lördag 16 november 2013

Vladimir Putins kortaste tal någonsin

I Ryssland, lev som ryssar! Putins tal den 4 aug 2013 i det ryska parlamentet om spänningarna med minoriteterna i Ryssland:

"Varje minoritet, från var som helst, som vill leva i Ryssland, och arbeta och äta i Ryssland, bör tala ryska och respektera de ryska lagarna.

Om de föredrar sharialagar och leva som muslimer, då råder vi dem att åka till de platser där det är statens lag. Ryssland behöver inte muslimska minoriteter. Minoriteter behöver Ryssland, och vi kommer inte att ge dem särskilda privilegier, eller försöka ändra våra lagar för att passa deras önskemål, oavsett hur högt de skriker om 'diskriminering'.

Vi tolererar inte respektlöshet mot vår ryska kultur.

Det är dags att vi lär oss av Amerikas, Englands, Hollands och Frankrikes självmord om vi ska överleva som en nation. Muslimerna tar över dessa länder men de kommer inte att ta över Ryssland. De ryska sederna och traditionerna är inte förenliga med den brist på kultur eller de primitiva sätten hos sharialagar och muslimer.

När denna hedervärda lagstiftande församling tänker på att skapa nya lagar, bör den ha i åtanke de ryska nationella intressena först, och observera att muslimska minoriteter inte är ryssar."

Politikerna i duman gav Putin en fem minuters stående ovationer.
Om du håller detta för dig själv, är du en del av problemet!