inte anses basera sig på kärlek så lär kvinnan inte kunna vända sig till en imam för att får råd och stöd, eller klaga hos mannens släkt då han visar intresse för andra kvinnor och gör saker som kvinnan upplever som kärleks- löst.

Många kvinnor har lämnat sina föräldrar totalt i samband med konverteringen, kvinnan väljer själv att ta avstånd från sina föräldrar som inte accepterar att hon konverterat, eller oroar sig för hennes situation. Mannens kontroll av kvinnan kan också ha lett till att hon minskat eller helt brutit kontakten med sin ursprungliga familj. Hon tillhör mannen, enligt islam. Det kan vara svårt att etablera kontakten igen för dessa kvinnor och de står ensamma.


Muslimer anser att vi alla egentligen är muslimer, så den som väljer att bli muslim egentligen inte konverterar, utan reverterar. Dessa är en revertit.

En annan ung kvinna, en muslimsk konvertit, gav mig sin syn på vad islam handlar om:

Gud (allah) gav människan fri vilja och jag fastar och jag konverterade till islam för att jag själv villle det. Visste ni föressten att i islam, kristendomen och judendomen har vi samma gud? Det finns bra muslimer och dåliga muslimer precis som det finns bra kristna och dåliga kristna. Inte påstår vi att ni är pedofiler för några dåliga katolska präster roar sig med sedfövärv inte heller påstår vi att ni alla är för självmord för att det förekommer självmordsekter. Kom igen nu ni fattar vad jag menar. Jag tycker inte att ni ska utala er om saker som ni vet så lite om utan att ta reda på fakta. Jag vet att er rädsla beror på okunskap och undermedvetet hat pga all dålig media. om ni törs så gå gärna in på islamguiden.com och ägna en stund till att lära er något så ni kan ha en grund till era påståenden. Fast och andra sidan så kanske ni skulle känna er dumma som gått runt och burit på så mkt onödigt hat. Tänk på att varje främling ni möter kan vara en vän ni ännu inte lärt känna och tänk vad mkt krig vi skulle slippa i världen om alla slutade att hata.
Mvh Veroniqa



Det är typiskt att kritik av religionen nästan uteslutande framställs som ett hat mot islam och som ett hat mot muslimer. De måste få leva precis som de själva vill, annars är det hat, som leder till krig. Det dras stora växlar på kritiken emot islam inom muslim- ska kretsar.

Hennes text verkar också vara ett slags försvar mot kritik hon känner till, som inte sällan framförs mot synen på profeten Muhammed som den perfekta människan, men som islam och dess anhängare anser att han är. Det finns historiska källor där man vet hur han framlevde sitt liv, och det handlar inte om en perfekt människa. Har man profeten Muhammed som förebild för sitt liv får man stora problem i det svenska samhället.
Inte på grund av att det är sekulärt, utan på grund av att vår lagstiftning, tack och lov, sedan länge kriminaliserat de handlingar som ingår i före- bilden.





Hedersrelaterat våld

De gröna skojarna byter fot

Det svenska miljöpartiet "de gröna" har i alla år ägnat sig åt röstfiske genom att låtsas vara emot EU. Nu när det bränner till och Sverige genom Lissabonfördraget riskerar att upphöra vara en suverän stat, då byter de gröna skojarna fot och gillar läget.

När Lissabonfördraget är genomfört kommer Turkiet att bli medlem av EU och islams offensiv att öka farten. Vi bör inte glömma att Europaunionen under den förra muhammedkrisen vägrade att försvara Jyllands-Postens solklara rätt att trycka vad den vill. Danmark fick ensamt ta konfrontationen med den islamiska världen. EU är inget att hålla i handen, tvärtom, räcker man fram lillfingret tar det likt islam och hugger av hela handen.

På dagordningen står censur och självcensur och begränsning av tryckfriheten. Viljelösa politiker som tar ordet islam bokstavligt = underkastelse. Och bland dessa tillskyndare av muslimsk massinvandring står det svenska miljöpartiet i första ledet. I själva verket är
miljöpartiet EUs röst i Sverige.

I miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister som kommit på att deras parti och islam har samma gröna färg. Miljöpartisterna Yvonne Ruwaida och riksdagsman Mehmet Kaplan vill hindra Säpo från att spana efter terrorister:

"Under en längre tidsperiod har enskilda muslimer med ursprung i Mellanöstern eller Somalia vittnat om hur Säpo konsekvent kartlagt och misstänkliggjort deras liv."

Ruwaida & Co. är knappast avvisande till EUs samarbete med arabländerna, det så kallade
Eurabia, eller till EUs enorma ekonomiska stöd till Palestina. Därför är det bara läpparnas bekännelse när hon påstår att hon är emot EU.

Ett exempel på EUs islamfjäsk är det senaste fallet med EG-domstolen, som vill tvinga Danmark att ändra sin lagstiftning för att underlätta anhöriginvandring från Mellanöstern och Afrika.

Lösningen på världens miljöproblem enligt Miljöpartiet:




Halalslakt och integration



Statsrådsberedningen
Statsminister Fredrik Reinfeldt
Jordbruksdepartementet
Jordbruksminister Eskil Erlandsson v g diarieför tack

I Er iver att fjäska för muslimerna besöker Ni Stockholmsmoskén, bjuder in muslimska företrädare till dialog på Rosenbad samt högtidlighåller Arabförbundens dag i demokratins högborg – Sveriges riksdag.

Nu har Ni som krona på verket besökt ett halalslakteri. Jag förmodar att Ni slapp bevittna djurens dödsångest och hur livet sakta under många, långa minuter rinner ur de plågade djuren efter snittet i halsen.

På bilden i DN av Er och Era guider Samman Hussein och Nemir Zetali på Qibbla Halal Kött i Johanneshov såg det hela ju hur trevligt och oblodigt ut som helst!

Med kännedom om muslimernas välutvecklade känsla för iham – svindel – och taqija - rätten att ljuga och föra bl a myndigheter bakom ljuset, när det gagnar islam eller dem själva var allt förmodligen väl tillrättalagt och alla spår efter blodbaden avlägsnade inför Ert besök.

I sitt standardsvar på frågor om halalslakt hävdar Eskil Erlandsson att ”regeringens inställning är att djur ska behandlas med respekt och värdighet.” Anser Ni att de djur som utsätts för halalslakt behandlas med ”respekt och värdighet”? Respekt för djuren och deras värdighet har – som bekant (?) - aldrig varit ett utmärkande drag i islam.

Jordbruksministern påstår också att ”all slakt utan bedövning är förbjuden i Sverige – det gäller även halalslakt”. Hur efterlevs och övervakas detta? Jag betvivlar att det finns en svensk veterinär eller annan tillsyningsman - t ex en statsminister - närvarande vid varje halalslakt. Eller…?

Jordbruksministerns floskelsamling fortsätter: ”Precis som vid all slakt är det viktigt att den person som sköter bedövning och slakt har tillräcklig erfarenhet och kunskap.” Återigen: hur och av vem/vilka kontrolleras denna ”erfarenhet och kunskap”?

Jag befarar att jordbruksministerns ”krav” på ”respekt och värdighet” mest är en from förhoppning; ännu en av de dimridåer, som regelmässigt läggs ut som försvar för det mångkulturella projektet!

Halalslakt – en del av integrationen?

Ni anser uppenbarligen att halaslakt skall utgöra en del av regeringens integrationspolitik och kamp mot segregationen: ”Att det inte finns halalkött i de stora butikerna får aldrig bli ett skäl till att många invandrare vill stanna i Rinkeby eller på Rosengård.

Det finns säkert helt andra skäl till att de stannar i Rinkeby och Rosengård. Många utlänningar har bosatt sig i Rosengård, Bergsjön, Hammarkullen, Ronna, Fittja, Rinkeby, Tensta etc etc för att enligt egen utsago ”slippa Sverige.” Där kan de leva utan att arbeta och utan att behöva lära sig svenska. Där har de sina moskéer, sina egna förskolor och skolor, sina egna socialkontor, sina egna läkare, affärer, kaféer, restauranger, sin egen kat-försäljning etc etc.

Där behöver de aldrig komma i kontakt med det förhatliga svenska samhället. I DN den 18 juli 2001 kunde man läsa att ”Invandrarna har det faktiskt så bra i Rosengård att de inte vill flytta härifrån. Här slipper de konfronteras med det främmande svenska sättet att leva.

Där lever de inte bara i en självvald isolering från det svenska samhället. Där lever de segregerat även inom sina egna gränser: araber bor för sig, somalier för sig, serber för sig, kosovoalbaner för sig osv osv. Det blir förmodligen lugnast så.

Den moderata frihetskampen måste också handla om att ge egenmakt till nysvenskarna, stötta integrationen och få bort en massa onödiga regler som skapar värdegrundskrockar i det svenska samhället. Det är en uppgift för alliansregeringen.

Den uppgiften torde alliansregeringen – precis som den förra regeringen – gå bet på. En av Era berikare – Michael Alonzo punksångare och f d byråchef på Kulturdepartementet – har uttryckt utlänningarnas självvalda avståndstagande från svenskarna och det svenska samhället på sitt eget vältaliga sätt. I en intervju i en film finansierad med skattemedel sade han:

Svenskarna dom… jag menar det är klart att dom får bo här också. Dom frå bo här också och jag har inget emot det bara dom inte försöker beblanda sig för mycket med oss, va. Dom får va’ som dom e’. Dom har sin kultur, javisst, skitbra. Käka er jävla surströmming. Det är helt OK, men inte i min port liksom. I Sverige lever det invandrare och ju mer vi lever tillsammans och ju mindre vi slipper ha svenskarna i närheten ju bättre mår vi.” I sin film konstaterade han också att ”vi våldtar deras barn. Dom tycker om det, faktiskt.” Han sjöng vidare en sång med titeln ”Fy fan svenska flicka” tillägnad ”alla blonda, vackra, blåögda, jävla kräk.

Lucianatten 1994 – det vill säga åtta dagar efter Stureplansmassakern – framträdde Alonzo i ett extremt våldsfixerat sammanhang och sjöng sin sång: ”Död, död, död åt alla präktiga blonda vikingar … Ni kommer att drabbas av en terror som kommer att förfära er” samt ”jag hatar er, era jävla arschlen.

Mot denna bakgrund är det bara att önska statsministern lycka till med integrationen!

Men att sälja halalslaktat kött på Ica och Konsum torde knappast hjälpa! Tror man på det konceptet tror man förmodligen också att jorden är platt, att månen skall trilla ner, att tomten kommer med julklapparna och storken med de små barnen.

Det dunkelt tänkta…

Vad menade Ni f ö med att ”stötta integrationen och få bort en massa onödiga regler som skapar värdegrundskrockar i det svenska samhället”? Är det vårt svenska djurskydd, som successivt skall avskaffas för att möta de muslimska kraven bl a på halalslakt utan bedövning?

Avslutningsvis…

Vi är många svenskar som inte vill konfronteras med halalslaktat kött i våra livsmedelsaffärer. Det kanske vore lämpligt att någon enda gång ta hänsyn till ursprungsbefolkningens krav och önskemål!

De som kritiserade den grymma, barbariska och otidsenliga slaktmetoden fick det föga statsmannamässiga svaret ”Ja men ät nåt annat då.” Varför ger Ni inte det rådet till muslimerna som - på grund av sina religiösa och vidskepliga vanföreställningar - inte kan acceptera våra slaktmetoder?

Jag ber Er notera att frågorna i detta brev icke är retoriska utan kräver konkreta svar, tack!

Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd
Alphyddevägen 55, 131 35 Nacka


PS. F ö hjälper det inte alliansregeringen i valet 2010 hur mycket ni än fjäskar för muslimerna m fl så kallade ”marginaliserade” grupper. De kommer ändå att rösta på (s) eftersom de förknippar namnet ”socialdemokraterna” med ordet ”socialbidrag”! Dessutom har ju Mona Sahlin lovat dränka förorterna i skattemiljoner/miljarder när de vunnit valet! DS