tisdag 13 juli 2010

BurkarånÄven män har nytta av den muslimska burkan. Enligt text-tv på kanal 5 har rånare iförda burka "besökt" ett postkontor i Athis Mons, Paris. Väl inne i lokalen drog de av sig förklädnaden, kanal 5:s uttryck, visade vapen och bytet blev motsvarande 46 000 svenska kronor.

UltraV skriver: För att säkra sin anonymitet borde de väl ha behållit burkan på, kan man tycka!

Eftersom islamiska män ofta bär skägg är plagget förstås en perfekt maskering för den som vill uppträda som kvinna, vill jag tillägga.

Heltäckande kläder med ett litet titthål för ögonen är ganska vanliga nuförtiden. På Stora torget i Eslöv kan man vara ganska säker på att få syn på några. Eller Värnhemstorget i Malmö. Ett säkert sätt att vara utom räckhåll för männens blickar, och slippa sitta inlåst i hemmet, vilket annars verkar vara alternativet. Hon kan vara ute, fast inne, så att säga. Kontrasten till burkakvinnornas ledigt västerländskt klädda män är påfallande. En påfallande orättvisa.

Invandring och islamisering är ett problem för Europa, både ekonomiskt och socialt. Det är fel att kalla rädslan för islam för en "fobi" eftersom det är en berättigad rädsla. Muslimska ledare som Gaddafi, Erdogan och Ahmadinejad deklarerar öppet att det handlar om jihad, "heligt krig" och att målet är att erövra västvärlden.Gata i Paris, där en vin- och fläskfest hålls i protest mot islamiseringenLäs mer: Invecklad klädepidemi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är synd. Är själv Ninja och kommer slita med nya lagen när jag är i Paris. Och hur skall dom göra med Batman?
The Joker.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hahaha din kommentar påminner om sketchen Kalle The Ninja i serien Varan-TV.

Skicka en kommentar