lördag 31 december 2016

Tänkvärt och läsvärt

    http://everykindapeople.blogspot.se/

måndag 12 december 2016

svpol







fredag 18 november 2016

Solbackeskolan i stadsdelen Bergsjön i Göteborg





DirektPress Göteborg

torsdag 10 november 2016

Media har fel, det är de vita som är en minoritet



Petterssons

fredag 4 november 2016

Påven är ganska schysst trots allt

Påve Franciskus har varit på besök i Sverige för att markera 500-årsdagen av den protestantiska reformationen.

Förra året välkomnade Sverige 245.000 flyktingar, vilket föranledde påven att hålla en improviserad presskonferens på flyget tillbaka till Rom. Han uppmanade de europeiska länderna att inte ta in fler invandrare än de kan assimilera. The Pope warns of the dangers of 'ghettoization'

En indirekt syftning på muslimska parallellsamhällen och invasionen av islam i Europa. Påven gillade invandring, tills han såg Malmö.

Jag var på Malmö Arena i måndags och såg påven på nära håll, faktiskt en halv meter, när han körde runt arenan i sin påvebil, en sån där som används av golfspelare. En 79-åring med pigga ögon. Själva arrangemanget var politiskt korrekt med klimathysteri och refugees welcome och tal av sosse-Löfven men påven undvek så gott det gick politik och höll sig till kristendomen.

Påven gillar faktiskt Luther. I sin predikan i Lunds domkyrka samma dag som showen i Malmö Arena sa han: "Martin Luthers andliga erfarenhet talar till oss och påminner oss att vi inte kan göra någonting utan Gud."

Läs Luthers skrift om islam - den kunde nästan ha varit skriven idag.

onsdag 19 oktober 2016

IS-terrorister återvänder till Lund

     

"Runt 140 svenskar har hittills återvänt efter att ha anslutit sig till våldsbejakande grupper i Syrien och Irak. Nu förbereder sig flera kommuner för att arbeta med dem som vill hoppa av. Det kan bland annat handla om att erbjuda praktiskt stöd till avhoppare. I Lund kan kommunen hjälpa till med boende, sysselsättning eller försörjning." Sveriges Radio

"Man saknar ord… Lund verkar tro att det handlar om Hemliga Klubben som har sitt hemliga högkvarter i kojan ute i skogen. Sverige är kört på riktigt, det är inte bara rikspolitiken som styrs av lallande fånar utan det börjar på allvar sippra ner i kommunerna också, som ett förgiftat vatten sprider det sig och dödar allt levande i sin väg." Toklandet

onsdag 21 september 2016

Knappast några pursvenskar



Många arbetslösa "pluggar"

Sveriges finansminister presenterar budgeten: "Vi behöver växastöd med yrkeskomvuxlärlingar i kompetensutveckling under validering och SFI för enkla instegsjobb."

Nu tar vi det från början. Politiker skapar inga jobb. Mängden arbeten i detta land finns fördelade på två sektorer; antingen statlig/kommunal/landstingen eller inom privata företag. Att skapa arbeten som inte behövs inom offentlig sektor är inga riktiga arbeten, bara ett sätt att dölja arbetslöshet. Detsamma gäller om man på olika sätt tvingar ut personer i privat sektor som ”praktikanter”, ”lärlingar” eller annat bekostat av skattemedel.
Arbeten skapas av att det finns behov av att ett arbete ska utföras och någon som är villig att betala för det, inget annat.

Ulmerkotten

tisdag 20 september 2016

Merkel har noll koll



Förra året lockades en miljon så kallade flyktingar till Tyskland. Merkel & Co hoppades att det var lösningen på arbetskraftsbristen eftersom 643.000 anställda fattas.
330.000 flyktingar och migranter är registrerade som arbetssökande, men Merkel har noll koll. Tysklands 30 största företag har bara anställt 125 av dem.

lördag 17 september 2016

Hatet, förtalet och förföljelsen av Kristna

Alltsedan pamflettisten och kvasivetenskapsmannen Marx dagar har kommunister och annat vederstyggligt socialistiskt patrask på allehanda sätt hatat, förtalat och förföljt kristna. Pamflettisten och kvasivetenskapsmannen Marx menade i sina förvridna läror att religionen är ett opium för folket. Denna lärosats är något nämnde pamflettists och kvasivetenskapsmans efterföljare på allahanda sätt bemödat sig med att följa. Bland de värsta efterföljarna finner vi det människohatande och människoplågande kommunistiska avskum där folk- och barnamördaren Lenin, den blodsbesudlade tyrannen Stalin och förtryckaren Mao utgör de främsta exemplen. Detta kommunistiska anhang har förtryckt, torterat och mördat miljontals kristna bekännare och rivit och raserat tusen och åter tusentals kristna kyrkor och helgedomar. Detta förhållande är en historisk sanning.

Bland det människoplågande kommunistiska avskummets främsta beundrare, i vårt land idag, finner vi den undermåliga tabloidblaskan Aftonbladets så kallade "kulturchef", stalinisten och häderskan Linderborg, som icke låter minsta tillfälle gå förbi att upphöja den människoplågande och avskyvärda kommunismen till skyarna. I detta sammanhang må ock fastslås att det är en skymf mot kulturen och hedervärda kulturutövare att på minsta sätt påstå att nämnda stalinist och häderskas kommunistiska verk skulle ha något med kultur att beställa. Från ett kulturellt perspektiv är stalinisten och häderskan Linderborg totalt och fullständigt obegåvad. De människohatande alster hennes illröda penna präntar är så till den grad undermåliga att dess enda användning torde vara såsom reservmaterial på hemlighuset.

Nu har stalinisten och häderskan Linderborg i sin stora elakhet och i sitt stora kommunistiska hat mot oss kristna, på sin lortiga och slaskiga "kultursida", som icke ett vitten har med kultur att beskaffa, låtit publicera en smädesteckning, ritad av en ur ett kulturellt perspektiv undermålige och obegåvade herr Lundkvist. På nämnda teckning, vilken stalinisten och häderskan Linderborg, höjer till skyarna görs den hedervärda och viktiga solidaritetsaktion mot förföljda kristna, vilken benämnes #mittkors, till största åtlöje genom en grov, elak och fullständig avskyvärd association till svastikan. Även om Aftonbladet är en undermålig tabloidblaska, totalt fri från kulturellt betingat innehåll, är det fullständigt ofattbart att ifrågavarande publicering fått ske.

Tecknaren av dessa rader ber att få uttrycka sin stora avsky för och att få spotta på såväl den människofientliga och människoplågande kommunismen som på den lortiga och slaskiga tabloidblaskan Aftonbladet!

Fältmarskalken

fredag 16 september 2016

Vi befinner oss i Krigets Hus (Dar al-Harb)

Européerna är helt otroligt fascinerade av att vilja "debattera". Det är alfa och omega - men utan resultat.

Är vi i krig med islam? Vilken dum fråga. Islam bekrigar i varje fall oss, och de slutar inte för att vi fjäskar och låtsas att vi inte ser den handske som de har kastat framför våra fötter. Om vi tar upp den så har vi i alla fall en liten chans.

Vad hade vi förväntat oss? En gammaldags krigsförklaring? Och uppställda falanger på båda sidor om en gräns?

När området Krigets Hus (Dar al-Harb) blir helt underkuvat under islam, och alla icke-muslimer som bor där tolereras som dhimmis som bidrar ekonomiskt genom skatt till den islamiska regeringen, så ändras namnet till Fredens Hus (Dar al-Islam).

Spjutflickan