tisdag 31 augusti 2010

Valcensur: Vad i h-e håller på att hända i detta land?

Efter att Sverigedemokraternas reklamvideo stoppats i TV4 vill danska regeringen skicka valobservatörer till Sverige. - Någon borde berätta för svenskarna att det handlar om censur. Det hör inte hemma i ett nordiskt land år 2010, säger Naser Khader, utrikespolitisk talesperson för Konservative.

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard skriver att svensk press beter sig som i en bananrepublik:

"Svensk TV4 är en makthavare i det svenska samhället. Det är Sveriges största tv-kanal. När de har en åsikt om något, hör många det. Och när de censurerar bort något, hålls lika många i okunnighet.

Alla danska journalister kan baklänges, i sömnen och i berusat tillstånd, ramsan om att de tillhör den "fjärde statsmakten" - den som kontrollerar att de andra tre statsmakterna: den lagstiftande, den verkställande och den dömande makten, uppför sig som de ska. Det är en enorm förpliktelse, ett enormt ansvar.

Svenska medier har genomgående missförstått det totalt: De har blivit den fjärde makten: den fördömande och censurerande."

Bild: Pia något yngre

SD:s valfilm ställde två alternativ mot varandra: skall statens budget gå till pensioner eller invandring?

MS kommenterar: "Anders Königsson som gjorde SD-reklamen har inte bara fått sparken utan portas från SR på livstid. Vad i h-te håller på att hända i detta land?"

Ralf Pittelkow: "Fru Svenssons granne kan övervaka vem hon röstar på i valet den 19 september. Valsedlarna ligger framme i vallokalen. Väljaren tar en valsedel medan alla närvarande ser på och därmed får veta vem du röstar på."

Det är ett faktum att Sverigedemokraternas valsedlar brukar vara försvunna från många vallokaler. EU måste skicka valobservatörer!

7 sorters multi-kulti-vitamin

Sjupartiets sju ungdomsförbund vill göra undantag för Malta när det gäller Dublinkonventionens regel om att avvisa asylsökare till det land de först sökte asyl i.

Men på detta sätt ger de flyktinginvandrare signalen att om de inte får asyl på Malta, så kan de söka sig vidare till Sverige. Det är att göra Malta en otjänst, eftersom det uppmuntrar till fortsatt flyktinginvasion av ön.

Tugga multi-kulti-vitamin för bättre förståelse...

Kryptomuslimen Obama och "segermonumentet"

"Segermonumentet" har blivit en varböld för hela landet

“All politics are about priorities – now you have a choice”




Uriasposten: "Suveræn valg-reklame for Sverigedemokraterna, der kort og præcist leverer et budskab, der må og skal frem. TV4 nægter at vise den, fordi de mener den udtrykker had mod en religion – Islam, forstås."

MS kommenterar: "Anders Königsson som gjorde SD-reklamen har inte bara fått sparken utan portas från SR på livstid. Vad i h-te håller på att hända i detta land?"



söndag 29 augusti 2010

Varje valrörelse pratas det vård och omsorg...

... men i praktiken går pengarna till bidrag. Invandringen kostar minst 80 miljarder om året för skattebetalarna - sjukvård samt vård och omsorg fick ca 60 miljarder tilldelat i årets statsbudget. Snaphanen skriver:

"Det finns inte en enda svensk kommun där utlänningar inte lägger beslag på plus 60% av socialutgifterna, men att säga det är naturligtvis Joseph klumpfot Goebbels. Med lite otur kan Sverige bli historiens första land att dö av artighet och godhets-inflammation."
Att rätta upp på sådana missförhållanden och rösta in ett invandringskritiskt parti i riksdagen är näst intill omöjligt, eftersom Sverige inte håller internationell standard för parlamentsval.

Valhemligheten undermineras i vallokalerna genom att de politiska partiernas valsedlar ligger i separata högar och vem som helst kan se vilken valsedel man tar... Snedvridningen i medierna uppenbarades när ett demokratiskt parti inte fick visa sin valvideo i TV. Filmen svenskarna inte fick se visades på dansk TV.



"Den offentliga välfärden och servicen har försämrats på grund av invandringen. Trots att den svenska staten blivit dubbelt så rik på 17 år!" skrev Johnny Skalin. "För någonstans tar väl alla pengarna vägen?"

På tal om hackade hemsidor: EXPO:s snokande värre än FRA:s?

Sverige är en socialistdiktatur med demokratisk chokladglasyr. Först råkade Sverigedemokraterna ut för att deras hemsida blev attackerad så de den var stängd i flera dagar, sedan backade TV4 och ville inte visa deras valfilm. Vilken hetsjakt!

Även sossarnas och Expos hemsidor blev hackade, om inte lika allvarligt.

Expo är namnet på den med Säpo konkurrerande spionorganisation som har avlöst sossarnas Informationsbyrå som Sveriges Stasi. Expo har koll på alla 349 som sitter i riksdagen, vad de betalar för räkningar och andra banktransaktioner, vilka de talar med i telefon och vilka som viker ut sig på nätet.

Det är till och med möjligt att vänsterextrema Expo har infiltrerat Säpo. Om det är på det viset är det verkligen fara på färde eftersom Expo numera ser som sin huvuduppgift, inte att bekämpa rasism utan så kallad "islamofobi", vilket i praktiken innebär att beskydda islam från kritik. Ett exempel är vänsterflygelns skrik över att integrationsminister Sabuni beordrat Säpo att spana på muslimer. Tur att hon är svart, annars hade hon blivit beskylld för rasism.

Om riksdagsmännen är utsatta för påtryckningar och utpressning, vad ska vi ha dem till? Vad ska vi med en stat till, om den inte kan skydda oss från terrorism? För att inte tala om vardagsterrorismen, t ex de dagliga skolbränderna...

Expo måste granskas!

lördag 28 augusti 2010

Ju mer makt och inflytande vi ger politikerna desto mindre personlig frihet får vi

En stor del av befolkningen i USA börjar vakna upp. TeaParty-rörelsen är ett tydligt bevis för detta och deras måtto är framför allt att minska regeringens makt...

läs vidare: Ulv i fårakläder

fredag 27 augusti 2010

Sverige krocksäkert?

Synd att Vänsterpartiet fick genom sin vilja: de rödgröna gör Afghanistan till valfråga och vill att Sverige ska dra hem trupperna. Inte att undra på med tanke på deras kärnväljare, Sveriges snabbt växande muslimska minoritet... men snälla sossar, vi kan inte ge upp, kriget mot al-Qaida är inte förlorat, varken i Afghanistan eller i Malmö.

"Stoppa kriget" låter det förföriskt från vänstern. Tyvärr kommer kriget att fortsätta och om inte Väst aktar sig lägger talibanerna till slut beslag på Pakistans kärnvapen

Även Sverigedemokraterna vill avveckla den militära insatsen i Afghanistan. Men av en annan anledning än Ohly, Sahlin & Wetterstrand, som tänker skrota det svenska försvaret. Sverigedemokraterna lägger den militära och säkerhetspolitiska tyngdpunkten på Sverige och dess närområde och vill återinföra värnplikten.

Vargkriget

Minns du SVTs program om vargjägare i Värmland, hur tittarna manipulerades att associera till en väpnad milis av landsbygdsbor.

Så är det förstås inte. Som en jägare sa, "det satsas mer på rovdjur än på hemlösa i Sverige i dag". Någon organiserad tjuvjakt på varg finns överhuvudtaget inte...

Orgasmens Madonnas kyrka...

... är för osedlig för att registreras som trossamfund. Konstnären Carlos Bebeacua i Skåne har i ett par års tid kämpat mot myndigheterna för sin egenkonstruerade religion. I konsekvensens namn borde de passa på att avregistrera en annan osedlig religion...

torsdag 26 augusti 2010

Islam är politik


Mona Sahlin kom i sin tid med förslag om positiv särbehandling av invandrare för att tillmötesgå en ”etnisk diskriminering” (Sydsvenskan 00.10.24.).

Fraser och politiska slagord bör dechiffreras för att förstå betydelsen av orden? Om vi inte talar samma språk, så förstår vi ju inte varandra och kan inte ta ställning. Diskriminering betyder en ”ogynnsam behandling av någon eller något”. Etnisk betyder ”rörande en folkgrupp”. När man har gjort sig detta klart, måste man fråga sig om den angivna diskrimineringen i verkligheten är etnisk? Eller rör det sig inte snarare om den politiska ideologi, som islam står för? Muslimerna utgör ju inte någon etnisk folkgrupp, om också Mekka är muhammedanernas heliga stad. Det finns muslimer i många andra länder: Turkiet, i Afrika, Indonesien etc. Främmande folk som till exempel kineser, vietnameser, thailändare klarar sig utmärkt i våra nordiska länder och integreras utan svårighet. Men med islam är det något annat. Orsaken är att islam är en diktatorisk ideologi som inte står tillbaka för nazismen eller fascismen. Det är där hunden ligger begraven! Alla nordbor, som sätter pris på personlig frihet, är rädda för islams strävan efter politisk makt.

Postat av Gertrud

För riksdagspartierna är våldtäktsvågen redan över

Något de sju riksdagspartierna ogärna diskuterar är orsakerna till våldet i samhället. Därför att då måste de identifiera problemet.

Varför är så många brottsoffer obenägna att anmäla? Av rädsla för repressalier. För att rättsväsendet ömmar mer för brottslingarna än offren. Det verkar vara en desperat lögn från makthavarna att bortförklara våldtäktsvågen med att offren blivit mer benägna att anmäla. En kommentar av MS:

Att anmälningsfrekvensen ökar tror jag inte en sekund på av flera skäl. Många med insyn säger tvärtom att mörkertalet är enormt. Många kvinnor orkar/vågar inte anmäla då dom kanske känner gärningsmannen eller så orkar dom inte gå igenom en rättegång. Att det inte tjänar någonting och att dom bara vill händelsen bakom sig. Det är inget ovanligt numera att kvinnor som blivit våldtagna inte bara behöver gå igenom det trauma som själva övergreppet innebär. Många gruppvåldtäkter filmas med mobilkameror och filmerna skickas runt. En dubbel kränkning m a o. Det är inte heller ovanligt att kvinnorna blir förnedrade av gärningsmannens släkt och vänner som sitter med under rättegången. I dom på senaste tiden mest uppmärksammade fallen av grova grupp- och överfallsvåldtäkterna så har samtliga åtalade utländsk bakgrund. Allt detta rapporteras i media och det är fullt förståeligt att utsatta kvinnor inte vill gå igenom detta. Då är det enklare att inte anmäla alls.

Om din teori stämmer så skulle även denna påstådda ökade anmälningsfrekvens då på ett mirakulöst sätt sammanfalla med en stor invandring av män vars kvinnosyn lämnar mycket övrigt att önska. Inte ens du kan väl inte förneka att kvinnors situation i t ex MENA-länder i många fall är rent ut sagt bedrövlig? Varför skulle då dessa män förvandlas till anhängare av jämställdhet och kvinnofrid bara för att dom sätter fötterna på svensk mark? I Oslo så hade 100% av dom som gripits för serievåldtäkter av utländsk bakgrund. I London är den siffran 97%.

Jag anser att kvinnors rätt att röra sig fritt ute på gator och torg utan att attackeras av en eller flera män går före den för vissa obehagliga sanningen att alla som kommer hit inte har ett gott uppsåt och när det gäller grova sexualbrott så ÄR vissa invandrargrupper överrepresenterade. Det faktum att även svenska män begår övergrepp är inget försvar för att inte ta denna oroväckande utveckling på allvar.



Obamas "Waterloo"

President Obama stöder bygget av en moské vid Ground Zero, där New Yorks högsta byggnad World Trade Center låg innan 11 september 2001.

Obamas argument är "religionsfrihet", medan borgmästare Bloomberg i New York talar om "yttrandefrihet".

Abstrakta principer om lika rättigheter som de där herrarna vet tilltalar liberaler och gör dem försonligt stämda. Att Ground Zero-moskéns imam ser den som en kommandocentral i kampen för islams världsherradöme, sådana konkreta tankegångar avfärdas som irrelevanta. Om kartan inte stämmer med terrängen, gäller kartan.

När en president är på fallrepet kan det lätt komma till en punkt när det inte finns någon återvändo. Det kan vara en gest, en handling eller ett uttalande, som så slutgiltigt befäster hans negativa framtoning att ingenting kan sudda ut det...

onsdag 25 augusti 2010

Ohlssons Facebook-grupp mordhotar påven

Bakom Facebookgruppen "Rött kort Vatikanen" med sjuttontusen medlemmar står Birgitta Ohlsson, minister för EU-frågor och riksdagsledamot för Folkpartiet liberalerna...

Könsapartheid i skolan?

Utbildningsminister Jan Björklund har föreslagit att friskolor som missköter sig inte ska få ge aktieutdelning. Han glömmer att de muslimska friskolorna drivs av stiftelser utan insyn. Så någon bättre koll på dessa skolor blir det knappast.

Som jag skrivit tidigare, det bästa vore att behandla kristna och muslimska skolor olika. Det är fel att fokusera på muslimers abstrakta rättigheter och bortse från deras avsikter och konkreta handlingar.
Tyvärr inser inte politikerna att deras stöd till muslimska friskolor också innebär stöd åt islamisk överhöghet och sharialagar; de inbillar sig att det gäller religiös frihet.

På grund av islams könsapartheid kan Sverige återfå flickskolor och pojkskolor. Har politikerna tänkt på det?

Läs vidare: Maskerade skolfröknar

Sahlin, håll med om att det är lite väl häftigt att betala skatt för att alla ska bli lika fattiga

Sahlin är listig, hon spelar på folks avundsjuka. Med sossarnas politik kommer inte pensionärerna få behålla mer pengar, däremot ska de förvärvsarbetande betala mer skatt. Slagordet solidaritet har blivit slitet och kasserats, men andemeningen finns kvar: alla ska bli lika; lika fattiga. Borgarnas jobbskatteavdrag som ger mer pengar i plånboken är usch och fy, det är ju LO som ska se till att lönerna blir högre.

Ljug och fjäsk (S): Sahlins finansministerkandidat Östros taktik är att skrämma upp folk med att de ska förlora jobbet på grund av alliansens sparförslag. Men några sådana planer har aldrig presenterats.

När Mona Sahlin är i Stockholm säger hon att socialdemokraterna vill "satsa" på storstäderna, när hon är ute i landet säger hon att de rika storstäderna ska bidra mer. Hon lovar att bekämpa hedersvåld men sedan förnekar hon att hederskultur existerar, förmodligen för att fjäska för sina muslimska väljare, ett fjäsk de borde betacka sig för.

Eller ta rättspolitiken! Alla partier utom Miljöpartiet och Vänsterpartiet är överens om hårdare straff för grova våldsbrott. Wetterstrand och Ohly ömmar mer för brottslingarna än för brottsoffren. Men utan ordentligt avskräckande straff blir samhället bara värre och värre. Med de rödgröna vid rodret kommer vi att få se mer våldsbrott och vardagsterrorism i Sverige...

Läs mer: Fel Nilsson, Sverige behöver inte "knulla" mera...

tisdag 24 augusti 2010

Bomben: utan andlighet blir världen ond

"Sedan Auschwitz vet vi vad människan är i stånd till. Och sedan Hiroshima vet vi vad som står på spel."

Om Hitler hade haft atombomber kanske han hade använt dem. Ahmadinejad verkar vara lika galen. Hans religion är rent psykopatisk. Utan andlighet blir världen ond. Satan själv är inblandad.


Iran är på väg att skaffa sig kärnvapen. Detta är bara början...

Wikileaks frontman Assange säger att hans syfte är "stoppa kriget". Huvudsaken är att förstöra för USA, sen spelar det ingen roll att människor vars namn han publicerat på nätet kommer att dödas, eller att talibanerna i slutändan får fingrarna på Pakistans atombomber, att islamisterna i Iran får blodad tand...

Atombomberna över Hiroshima och Nagasaki fälldes av en makt som hade förnuft och medkänsla i behåll. Naturligtvis fyllde bomberna sitt syfte att få stopp på kriget, men framkallade samtidigt en sådan fasa hos amerikanerna och deras ledare att de ångrade sig. Det är skillnaden mot när en galen diktator uppfylld av en religiös fantasi får ett sådant vapen. Den ultimata självmordsbombaren.

WHO har fått sitt Climategate

Influensavaccinet kan ge upphov till sömnsjuka. Biologisk krigföring för att göra oss till zombies? I så fall misslyckades det eftersom dyra och enorma lager oanvänt vaccin finns kvar... läs vidare >>

Ingen boendedemokrati i rödgröna Malmö

Den stängda Koranskolan i Rosengård drevs av samma förening som nu vill bygga en stormoské i Malmö, eller som det heter på nyspråk, "muslimskt aktivitetscenter". Deras talesman har följdriktigt sagt att han gillar terrorstämplade Hamas i Gaza.

Det är ingen oskyldig ståndpunkt - den gör livet svårare att leva i Malmö för många, inte bara judar. Men det är svenska media och politiker omedvetna om, det verkar nästan som de köper Hamas version av konflikten rakt av.

När de boende som blir grannar till moskén demonstrerade mot byggplanerna, möttes de av vänsteraktivister som skrek "Är ni kärringar från SPI eller?"



Läs vidare: Malmö stad sålde en stor centralt belägen tomt till personerna bakom källarmoskén

bild: bonton

Pakistan nekar minoriteter nödhjälp

Från Hindustan Times via Hodja:

Medlemmar av Pakistans Ahmadiyya-samfund, som befann sig mitt i de våldsamma översvämningarna runt staden Muzaffargarh, blev inte räddade från sina hem grund av att räddarna ansåg att muslimer måste prioriteras.

Ahmadiyyas är utfrysta av Pakistans muslimer som anser dem vara icke-troende.

Även medlemmar av den sikhiska trosgemenskapen klagade på regeringens apati. De sa att de övergavs i Khyber-Pakhtoonkhwa (Nordvästra provinsen) och var tvungna att försöka rädda sig själva.

- - -
Hjälparbetare noterar frånvaron av större åtaganden från de rika oljeländerna på Arabiska halvön... läs mer >>

För att demokratin ska behålla sin trovärdighet och hållbarhet...

... är sverigedemokraterna vår tids garanti. Men de borgerliga politikerna smider planer om att hålla dem utanför allt inflytande om de kommer in i riksdagen.

Med miljöpartiet i en borgerlig regering skulle det lilla partiet sverigedemokraterna erbjuda den enda oppositionen, eftersom de borgerliga partierna blir dömda till att föra sossepolitik för evinnerliga tider.

MS kommenterar:

Jag tror att den strategin är dömd att misslyckas. Väljarna skulle inte tillåta detta fiffel och skulle istället premiera SD eller något annat parti som skulle bildas som motvikt. Vi borgerliga väljare vill inte att Alliansen ska bedriva en sossepolitik och dom som röstar på dom röd-gröna vill inte se Alliansen vid makten.

Det är väl bättre att SD får visa vad dom går för istället för att sätta demokratin ur spel. Är dom det enfrågeparti som alla hävdar så kommer det snart att märkas och det kommer att straffas sig i valet 2014. Att försöka hålla dom ute mot väljarnas vilja kommer bara att gynna SD. Dom styrande är verkligen idioter.

läs vidare >>

måndag 23 augusti 2010

Liberalism ska inte vara rädd för att "bli skitig om händerna"

Folkpartisten Bjarne Kragh i Malmö hoppar över till Sverigedemokraterna. Bakgrunden till avhoppet uppges bero på att Folkpartiet är ett allt annat än ett liberalt parti - i varje fall inte gentemot de som vågar ifrågasätta etablissemangets ”sanningar”.

Helt rätt. Bortsett från Sabuni och Björklund är Folkpartiet ett tillhåll för allsköns socialliberaler som antingen läste för mycket Marx på den tiden det begav sig, eller blivit impregnerade av multikulturalism à la marxisten Gramsci via skola, universitet och TV...

Feministen Schyman vill inte stoppa våldtäkter?

En TV-debatt mellan Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och Feministiskt Initiativs Gudrun Schyman fick detta omdöme i Expressen:

"Schyman ogillar att SD går till val på att stoppa våldtäkter."

Man får det intrycket att hon inte alls är intresserad av att få stopp på våldtäkterna. Feminist? Tillåt mig hånle, hon är snarare försvarare av profeten Muhammeds våldtäktspropaganda.

Det Sveriges Television gör är att skoja bort våldtäkterna när de släpper fram en person som passar bättre i underhållningsbranschen än i politiken. Ingen vettig människa tror på genusbabbel om att alla män är i stånd att begå våldtäkt och att våldtäktsvågen inte har något samband med invandringen.

För våra svenska feminister verkar engagemanget öka med det geografiska avståndet. De förfasar sig över stening i Iran men är märkvärdigt tysta om den inhemska våldtäktsvågen. Man blundar för att det är samma kvinnoförtryckande ideologi som är i verksamhet här som där...



Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen.

söndag 22 augusti 2010

Hodjanernas Blog presenterar:


Hodjanernes Blog


lördag 21 augusti 2010

En superrysare för att välja 349 dunderdumma PK-fanatiker

Folkpartiets Jan Björklund och Nyamko Sabuni talar om att integrera invandrare, och berör därmed ett ämne som är lika tabu att prata om som sex... nej, för den babblande klassen i media och politik är ämnet ännu känsligare...


Alla de stora världsreligionerna är fredliga utom islam, som är en krigarreligion

För att fira inledningen till Ramadan upprepade president Obama sitt famösa tal förra sommaren i Kairo och kom med följande uttalande:

"Här i USA är Ramadan en påminnelse om att Islam alltid har varit en del av Amerika, och att amerikanska muslimer har kommit med extraordinära bidrag till vårt land."

Det fanns inga muslimer med ombord på Mayflower. Det fanns ytterst få muslimer bland slavarna som kom från Afrika. Muslimerna var slavhandlarna.

Thomas Jefferson, upphovsmannen till den amerikanska självständighetsdeklarationen och med tiden president, förstod det där och skrev att enligt deras profets lagar som stod i Koranen var det muslimernas plikt att kriga mot de otrogna och ta dem som slavar.

Amerikanska fartyg kapades av nordafrikanska pirater och Thomas Jefferson bad Spanien, Portugal, Neapel, Danmark, Sverige och Frankrike att ingå i en koalition med Amerika för att förmå Barbarstaterna att upphöra med deras kriminella angrepp på liv, frihet och internationell handel. "Det kommer att ge oss respekt," sade han. "Och respekt är ekonomins säkerhetsvakt."

Barbarbarfrågan gjorde en stark centralregering nödvändig som kunde bygga och upprätthålla en stark flotta, vilket satte sin prägel på den amerikanska konstitutionen. Så Obama valde uppenbarligen sina ord med omsorg. Visst spelade muslimerna en extraordinär roll för USA, men inte på det sätt han vill få oss att tro.

Läs mer om arabernas vita slavhandel här >>

Tills välfärdsstaten skiljer oss åt



Alla vill flytta till Sverige, visar en global undersökning. Det glädjer säkert det svenska Miljöpartiet, som "inte tror på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar."

Det talas om att Miljöpartiet skulle kunna byta sida och ingå i en borgerlig regering. Det vore inte tillrådligt. Miljöpartiet vill nämligen tvinga på medborgarna ett par obehagliga läror. Dels har flera av deras ledande företrädare bevisligen kopplingar till organisationer i Mellanöstern, dels företräder de en människofientlig ekologisk religion.

Trots sin extremism har miljöpartiet placerat sig i mitten och kan få ett förödande inflytande efter valet om de rödgröna vinner, eller om de borgerliga slutar vara borgerliga och hellre samarbetar med dem än med sverigedemokraterna. Miljöpartiet tittar inte på prislappen, miljö och invandring får kosta vad det kosta vill.

Sverige har höga skatter och stor offentlig sektor, då borde vi väl ha världens bästa välfärd? Vilket politiskt block de än tillhör, om man pressar politiker från de sju riksdagspartierna så kan de inte annat än svara ja på den frågan. Det är ju de som har haft ansvaret för att landet med världens bästa utgångsläge efter andra världskriget visserligen har bränt det mesta krutet, men ändå klarar sig ganska bra ekonomiskt.

De har har bara nästan rätt. Vi HADE välfärd så det räckte och blev över, men med asyl- och anhöriginvandringen har det kommit något som förskönande kallas "utanförskap"...

Video: ett ensamkommande "flyktingbarn" i Fagersta



torsdag 19 augusti 2010

Ask och Reinfeldt kränker Emilssons lagstadgade yttrandefrihet

Bilden visar den bosniska nazimuslimska flaggan när den arabiske stormuftin Amin Al Husseini var Hitlers allierade.

Statsminister Fredrik Reinfeldt krävde tillsammans med MP:s Peter Eriksson åtgärder av integrationsminister Nyamko Sabuni (FP) för att kväsa hennes anställde tjänsteman Henrik Emilsson som jämfört islam med nazism på sin blogg: "Vad är det som skulle göra islam mindre förvirrande eller ont än andra ideologier som kommunism eller nazism". Så denne unge hjälte blev omplacerad och hamnade i en skrubb någonstans på departementet.

Också justitieminister Beatrice Ask attackerar Sabuni och antyder att Henrik Emilsson gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp. När blev ideologin islam en folkgrupp? Inte ens muslimer är en folkgrupp, även om de flesta av dem här i Sverige tillhör folkgruppen araber.

Etablissemanget är så rädda för militant islam att de bryter mot FN:s förklaring om de mänskliga rättigheter. Emilsson har rätt att ge uttryck för sina åsikter utan att drabbas av repressalier. Åsiktsfrihet var en grundläggande rättighet i Sverige, men inte nu längre.

Etablissemangets idol är ju president Obama, så följsamheten för Fredens Religion™ är egentligen inte förvånande. Enligt islamisk lag är Obama muslim eftersom hans far var det. "En gång muslim, alltid muslim." Vilket förklarar varför han vill att det ska byggas en moské där World Trade Center låg.

Norge och Sverige: en fristad för farliga islamistiska terrorister



Norska Aftenposten rapporterade i juni 2009 att 33 talibaner som sökte asyl fick stanna i Norge, trots att de tidigare hade erkänt att de torterat eller avrättat fångar eller varit talibanska soldater.

Den norska Migrationsverket (Utlendingsdirektoratet eller UDI) ville inte att de skulle stanna, men blev överkörda av Migrationsdomstolen (Utlendingsnemnda eller UNE). De talibanska asylsökarna fick sedan uppehållstillstånd "av humanitära skäl".

Farliga är också de somaliska nätverken i Sverige. Minst 20 människor - de flesta med somalisk bakgrund - har rest från Sverige till Somalia för att utbildas eller delta i våldshandlingar, enligt den svenska säkerhetspolisen Säpo.

Enligt artikel 33, paragraf 2 i Flyktingkonventionen ska en flykting vägras uppehållstillstånd om han är en säkerhetsrisk eller blivit dömd för ett allvarligt brott. Är det av ren idioti myndigheterna inte följer denna regel?

Från PipeLineNews via Veritas Universalis

onsdag 18 augusti 2010

Piratpartiet sätter människors liv i fara

Piratpartiet upplåter servrar åt webbsidan Wikileaks som sänder dödslistor till talibanerna.

Wikileaks talesperson Julian Assange har släppt ut namnen på de afghaner som samarbetar och har samarbetat med de utländska styrkorna. Inte nog med att de kan bli mördade av jihadister - kampen för frihet och demokrati i Afghanistan sätts på spel. Assange säger att hans syfte är "stoppa kriget". Det skulle innebära att talibanerna kommer till makten, att de även kan ta över Pakistan och dess kärnvapen, att islamisterna i Iran får blodad tand, det skulle till och med kunna innebära ett världskrig.

Det är naivt att tro annat än att det ibland behövs krig för att stoppa krig. Se på förspelet till andra världskriget. Om vi är eftergivna mot Hitler blir det "fred i vår tid", sa Englands premiärminister Chamberlain. Men han fick krig, ett mycket värre krig än om han visat musklerna i tid.

LO vill hellre ha "allsång mot högern"

Man är tydligen bara välkommen att uppträda för LO om man röstar på "rätt" parti:

- Man undrar hur LO skulle reagera om någon av deras medlemmar blev uppsagd från sitt arbete för att han eller hon röstade på ett visst parti, säger sångerskan Linda Bengtzing som avbokades från LO:s familjedag sedan hon uppträtt för centerpartister.

LO gillar inte heller att Maud Olofsson ska ha med henne på allsångsturné i början av september (låter säkert bättre än Anders Lundins allsång på Skansen.)

Bengtzing begär nog lite för mycket förståelse. Men alla LO-medlemmar är inte vänstervridna, tvärtom, och alla svenska trubadurer är inte vänstertalibaner som Mikael Wiehe, han som gett sig den på att sjunga bort regeringen. För vänstermänniskor verkar allt vara politik och nåde den som avviker från den rätta läran. ... läs vidare >>

tisdag 17 augusti 2010

Här våldtogs 18-åringen helt öppet

BORÅS. Det var knappt tio meter från närmaste hyreshus och alldeles intill gatan.
Där väntade en ung kvinna på en buss på Trandared när hon överfölls av två killar som våldtog henne bakom hållplatskuren.

Kvinnan, som ska ha klarat sig utan fysiska skador, tog sig hem till en bekant som hjälpte till att kontakta polis.
Hon har i förhör talat om våldtäktsmännen som ”killar”, så det handlar inte om äldre män. De var 165 och 175 cm långa. En hade stickad, tjock tröja och den andre t-shirt. Båda hade kepsar och vita skor. Kvinnan beskriver dem som killar av utländsk härkomst.

Reinfeldts kärnväljare och Sundströms konstruerade fiende

I Sveriges Radio sa moderatledaren att han föredrar vänsterpartiets Lars Ohly framför sverigedemokraternas Jimmy Åkesson. Svik inte kärnväljarna, Reinfeldt!

I frågor om välfärd och ekonomi finns det inget att klaga på för en borgerligt sinnad medborgare; Anders Borg är en skicklig finansminister. Men när det gäller värdefrågor...

Är det verkligen möjligt att Reinfeldt är så sanslöst politiskt korrekt angående sverigedemokraterna, som i värdefrågor ligger nära moderaternas kärnväljare, och så hårresande okunnig om vänsterpartiet, vars ledare Ohly så sent som 2005 kallade sig kommunist? Eller är det bara taktik inför valet?

Så över till televisionen, närmare bestämt TV4. "Dom kallas rasister" hette ett konstigt program igår av en journalist som provade att hypnotisera tittarna... läs vidare >>

7 sorters multi-kulti-vitamin

Sjupartiets sju ungdomsförbund gör ett gemensamt utspel och vill göra undantag för Malta när det gäller Dublinkonventionens regel om att avvisa asylsökare till det land de först sökte asyl i.

Men på detta sätt ger de flyktinginvandrare signalen att om de inte får asyl på Malta, så kan de söka sig vidare till Sverige. Det är att göra Malta en otjänst, eftersom det uppmuntrar till fortsatt flyktinginvasion av ön.

Tugga multi-kulti-vitamin för bättre förståelse...

Det stora lyftet vore att ta bort 4-procentspärren och införa personval

I årets val har socialdemokraterna uppenbara svårigheter att mobilisera, skriver GP. "Att partiet förlorat stöd sedan i våras beror framför allt på att fler blivit tveksamma." Ja, vad kan man annat vänta när vettiga politiker blir allt mer sällsynta. Ta socialdemokraternas ungdomsförbund SSU, de har väl knappt mer än 1000 medlemmar, ungefär som en hembygdsförening.

Politiker och medborgare lever i skilda verkligheter. PERSONVAL i stället för odugliga kandidater på valsedlarna skulle minska maktens arrogans. TA BORT 4-procentspärren och låt fler röster komma till tals.

Förr var en av de få demokratiska ventilerna att skriva insändare i tidningar, men nu har bloggarna dykt upp, ett fantastiskt demokratiskt genombrott. Eller? De som borde läsa bloggarna gör det inte. Den politiskt korrekta kasten har isolerat sig från medborgarna.

Politiker, journalister och byråkrater har en minimal dialog med medborgarna på nätet. En FN-rapport visar att Sverige blir omsprunget av både Sydkorea, Malaysia och Kazakstan och landar på en 23:e plats i medborgardialog på internet.

Ann-Marie skriver: "Själv misstänker jag att politikerna smygläser bloggarna men struntar högaktningsfullt i vad som skrivs. Sanningen gör alltför ont."

Läs mer: Demokrati: Guden som svek

Multi-kulti-vitamin ...

... för bättre förståelse, är en rubrik i Sveriges mest islamiserade tidning, Helsingborgs Dagblad. Förståelse för Ramadan alltså... läs vidare >>

söndag 15 augusti 2010

Pakistan: hjälparbetare noterar "frånvaron av större åtaganden från Gulf-staterna"

"Samtidigt skickar USA marinkåren för att leda biståndsinsatserna", skriver Jihad Watch. "Och naturligtvis är detta inte första gången Gulfstaterna - särskilt Saudiarabien, så mättad med petrodollar - har varit långsamma eller snåla i sitt svar på en katastrof som påverkar deras icke-arabiska muslimska bröder. Så var det vid tsunamin, och FN:s livsmedelsprogram. Även i en av de senaste kriserna i Pakistan under 2009 anmärktes på deras tröghet att reagera."

USA har lovat 71 miljoner dollar i katastrofbistånd till detta land, som är nyckeln i kampen mot al-Qaida och talibanerna samt för att stabilisera grannlandet Afghanistan. De har också satt in militär för att hjälpa, som så ofta efter stora katastrofer.

"Vi fördömer nödhjälp från USA och andra västländer, eftersom vi anser att det är förödmjukande. Vår jihad mot väst kommer att fortsätta trots nödhjälpen," säger Azam Tariq från Pakistans talibanrörelse.

En jämförelse mellan två länder som en gång hade samma utgångspunkt, det muslimska Pakistan och det hinduiska Indien, här >>

Önskas: Topp 10 över de mest våldsdrabbade platserna.

Inte bara Lars Vilks hus är en farlig plats, våldet är numera med myndigheternas goda minne utplacerat över hela landet. I Partille i Göteborg blev två unga mopedister påkörda med bil och attackerade med kniv. Sedan körde knivmannen från platsen.

Flyktbilister är inte ovanligt numera, men kombinationen med knivmisshandel verkar vara ett nytt fenomen... läs vidare:

Nytt fenomen: trafikmisshandel och smitarmentalitet

lördag 14 augusti 2010

Blidka islam och offra friheten i väst!

Lägger invandrare ifrån sig Koranen när de kommer till Sverige och får uppehållstillstånd? Eller finns det sådana som applåderar nyheter som att talibanerna piskar och skjuter en gravid kvinna? Läs och begrunda,

här >>

Lönedumpning

Trots arbetslöshet i Sverige kommer det hit säsongsarbetare och arbetar för minimilöner. Inte bara bärplockare, även i andra branscher dumpas lönerna. Samtidigt pågår flyktinginvandringen... läs mer här >>

"Vill du ha en dotter med bruna ögon?"

. . Läs mer >>

fredag 13 augusti 2010

LO:s kampanj megafel och dunderdum

Svenska LO:s valaffischer föreställer upp och nervända borgerliga ministrar med "Megafel" och "Dunderdumt" skrivet över sina ansikten. Det är hela budskapet. LO har ju inga svar om vad som ska göras åt lönedumpning och ungdomsarbetslöshet, helt enkelt därför att det är tabu att tala om invandringen.

Men några ljusglimtar finns det förstås. Sossarna lovar mer jobb åt gitarrarbetarna och vill ge ytterligare 20 miljoner i stöd till kultur och musikfestivaler.

Talibanmusik svänger inte. Alla svenska trubadurer är dock inte vänstertalibaner som Mikael Wiehe. Ta till exempel den dubbelbottnade Peps Persson vars budskap på ytan förefaller politiskt korrekt, men som ofta menar tvärtom. Eller varför inte Owe Thörnqvist!

För att återgå till ämnet för dagen. Både under sosseregering och alliansregering har Sverige haft tre gånger så hög ungdomsarbetslöshet som Danmark. Men de svenska politikerna är inte beredda att bita i det sura äpplet och dra rätt slutsatser av vad skillnaden beror på. I stället kommer de med klåfingriga förslag (SSU: "kvotera in ungdomar") som möjligtvis kan ha en kosmetisk effekt... läs mer:

Den verkliga orsaken till ungdomsarbetslösheten

Den ideologiproducerande myndigheten DO...

... vill att lärarinnor ska få bära burka i klassrummet. Men minister Björklund satte ner foten och visade folkvett... Hans Bergström skriver i DN:

"En rektor får inte göra praktiskt taget någonting för att upprätthålla ordning, stil och arbetsro i skolan, om det på något sätt kan anses 'kränka' (som modeordet lyder) 'individens integ­ritet'."

Flumpedagogik trivs lite överallt, både hos juristerna på Skolinspektionen och lärarna på lärarhögskolorna och universitetens pedagogiska institutioner. Nu när den borgerliga regeringen försöker rätta upp undervisningen efter decenniers misskötsel skär man tänder och öser ut förakt över betyg och annat gammaldags som kan kränka elever.

Flumskolan skapar flumlärare

torsdag 12 augusti 2010

Så här kan man tysta bloggarna

Bör en enda person ha makten att stänga ner internet? Obama vill ha en nödstoppknapp, och det ser ut som den demokratiska majoriteten i senaten tänker ge honom den.

Han har också i det fördolda anlitat en advokat vid namn Steven Gibson för att kunna tysta bloggare. Genom sin advokatbyrå Righthaven LLC köper denne upp copyright från tidningar och stämmer sedan bloggare om de återger tidningsartiklar eller delar av dem...

läs vidare >>

Vänsterpartiet anser att ett "Tredje juridiskt kön" bör införas"

"För många transpersoner innebär vardagen att ständigt mötas av oförståelse, trakasserier och hot. Ett ständigt ifrågasättande och förklarande sker då namn och könsidentitet i ID-handlingen inte stämmer överens med den person omgivningen ser framför sig," skriver två vänsterpartister i Sydsvenskan.

Tja, det borde väl inte vara så svårt att ordna, i Sverige vill säga. Ja egentligen borde det fungera i passen också, det är ju bara att meddela all världens passkontroller att i svenska pass finns det tre kön.

"Häromveckan gjorde Carin Jämtin, ledare för S i Stockholm, ett symptomatiskt utspel; hon föreslog att alla offentliga toaletter skulle vara könsneutrala. Så talar ett parti som har förlorat förmågan att urskilja vad som verkligen är viktigt," skriver Per Gudmundson i SvD.

I samband med detta vill jag citera Deulf, som skriver:

"Riksdagspartierna har gett efter för RFSL i ännu en fråga. Transsexuella slipper snart att bli tvångssteriliserade vid könsbytet. Steriliseringarna har i konsensusdebatten kallats för skamliga, och har kopplats ihop med de rasbiologiska steriliseringarna.

Snart kommer vi att få se män, som har opererats om till kvinnor, som har fått behålla pungen. Inte underligt att vi måste ha könsneutrala toaletter i framtiden."

Läs mer: I den rödgröna sörjan

onsdag 11 augusti 2010

Mona Sahlins "hemliga" strategi inför valet



Att Mona Sahlin värvar "pålitliga" kändisar som hyllar partiet i TV är inte särskilt hemligt, så har det varit hela tiden. Sveriges Televisions journalister är ju till 95 procent pålitligt rödgröna. Ett exempel är partiledardebatterna, där Reinfeldt avbryts medan Sahlin får tala till punkt.

I Europaunionen bor 480 miljoner människor men vi får inte veta något om vad som händer här, medan vi får veta allt om vad som händer i arabvärlden. Sen ska det utvärderas i tusentals timmar i debattprogram om arabnyheter av experter som får bra betalt av skattemedel för att göra propaganda för islamiseringen.

Thore skriver: Varför lägger jag min röst på SD? Jag läste i Sossarnas manifest om detta:

"En aktiv politisk kamp för frihet, jämlikhet och solidaritet är kärnan i socialdemokratin, för oss är det också bästa sättet att omsätta Koranens budskap från ord till handling."

Kolla själv här: Manifest för muslimska socialdemokrater

Sedan vill jag framföra den andra sanningen som en bilaga till detta vad som då kommer att hända i Sverige. Följande hände i söndags den 9 augusti 2010. Läs och begrunda och ha i åtanke ovanstående:

Talibanerna piskar och skjuter gravid

Mona Sahlins hemliga strategi inför valet:



Mona Sahlin var först ut i Halal-TV, Mona Sahlin har sagt att hon ser Hamas som en förebild, Mona Sahlin var på Fatahs kongress som hyllade självmordsbombare, osv. Efter valet i höst riskerar vi att få ett evigt socialdemokratiskt regeringsinnehav på grund av det ökande antalet väljare med bakgrund i muslimska länder.

Läs vidare:
Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel

Araber fejkade gravar för att kapa åt sig mark i Jerusalem

En arabisk gravplats har de senaste dagarna vuxit in i en judisk park. De israeliska myndigheterna upptäckte att det låg gravstenar direkt på marken och fraktade bort dem.

Genast ett ramaskri i världen, inte minst i svenska media som bara är intresserade av att framställa Israel i så dålig dager som möjligt. Eller snarare hänvisade till nyheter/propagandalögner från TT, Tidningarnas/Talibanernas Telegrambyrå. Undrar vad det är för skumma typer som jobbar där. Det verkar som TT är en underavdelning till palarabernas PR-byrå.

"Inte ens ett lårben ligger under stenarna, långt mindre ett huvud. Det är enbart ett försök att stjäla mark," skriver ha-Navi he-Hadash.

Läs vidare: Ska vi verkligen ge Israel skulden för de problem som palestinierna har?

tisdag 10 augusti 2010

Djurrättsaktivister och djurskyddsaktivister är inte samma sak

Djurrättsaktivister anser att djur har samma rätt som människor: “A rat is a pig is a dog is a boy”. Men av någon anledning är de väldigt tysta när det blir tal om halalslakt...

Läs kommentars-diskussionen till ett tidigare inlägg, här >>

SD behöver inte bli tuvan som stjälper blockpolitiken

De falska sossarna säger att de inte vill ha något med Sverigedemokraterna att göra, men eftersom makten är viktigast för Sahlin skulle hon säkert inte dra sig för att regera med deras hjälp. I synnerhet som SD egentligen inte är ett särskilt borgerligt parti i frågor som gäller välfärd och ekonomi.

Men så var det invandringen. Sossarna är ju extrema invandringsentusiaster eftersom de vet att de muslimska invandrarna röstar rött och grönt. Nu vill S tillråga på allt tvinga kommuner att ta emot invandrare! Farväl till kommunalt självstyre i S(t)ahlinismens Sverige.

SD vill ha minskad invandring, mer pengar till pensionärerna och hårdare tag mot brottsligheten, ganska blygsamma krav som inte skulle vara omöjliga att tillmötesgå för borgerliga partier, i den mån de längre är borgerliga - de flesta människor är ju impregnerade med marxism från tv och skola, så är det inte underligt att alla politiker från vänster till höger är det, ja i ännu högre grad än verklighetens folk.

I värdefrågor är SD opåverkade av Marx och Muhammed, så varför inte låta dem stötta en borgerlig minoritetsregering, ungefär som i Danmark och nu senast i Holland.

Att välja Miljöpartiet som partner är inget bra alternativ för borgarna, med tanke på vad som döljer sig bakom Maria Wetterstrands välpolerade fasad...

måndag 9 augusti 2010

Om friskolor inte skulle få gå med vinst ...

... skulle de tvingas lägga ned då? Muslimska friskolor skulle förmodligen klara sig bra ändå. Det skulle inte förvåna om saudiarabiska pengar som finansierar moskéer har ett finger med i den svenska skolans värld.

Det var den socialdemokratiska regeringen som lade sig platt för Miljöpartiets vurm för vinstdrivande muslimska friskolor, vilken i sin tur har sina förklarliga anledningar: de framträdande miljöpartisterna Gahrton, Ruwaida, Kaplan och Fridolin.

Sanslöst politiskt korrekt och okunnigt Miljöparti uttalar sig:

"Att neka unga muslimska kvinnor rätten att bära heltäckande slöja för att kunna genomgå en utbildning är i sig ett utryck för de patriarkala strukturerna som nedvärderar kvinnors rätt till självbestämmande."

Så det är vi som är patriarkala, inte islam?

Både Vänsterpartiet och Miljöpartiet är emot strängare straff för våldsbrott. De har i riksdagen gått emot regeringens straffskärpningar.

Detta är alltså det Miljöparti som den borgerliga alliansen vill samarbeta med om SD blir vågmästare. I så fall kommer de att svika sina kärnväljare.

Den stängda Koranskolan i Rosengård...

... drevs av samma förening som nu vill bygga en stormoské i Malmö. Deras talesman sympatiserar följdriktigt med terrorstämplade Hamas i Gaza.

Det är ingen oskyldig ståndpunkt - den gör livet svårare att leva i Malmö för många, inte bara judar. Men det är svenska media omedvetna om, det verkar nästan som de köper Hamas version av konflikten rakt av. Fixeringen på Gaza är total och andra konflikter ignoreras. IiS skriver:

"Man hör inte talas om alla blodiga sunniräder eller blodiga shiiträder i Irak [...] Afghanistan [...] Pakistan [...] Men de enda “blodiga räder” TT kan komma på är när Israel försvarar sig förstås. Denna särbehandling kallas antisemitism enligt EU:s definition."

.. läs vidare:

Malmö stad sålde en stor centralt belägen tomt till personerna bakom källarmoskén

söndag 8 augusti 2010

Det är söndag, och jag har ännu inte varit i kyrkan...

... skriver Egtvedpigen. "Därför ber jag nu om läsarnas bud på bra låtar som omnämner vår Herre Jesus Kristus."

Här är ett bud, som jag fann i all hast: Johnny Cash - Personal Jesus



Här är ännu ett: Eric Clapton - Presence Of The Lord



Afghanistan var något fredligare när det var buddhistiskt

Arabiska arméer som som bar islams fana nådde det afghanska området år 642. Talibanernas fundamentalism är ett försök att återvända till den tidens mentalitet. Nyligen mördades åtta västerländska läkare, förmodligen för att de var kristna men också för att västlig vetenskap föraktas, i Koranen står allt man behöver veta.

Det kan också ha varit rånmord, efter det inträffade i den vilda provinsen Nuristan, fordom kallad Kafiristan. Men det ena utesluter inte det andra, eller tredje.

Samma kommunister nu som då

KDU, Kristdemokratisk ungdom, är väl knappast mer "böghatande" än några andra, ändå blev de överfallna av svartklädda ungdomar i Lund som anklagade dem för just detta. Våldsverkarna kallar sig gärna "antifascister", det gjorde också soldaterna som sköt på människor som försökte ta sig genom Berlinmuren och järnridån. Samma mentalitet nu som då. "Antirasister" är en annan självbesmyckande beteckning de ger sig själva...

läs mer >>

Kvinnors trygghet

Sverige har näst flest våldtäkter i världen. Bara i det lilla afrikanska landet Lesotho anmäls fler våldtäkter än här. Siffrorna gäller anmälda våldtäkter per 100.000 invånare.

SD:s partiledare Jimmie Åkesson säger att hans parti har tre hjärtefrågor:

Minskad invandring, mer pengar till pensionärerna och hårdare tag mot brottsligheten.


Bland annat förbereder Sverigedemokraterna en stor granskning av alla våldtäktsdömda i hela landet. En riktigt svår uppgift. I syfte att försvåra kritik mot invandringen har Sverige slutat föra statistik över brottslingars härkomst.



Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen.

lördag 7 augusti 2010

Fascism + islamism + marxism = fascislamarxism ?

"Liberalismen förordar värdeneutralitet medan konservatismen tar ställning", går det att läsa i Barometern. Man skulle kunna förledas att tro att det är liberal man ska va' idag, eftersom det är politiskt korrekt att inte ta ställning och låta mångkulturen ha sin gång...

Men som man sår får man skörda, de bittra frukterna av ungdomens politisering, efter att marxisterna tog över ungdomsupproret på 1960-talet. Och nu är folk fast i dessa förklaringsmodeller. 40 år efteråt är det tvärt emot vad som påstås marxismen och inte liberalismen som segrat. Det är enligt marxismens logik som folk tänker, från hög till låg.

läs vidare >>

fredag 6 augusti 2010

Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel, del 1

Interiör från Migrationsverket

"Går ditt barn i grundskolan? Det kostar 83 000 kr på ett år”, säger Mona Sahlin.

En sanning med modifikation. Vilka skolbarn är det som kostar egentligen? Thoralf Alfsson skriver:

"Man kan ju göra ett räkneexempel med att två ensamkommande barn kostar samhället lika mycket som en klass på 22 elever i grundskolan.
Tänk om samhället spenderade 800 000 kronor/år på varje ungdom i vårt samhälle och då inte bara på ensamkommande barn."
Jag tog fram en miniräknare och gjorde en faktakoll. Enligt sverigedemokraten Thoralf kostar ett skolbarn drygt 36 000 på ett år. Sahlins siffra stämmer bättre med Statistiska Centralbyråns uppgifter, men för den skull gör det henne inte mer trovärdig. Invandringen från icke-västliga länder har medfört stora kostnader och påfrestningar för skolorna, och en bidragande orsak är naturligtvis att den förra regeringen öppnade gränserna på vid gavel. Mona Sahlin vet att dessa invandrare som kommit under senare år röstar på henne och inte på de borgerliga partierna, så ökad invandring är en hjärtefråga för henne.

Det kommer årligen över 100 000 till Sverige, varav 33 000 "anhöriga", samt 3000 ensamkommande som påstår sig vara under 18 år. Det är bara att hoppas att dessa "barn" blir skötsamma och bidrar till Sveriges framtid. Men de senaste årtiondenas invandring har visat sig bli en dyrköpt erfarenhet för Sverige, inte bara i kronor och ören.
"Muslimska drogkarteller smugglar in mängder av unga pojkar från Mellanöstern till Tyskland som väl på plats ansöker om asyl, men i själva verket rekryteras in i kriminella nätverk mitt under näsan på de tyska myndigheterna," skriver PI.
"Den senaste trenden inom de muslimska knarkligorna är att smuggla in barn under 14 år. Det är särskilt lockande eftersom dessa barn endast får en varning när de åker fast."
Förmodligen händer sådant i Sverige också.

Läs vidare: Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel, del 2



"Religiösa regler för sex"

I SvD kan man läsa hur islam reglerar samhällets ordning genom att männen får kontrollera kvinnan:

"Eftersom kvinnan anses ha minst lika stark sexualdrift som mannen måste hon tillfredsställas hemma för att inte locka andra män till 'synd'. Här finns grunden för argumenten om att bära slöja och – i extrema fall – kvinnlig omskärelse."

Det handlar om att styra mannens sexualitet också i och med den så kallade omskärelsen av pojkar... läs vidare:

De orena barnen ska renas med svenska skattepengar

Vanlig hederlig konsumentupplysning ?

En faktaspäckad valaffisch om Mona Sahlins skumraskaffärer cirkulerar på nätet.

Se den här >>

Äntligen motvind för de gröna skojarna

25 miljöpartister lämnar nu partiet med omedelbar verkan. Orsak: den välpolerade partiledaren Maria Wetterstrand tillåter inte kritik av islam. En av avhopparna, den miljöpartistiske kommunalpolitikern Ardavast Reshdouni i Botkyrka hade retat henne genom att säga att vi svenskar är alldeles för blåögda och inte ser den islamifiering som sker i Sverige...

läs vidare: Vargar i fårakläder

Maskerade skolfröknar

Det är inte alltid Folkpartiet Liberalerna lever upp till sitt namn, men den här gången gjorde de det. Ordet liberal står för frihet. Det innebär att värna friheten och inte visa tolerans för intoleransen.

Därför är det är inget fel på folkpartiledaren Björklunds förslag om burkaförbud i klassrummen, det skapar debatt och medvetenhet om ett problem som (ännu) knappt finns i Sverige, men desto mer i Frankrike och flera andra västeuropeiska länder. I två och ett halvt år fick inte eleverna vid en belgisk skola se ansiktet på matteläraren. Hon använde burka.

Men sen finns det förstås de som menar att liberalismen förordar värdeneutralitet. Man skulle kunna förledas att tro att det är en sådan liberal man ska va' idag, eftersom det är politiskt korrekt att inte ta ställning och låta mångkulturen ha sin gång.

I Sverige har man ingen anledning att slå sig för bröstet. Trots att svensk ekonomi är bäst i Europa är integrationen dålig. Inte minst kan man se det på klädedräkten, som verkligen gör skillnad mellan muslimska och icke-muslimska kvinnor. Men maskerade skolfröknar är än så länge ovanligt...