måndag 29 november 2010

Wikileaks: Saudibarbarerna finansierar fortfarande Al-Qaeda i stor stil

Saudiska donatorer förblir de huvudsakliga finansiärerna av sunnimuslimska militanta grupper som al-Qaida, och den lilla staten Qatar i Persiska viken, en generös värd för den amerikanska militären i många år, var "den värsta i regionen" i kampen mot terrorismen.





Tips Hodja

söndag 28 november 2010

Wikileaks: När öppenhet undergräver det öppna samhället självt

Snaphanen:

"Problemet är tyvärr att vi lever i en värld där våra säkerhetsapparater förväntas följa gentlemannaregler som inte gäller för våra fiender - CIA:s folk på ambassaden i Köpenhamn förväntas således att vara sysselsatt med att läsa tidningar, inte att övervaka allas våra fiender på gatan. Och Julian Assange har gjort sig själv till herre över vad som skall avslöjas, och (vem vet?) förtigas."

Läs mer:

Vi har fått ytterligare en påminnelse om att Nordkoreas ledare är vansinniga och opålitliga

Kyrkliga och andra migrationsnyheter

Migrationsverket har specialbeställt ett nummer av serietidningen Bamse på albanska, arabiska, somaliska med flera språk, en historia om en kaninflicka som söker och får asyl, en historia om en grävlingspojke som får nej osv.

Även Svenska kyrkan tar hjälp av Bamse. - Bamse är bra och står för värderingar som vi kristna tycker är viktiga, förklarar Lunds biskop Antje Jackelén.

Jag blir lite misstänksam. Är inte Bamse en slags socialist? Visserligen är jag inte så hemma i bamsologin trots att jag läst högt ur serietidningen för mina barn när de var små, men mitt intryck var bestämt att budskapet var åt det marxistiska hållet. Krösus Sork är den elake kapitalisten. Bamse äter dunderhonung och välter månglarnas bord i templet.

Har kyrkan blivit så påverkad av 1970-talets slagord "allt är politik" att den glömt "ge kejsaren det som tillhör kejsaren och Gud det som tillhör Gud"...?

läs vidare >>

lördag 27 november 2010

Mohammed-koefficient på 100%

Ett kulturellt berikad "australier" spårade upp sin ex-flickvän och skar ut hennes tunga. Lyckligtvis var domstolen förnuftig nog att neka honom att bli fri mot borgen för detta fruktansvärda brott.

GoV

Islam i Storbritannien

Den delade staden Blackburn. Vita engelsmän och muslimska asiater lever parallellt i olika områden. Samtidigt pågår där också en process där asiater flyttar in och vita flyttar ut.



Tips Deulf

fredag 26 november 2010

En palestinsk hjälte möter sin idol

Möte mellan judehatare



Tips Hodja

Läs också: Reepalus tunnelseende väcker debatt

Varför har Obama använt 2 miljoner dollar för att dölja sina papper?

USA:s högsta domstol överväger rättegång om huruvida Hussein Obama någonsin var valbar som president. Bland annat ska han en gång i tiden ansökt om ett stipendium för utländska studenter.

Det har hänt förut

Österrike-Ungern, det Habsburgska riket, på många sätt föregångare till EU, förvandlades efter första världskriget till "en flock pyttesmå stater". En fungerande infrastruktur slogs sönder. Man kan fortfarande se på kartan hur vägar och järnvägar följer den naturliga geografin utan att bry sig om nationsgränser. Vid freden i Trianon 1920 styckades Ungern upp och förlorade 72 procent av sin landyta. Ungern som var utan skuld till kriget drabbades hårdast. Fortfarande bor närmare 4 miljoner ungrare i grannländerna.
Trots att Ungern drabbats hårdast var revanschkänslorna små jämfört med i Tyskland, men det hjälpte inte, läget mitt i Europa innebar marscherade tyskar och ryssar under andra världskriget.

Läs mer här >>

onsdag 24 november 2010

Nyansera mera!

Sverigedemokraterna ville tillsammans med de borgerliga partierna föra in antisemitism som diskrimineringsgrund i Malmö stads nya handlingsplan mot diskriminering. Men det röstades ner av den rödgröna majoriteten S, V och MP.

Judehatet ökar överallt där islam invandrar. Det enda parti som på allvar står upp mot detta är SD. Om det finns något parti som på allvar gjort upp med den bruna sörjan av judefientliga konspirationsteorier så är det SD. Därför har Arne Ruth fel när han i en artikel i GP skriver att partiet "har sitt ursprung i en brun sörja som blev följden av att det svenska etablissemanget inte gjorde upp med judefientlighet efter kriget."

Läs mer: Reepalus tunnelseende väcker debatt

tisdag 23 november 2010

Svensk sex- och rasvideo

Sveriges statliga television visade nyligen en grotesk video som hette "Blanda upp" med svarta och arabiska män som kopulerade med svenska kvinnor. Naturligtvis finns det inte en kotte som har något att invända mot denna omvända rasism.

I en tysk dagstidning kan man läsa om de sexuella lidanden som muslimska män får utstå när de avvisas av vita tyska kvinnor. Artikeln var mycket bekymrad över den latenta rasismen i denna avvisande attityd.

View from the Right

tisdag 16 november 2010

Global allians mot islam

Hädelselagar används för att förfölja kristna:

OIC, the Organization of the Islamic Conference, försöker för sjätte året i rad att få infört ett förbud mot islamofobi samtidigt som muslimska länder förföljer andra religioner.

Det är farligt och oroväckande att en FN-resolution ger legitimitet till de nationella hädelselagar som används för att förfölja kristna och judar och andra grupper.

AntiJihad Norge skriver om en allians mot islam, The Global Freedom Initiative:

Dette er jo i og for seg vel og bra alt sammen, men det spørs om man ikke tar munnen litt vel full når man kaller dette initiativet for ”globalt”. Ser man på de organisasjoner som er med har de nemlig nesten alle det til felles at de hører hjemme i vestlige land. De kommer med andre ord fra den del av verden som allerede har tapt kampen mot islam, som allerede har kapitulert og som islam vil regjere uinnskrenket innen noen tiår uansett. Ingen grupper eller organisasjoner fra det hinduistiske India har så langt sluttet til dette initiativet. Om det er fordi de ikke er blitt invitert eller fordi de har avslått å delta vites ikke, men en global allianse mot islam er ikke global uten at hinduer er med. Det skulle være nok av grupper å velge mellom, eksempelvis Soldiers of Hindutva eller Saffron Tigers. Det er også bemerkelsesverdig at SIOE Russland heller ikke nevnes som en av de avdelinger av SIOE som er med, og kun én jødisk gruppe figurerer på listen

läs mer: Europa muslimskt inom 20 år

Att ha åsikter om integration är inte detsamma som rasism

"Ibland när man läser artiklar på nätet sätter man kaffet i vrångstrupen:

'Förekomsten av oönskat material via internet är omfattande och hindrar att internet utvecklas' skriver Johan Axhamn, doktorand i civilrätt. Denna tokstolle föreslår att staten därför 'genom olika typer av tekniker för blockering och filtrering' stoppar 'förmedlingen av oönskat material'. Jag förmodar att det är PI och liknande informationskanaler som han vill stoppa.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tillsatt-en-utredning-kring-internetleverantorernas-roll_5676225.svd

Sverige ska alltså bli som diktaturens Kina och bara låta medborgarna få ta del av censurerad information som först har kontrollerats av en politiskt korrekt härskarelit.

Vi lever tyvärr idag i ett land med en mediakår som gravt åsidosätter sitt journalistiska uppdrag och underlåter att informera allmänheten om vissa företeelser i samhället. Istället låter de sina egna politiska övertygelser och ideologier styra vad som skrivs. Den svenska mediakåren beskriver inte verkligheten som den är. Allt som handlar om illegal invandring, om våldtäkt och andra våldsbrott som utförs av kriminella invandrare, om hot, utpressning, anlagda bränder och annan skadegörelse utförda av invandrargäng censureras bort och kommer aldrig till allmänhetens kännedom. Det är endast tack vare internet som PI och andra oberoende informationskällor kan informera om vad som verkligen äger rum i vårt land. Nu höjs röster för att denna informationskälla ska censureras. Detta är skrämmande. Jag har sagt detta förut. Sverige börjar alltmer likna en diktatur."

En kommentar av Clas S på bloggen PI

måndag 15 november 2010

Islamisk teolog: Det är troligt att profeten Muhammed aldrig existerat

Muhammad Sven Kalisch, en muslimsk konvertit och Tysklands första professor i islamisk teologi, fastar under den muslimska fastemånaden, gillar inte att skaka hand med muslimska kvinnor och har under många år studerat islamiska heliga skrifter. Islam, säger han, vägleder hans liv.

Så det kom som något av en överraskning när Prof. Kalisch tillkännagav frukten av sin teologiska forskning. Hans slutsats: Profeten Muhammed har förmodligen aldrig existerat.

Från Wall Street Journal via Socialisme og Dhimmikrati

Nu är det slutislamiserat...

... för Mona Sahlins del. Det hjälpte inte att klä sig i slöja, hon fick sparken!

Bara ett exenpel: Göteborgska Bergsjön fick på valdagen mobiliseringsbesök av S-ledaren. Hon möttes av hurrarop. Ca. 92,8 % av invånarna i stadsdelen är invandrare. Den största delen av de svenska invånarna i Bergsjön bor i stadsdelens ålderdomshem.

Hoppas hela islamiseringsgänget får gå, även Lars Ohly med sin palestinasjal, annars blir det inte någon ny politik...

läs mer: Sahlin och vardagsterrorismen

lördag 13 november 2010

Siv Jensen

Snaphanen skriver:

Siv Jensen är på Canada Tour och intervjuas av National Post. Sverigedemokraterna intervjuades i SvD om ökat samarbete med Dansk Folkeparti. Norska Fremskrittspartiet har alltid distanserat sig lite till DF och SD, osäkert varför. Bland svenska liberalister, och dem är det naturligtvis i avsaknad av konservativa många av, är FRP mer rumsrena. Är det för att de är så stora och Norge är så rikt?

Siv Jensen ser ut som nästa statsminister i Norge, hon har en examen i ekonomi från den norska Handelshøyskolen och att döma av hennes uttalanden är hennes kunskap om islam ytterst ytlig.

Det tog en annan liberalist, Geert Wilders, större delen av ett decennium, men det var nog väl värt det. Jag tvivlar inte på att en av de största utmaningarna för den kommande generationen inte bara blir att hålla islam stången med demokratiska medel, inte minst för att undvika problem med en ny-fascistisk våldsam "backlash" mot den. En majoritet kan välja vem som helst de tror att situationen kräver. Har någon politiker insett faran, har de inte sagt det högt. Ingen tycks ha förbisett det scenariot grundligare än svenska politiker - och svenska i anden, exempelvis de danska Radikale. Därför bör Siv Jensen studera islam i tid.

- - -
Inte är väl Siv Jensen helt okunnig om islams hemskheter? Läs också: Islamiseringen pågår för fullt i Norge!

Landet med kyrktorn utan kors

Ärkebiskop Kyrillos berättar om sin nyligen gjorda resa till Tunisien,

här >>

fredag 12 november 2010

Kort och precist om konflikten mellan Israel och dess grannar



Tips Semiten's Blog

torsdag 11 november 2010

Brandbomb mot nyinvigd synagoga

Från Jihad i Malmö:

För några månader sedan invigdes den nya synagogan i Mainz, uppförd på samma plats där den gamla brändes ned under Kristallnatten 1938.

Strax efter invigningen utsattes synagogan för ett attentat. Ingen myndighetsperson vågade dock peka ut de troliga gärningsmännen... M-ordet är känsligt...

Läs också: Arab/muslimsk antisemitism

tisdag 9 november 2010

29 krig mot Europa

29 krig utkämpades av Islam mot Europa inom loppet av mindre än fem hundra år... läs mer här >>

Det fanns en tid...

... då Europa kunde absorbera alla nykomlingar. Nu dikterar nykomlingarna villkoren. Västvärlden kanske får fortsätta att styra, men styret kan bli mycket annorlunda.


tips document.no

tisdag 2 november 2010

Lech Walesa varnar för förlusten av USA:s ledning av världen

Vid ett möte i Illinois visade grundläggaren av den fackliga rörelsen Solidaritet och Polens förre president att han inte har förlorat sin gamla passion för att kämpa för friheten. Walesa sparade inte på starka ord när det gällde att kritisera USA:s nuvarande väg...

läs mer här