torsdag 3 oktober 2013

Scweiziska hotellägare oroade över burkaförbud

Med pengar kan man köpa allt! Spjutflickan rapporterar från Schweiz:

Invånarna i den schweiziska kantonen Ticino röstade nyligen mot användning av burka och nikab på offentliga platser.

 

Och eftersom andra kantoner eventuellt vill följa efter, är de schweiziska hotellägarna och turistföreningarna mycket oroade. I augusti gjorde de till sig rent äckligt i samband med en löjlig "rasist"-historia om en svart amerikansk kvinna som uppenbarligen var djupt förtörnad över att inte bli igenkänd som en "VIP" när hon ville köpa en krokodilväska i en butik i Zürich.

Den schweiziska turistbranschen tycker att araberna är de bästa gästerna, även om de hänger fast vid sin "kultur". Den muhammedanska inpackningen av kvinnor som bara lämnar en strimma öppen för ögonen, är oerhört viktig och får inte motarbetas! Det lägger man väldigt an på, med pengar från Allahs troende:

"Åratal av uppbyggnadsarbete skulle gå förlorat. Schweiziska hotell erbjuder nu rum, där det inte finns alkohol i minibaren. De erbjuder bönemattor med inbyggd kompass, så muslimerna kan be mot Mecka. I stället för bibeln ligger det en koran i lådan i nattduksbordet. Personalen ser inte irriterad ut när en arab lämnar sovrummet med tre beslöjade kvinnor."

Nedrivningen av vår kultur kallas för "uppbyggnadsarbete"!

Herrefolksmentalitet rimmar inte på tillverkningskapacitet