tisdag 27 januari 2009

Förintelsens minnesdag



Idag den 27 januari uppmärksammas nazismens brott mot mänskligheten.


Det var inte bara judar som mördades i de nazistiska förintelselägren, men det är den industriella hanteringen av mördandet som anses vara det mest skrämmande i brottet. Den beräknande kyla som kan ligga bakom denna planering och genomförandet och det målinriktade hatet mot judarna.





Om minnesdagen

Den 27 januari 1945 fick omvärlden se vad tolv år av nazistiskt styre åstadkommit. Då befriades koncentrationslägret Auschwitz. 2005 deklarerade FN denna dag som internationell minnesdag, sedan 1999 har det varit en nationell minnesdag.


Forum för Levande historia




Men nu är det slut med daltandet med judarna och sorgen över koncentrationslägren och Förintelsen. Nu har muslimer i Sverige och Europa tagit över agendan och sätter upp riktlinjer för hur man ska hantera denna dag:

“Anna Ekström försöker i en mycket intressant text förstå den ovilja som på vissa håll finns mot att uppmärksamma Förintelsens minnesdag (tisdag 27 januari).

Utdrag:

Luleå kommun och stadens svenska kyrka ställer in fackeltåg och gudstjänst. Anledningen är enligt den ansvarige prästen att det är “obekvämt” och “malplacerat” med tanke på Gaza. Det är en koppling som inte tål närmare granskning - om man inte anser att judar från alla platser och tider är skyldiga till tragedin i Gaza, och att de judar som systematiskt mördades för drygt 60 år sedan därför inte förtjänar att ihågkommas. Prästen i fråga är förmodligen varken illvillig eller antisemit. Förmodligen är han en av alla dessa som har vant sig, som oreflekterat tagit till sig de halvsanningar, lögner, myter och det omvända språkbruk som delvis hör till arvslotten i den kristna och den muslimska världen, och som nu sköljer över oss.”

Detta blogginlägg läste jag häromdagen på Jonathan Lemans blogg, blogginläggets rubrik är: En koppling som inte tål närmare granskning.


Vi är nog många som med förfäran sett på hur muslimer slår sönder vårt svenska samhälle, hur judehatet flödar utan att någon sätter stopp för det, och hur muslimer önskar nazismen tillbaka och själva identifierar sig med nazismen. Men säger någon detsamma som muslimer gör är det genast rasism, och i Holland ska Geert Wilders rannsakas i domstol. Muslimer skickade fram barnen i protesttåg mot kriget i Gaza, liksom man gjorde i kriget så de flesta offer är civila och just barn, tonåringar.






Muslimer ska inte få ta över vårt svenska kulturarv, trots att både de och många svenska institutioner som samarbetar med dem missbrukar vår historia och inbillar sig att muslimer i Sverige ska…känna sig mera hemma? Något mycket obehagligt håller på att hända i Sverige och det är fler och fler röster, många judiska, som känner igen tiden före Förintelsen som den ser ut i Sverige och i Europa nu.

Vi får inte ge efter för muslimerna och placera judarna och alla de andra utsatta som mördades i nazisternas läger i en glömska för att muslimerna anser sig vara herrefolket över jorden på grund av sin lära islam. Islam har ett enda mål, ett stor-Ummah och medlen är många. Historierevision enligt muslimers fantasier, de krav de har på att de måste få leva i sin religiösa tillvaro dagligen och stundligen, och vad de kan hitta i koranen som stöd för detta, är bara några, men som märks mycket tydligt i vårt samhälle. Vi måste rätta oss efter dem annars är det rasism och de påstår sig vara “de nya judarna”, då de inte får införa islams lära i alla europeiska samhällsinstanser och institutioner.

Muslimer är inte de nya judarna, de är de muslimer de alltid varit och alltid kommer att förbli!





Minnet av Förintelsedagen får inte förändras och döljas efter muslimska krav, och för att muslimkramare runt om i Sverige nu darrar på manschetten för det fullkomligt vedervärdiga västhat och de övergrepp på det fria Europa som muslimerna ständigt begår!

Minnet av Förintelsedagen ska hållas och vi får aldrig, aldrig glömma det som hände!






1 kommentarer:

Knute sa...

Mycket fint skrivet.

Skicka en kommentar