tisdag 27 juli 2010

Köpenhamns kommun: "Invandrares inavel kostar miljoner"

Mentalt och fysiskt funktionshindrade: "När kusiner får barn tillsammans, är risken dubbelt så stor att få ett handikappat barn."

Dödfödda: "Det får oss att tro att det ökade antalet dödfödda bland pakistanier, turkar och somalier beror på att det är i dessa kulturer man finner så många giftermål mellan närstående," säger professor Anne-Marie Nybo Andersen som leder undersökningen.

Specialskolor: "40 procent av barnen vid dessa skolor har invandrarbakgrund. Antalet invandrare i relation till den danska befolkningen är bara 7-8 procent."

Hodjas Blog

Australien varnas: begränsa muslimsk invandring

Bild: muslimer i Melbourne

Australien bör sätta tak på muslimsk invandring eller riskera att översvämmas av indoneser. Livet kan bli ohållbart när den muslimska befolkningen i ett icke-muslimskt land når cirka 10 procent, vilket framgår av Frankrike, säger en judisk expert på islam:

"Om det finns stora muslimsk befolkningsgrupper som är beredda att använda våld är du i trubbel. Om de bara är 1 eller 2 procent vågar de inte göra det - de är inte uppbackade av stora grupper. De vet att de dränks i omgivningen av icke-muslimer och uppför sig bättre.

I Frankrike, som har den högsta andelen av muslimer i Europa på cirka 10 procent, är det redan för sent. Det finns områden där till och med polisen är rädda att gå in, och militanta muslimer ändrar landets politiska, ekonomiska och kulturella strukturer och kräver antisemitisk och anti-israelisk politik."

Läs också: Hur mycket islam kan en fri civilisation tolerera?

söndag 25 juli 2010

På tal om Nordkorea: har svenskarna blivit galna?

Titta på denna nattliga satellitbild och jämför det kapitalistiska energislösande Sydkorea med det kommunistiska energisparande Nordkorea.

"Efter att ha läst "folkets" inlägg i Afroblaskan (inemot 400 st inlägg!) ang att NordKorea hotar omvärlden med kärnvapen så är frågan "Är svenska folket galna" inte längre en fråga utan ett klart konstaterande.

Nog för att jag trodde att USA-hatet var tämligen utbrett i sossesverige men att det det nått såna nivåer som visades där, DET visste jag inte.

Ingen ful handling av något slag var för liten för att inte kunna skyllas på USA.
Alla inlägg var karbonkopior av åsikterna i de allra mest Israel- och USA-hatande Aftonblaskekolumnisterna och de värsta konspirationsteorierna på nätet.
Talesättet är nog så sant: "Världen är full av korkade individer - tack vare Internet har dessa nu fått det ännu lättare att visa det för omvärlden.."

En kommentar av Arlav. Läs vidare: Valet kommer att visa om svenskarna har blivit galna

Ungdomar i idylliska Eslöv försökte hindra brandmän från att rädda djur

Ungdomar satte eld på buskar och träpallar samtidigt som en storbrand rasade i centrala Eslöv. De rev även ner avspärrningar runt branden som totalförstörde en lagerbyggnad och en djuraffär. Till råga på allt försökte de hindra brandmännen från att rädda djuren. Ingen av de mordbrännande "ungdomarna" greps.




Bara en månad har gått sedan idrottshallen totalförstördes på grund av en brand. Eslöv som tills helt nyligen var en trivsam idyll. Ja, snart finns det inte en enda ort som inte har drabbats.

För ett par år sedan kunde man läsa i tidningen om att socialdemokratiska Eslöv välkomnar invandrare och nog ska skaffa jobb åt dem. Ja, vad säger kommunalrådet Cecilia Lind nu. Om gängen som sprider skräck. Som går runt om nätterna och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt.

Heltäckande kläder med ett litet titthål för ögonen är ganska vanliga nuförtiden. På Stora torget i Eslöv kan man vara ganska säker på att få syn på några.

En krögare i Eslöv ingrep och räddade livet på en person som höll på att slås ihjäl av ett gäng, men det skulle han inte gjort för enligt Arbetsmiljöverket var misshandeln korrekt. 20 barn i Eslöv sparkade boll med en igelkott. Mannen som anmälde djurplågeriet blev kallad rasist för att han pekat ut vilken invandrargrupp det gällde. Carlsberg Sverige AB fick sina lastbilar i Eslöv vandaliserade med jämna intervall. Det är ju inte halal att syssla med alkoholhaltiga drycker. Och så vidare.

Fördrivningseffekten slår in

lördag 24 juli 2010

"Bolivar skulle vända sig i graven. Om han fortfarande var i den."

Läs vidare: Chavez gräver upp Bolivar

sds

Ground Zero ...

... är en begravningsplats. Skall det tillåtas bli ett segermonument för terroristerna?

läs vidare >>

En tolk för verklighetens folk

Från bloggen Verklighetens folk:

"Både Kristdemokraterna och RFSL använder begreppet 'Verklighetens folk' i sina kampanjer. Nu har KD varumärkeskyddat frasen på Patent- och registreringsverket. Jag hoppas att vi här på bloggen kan behålla namnet. Med viss underdrift kan sägas att vi är mycket mer lojala mot KD än mot RFSL, den senare en aggressiv sexorganisation som varken har någon förankring i verkligheten eller hos folket."

Människors sexualitet är deras ensak, så varför politisera och försöka göra pojkar till flickor och omvänt, som RFSL sysslar med. Det är som när man blir stoppad av Greenpeace på gatan och ombedd att skriva under en protest mot den "farliga" koldioxiden. Även om man tycker att homosexualitet inte ska diskrimineras, respektive att miljön ska värnas, vill man inte dras med i något som kan misstänkas ha en dold agenda.

För RFSL och liknande organisationer är det förstås totalt ointressant att skräckslagna 12-13-åringar skickas från Sverige för att bli bortgifta. Det vore ju "rasistiskt" att kritisera islam. Nej "polyamorösa äktenskap" dvs polygami står i stället på programmet, så hur långt är steget till att legitimera pedofili?

Läs också: Islamistisk offensiv i svensk TV

Prästerskapet presenterar sin nya religionsblandning

Fyra S-märkta höga företrädare för kristenheten i Sverige skriver i DN att vi ska tolerera islam. "I en integrationsprocess behöver olika kulturer brytas mot varandra så att samhället kan utveckla en gemensam högre kultur."

Aha, är det en sammansmältning av kristendom och islam som föresvävar dem? Två invandrare kommenterar:

"De har ingen aning om vad islam är, de är okunniga och fyllda av fördomar och låter sig utnyttjas i politiska syften. Den politik de förespråkar leder i slutänden till att kristendomen och den svenska kulturen elimineras."

Bland annat kräver "dessa underliga karaktärer som kallar sig kristna" att halalslakt ska tillåtas i Sverige, en vidrig slaktmetod utan bedövning där kon eller fåret vid fullt medvetande får halsen avskuren.

"Är vi beredda att älska juden och muslimen?" frågar de, och och tar med judarna som 'mänskliga sköldar' för att artikeln inte ska framstå som alltför islamisk.

Men är muslimen beredd att älska juden? Samtidigt kan man läsa om ett attentat mot synagogan i Malmö. Det bor bara 17000 judar i Sverige, och de har gjort stora insatser för vårt samhälle. Men nu är de hotade av den importerade antisemitismen från Mellanöstern. Jesus var jude, glöm inte det, och glöm inte heller att också kristna förföljs av fanatiska muhammedaner.

läs mer: Islam är inte en Abrahamitisk religion
sds svd svd dn dn dn dn

I det tidigare Jugoslavien ...

... finns tre fria stater: Slovenien, Kroatien och Serbien. Delvis fria är Bosnien, Montenegro och Makedonien. I Kosovo saknas frihet...

dn d dn dn dn dn

fredag 23 juli 2010

Näste man att hamna på listan borde vara Osama bin Ladin

I Polen gillar man inte nazistiska och kommunistiska symboler, t ex t-shirts med bilder av Che Guevara - en bankrånare, en kallblodig mördare, en som med förtjusning torterade människor, en djävulsk sociopatisk individ som var Castros hjälpreda och symbol för socialismen.

Även om han inte är lika snygg på bild borde näste man att hamna på listan vara Osama bin Laden, som likt Che Guevara fått ideer från Frantz Fanons bok Jordens fördömda från 1961, ideer som har impregnerat Mellanöstern. Många av ledarna av den shiitiska revolutionen i Iran som förde Ayatollah Khomeini till makten år 1979 hade studerat Fanons variant av marxism.

Av ideologiska skäl är socialister/socialdemokrater i Västvärlden oförmögna att dra lärdom av historien och det hemska öde som drabbade deras kamrater i Iran som hjälpte Khomeini till makten. Inte minst i Sverige svärmas det för Che Guevara och Osama bin Laden. Fascislamarxister, bruna och röda fascister i allians med Muslimska Brödraskapet och al-Qaida & Co. Vilket elände. Vänstern som nyttiga idioter i Osamas nya International: bli muslimer eller dö.

"Terroristnoja" är en typisk stalinistisk bortförklaring

Kulturberikning i Halmstad

Ali Al-Mozani i Halmstad fick ut drygt fem miljoner i ersättning genom att låtsas vara cp-skadad. Assistansbolaget som skulle hjälpa Al-Mozani drevs av en vän till honom, 42-årige Malmöbon Adnan Suleiman.

En annan man i Halmstad hade under fyra år lurat försäkringskassan på över tre miljoner genom att hävda att han var rullstolsburen. Familjemedlemmarna agerade assistenter. Beviset mot mannen blev en film där han dansar med Lisebergskaninen och kör radiobil. Media nämner ingenting om att det är en irakisk familj.

torsdag 22 juli 2010

Barnfattigdom och immigration

Absolut fattigdom innebär att leva under socialbidragsnormen. 2002 levde 10,8 procent i åldersgruppen 0–19 år i absolut fattigdom. 2008 var siffran 6,9 procent. Skyddsnätet verkar fungera, folk vet hur man tar sig till socialen.

Sen är det en annan historia vilka grupper det är som lever på socialbidrag. Sverige måste vara ett rikt land som trots arbetslösheten klarar av att svälja så många invandrare, över 100.000 per år. De är knappast fattiga på barn, och än så länge ser välfärdssamhället också till att deras barn inte är fattiga. Men i längden håller det inte att ha fri invandring i en välfärdsstat, politikerna måste välja antingen det ena eller det andra.

– Vi har cirka 90 000 iranier i Sverige. De reser fram och tillbaka och överför pengar till släkt och vänner. Vi vill inte lägga hinder i vägen för detta. Men det tror jag vi har fått respekt för, säger utrikesminister Carl Bildt.

Sweden Watch: "Om man reser tillbaka till det land man flytt ifrån, är man då en riktig flykting?"

läs vidare: Den verkliga orsaken till ungdomsarbetslösheten

svd

Turkey in Cyprus vs. Israel in Gaza

Cypern är delat sedan 1974. Turkiet har kritiserat Israel för dess agerande i Gaza, men vad har Turkiet i sitt bagage från ockupationen av norra Cypern?

Turkiets invasion av norra Cypern i juli-augusti 1974 innebar användning av napalm och rädsla bland grekcypriotiska bybor, etnisk rensning och en mur tvärs över ön.

Israels ockupation år 1967 tvingade inte bort en enda arab och muren är till för att slippa islamiska terrorister, inte som på Cypern för att hålla ute de fredliga grekerna.

Cypern blir EU:s ordförandeland från den 1 juli 2012. Turkiet kommer förhoppningsvis aldrig att bli något ordförandeland i EU!

Turkiets löften får EU att jubla

onsdag 21 juli 2010

Sång till stöd för Israel stor hit på Youtube



Tips Hodja

tisdag 20 juli 2010

En gyllene framtid utan tankevirus

Har den nyligen avslöjade terroristkomplotten i Norge något att göra med landets engagemang i Afghanistan? Möjligen som förevändning. Islamisk jihad har pågått långt innan norska soldater satte sin fot i Afghanistan. World Trade Center i New York föll för terrorn trots amerikanskt stöd till muslimer i Afghanistan och Kosovo. Hatet mot det vantrogna väst är ganska så oberoende av det politiska dagsläget.

Det beror inte på oss om de kommer att vara snälla eller inte. Afghanistan skulle kunna gå en gyllene framtid till mötes om folket kunde befria sig från islams tankevirus. Upptäckten av stora mängder olja, gas och mineraler i Afghanistan är glädjande, även om man kan befara att talibanerna blir berikade och får en skjuts...

läs vidare här >>
dn ab dn sds sds svd dn svd svd gp gp svd svd ab dn sds sds

Tiderna ändras, tankar måste överges

Förtroendet för Mona Sahlin är lägre än förtroendet för Fredrik Reinfeldt, men det behöver inte betyda att det blåser någon högervind. Det är fortfarande inne att vara entusiast för miljö (bort med bilar) multikulti (den nya svenska folkdräkten niqab) och migrationsaktivism (känna sig god och ge härbärge åt all världens flyktingar)...

Läs vidare >>

söndag 18 juli 2010

Libertarianen Hägglund tvålar till statisterna

Göran Hägglund har en enastående förmåga, kan man läsa i SvD:

"Ingen kan som han få tyckarproffsen att göra självmål. Hans numera varumärkesskyddade ord ”verklighetens folk” utlöste exakt den kritik som krävdes för att understryka påståendet att det finns en klyfta mellan åsiktselit och Medelsvensson.

Ett talande exempel gällde bristen på genustänk i Hägglunds Spotify-lista, som DN Kultur kritiserade för att dess låtar till ”85 procent framförs av män”. Quod erat demonstrandum, liksom."
En välgörande konservativ sida kan han alltså visa. Prideparader går väl an, likaså att homosexuella gifter sig, men homoadoptioner...

Åt var och en efter behov, från var och en efter förmåga, sa Karl Marx, Lars Ohly och Mona Sahlin. Men KD-ledaren Göran Hägglund har tröttnat på sådana påfund, han vill profilera sitt parti som den starkaste motståndaren till den stora staten:

"Nu läggs pengarna på något ganska onödigt, skattebyråkrater som kostar pengar," säger han. Avskaffa fastighetstaxeringen och satsa i stället på äldreomsorg och på att bekämpa den organiserade brottsligheten.

Hägglund växer till sig. I en TV-debatt med Mona Sahlin om vilka som låg bakom angreppen på judar i Malmö vågade han, trots hennes försök att psyka honom, ta ordet "muslimer" i sin mun. Han stod inte heller på vingliga ben när han hutade åt vänsterledaren Lars Ohly för dennes diktatoriska fasoner mot Muhammedtecknaren Lars Vilks...

Sex och hor och politik

"Den svenska 'Littorin-affären' och alla dess snörpetanter kan ränna åt en visst ställe. Kom ut i världen och få en sorts liv, ni degenererade gallerkalvar. Att bestämma vad andra ska göra blir en patologi på få år.

Ett parlament som inte kastar ut folk fortlöpande, är en pervers församling. Hör Mona Sahlin tala i två minuter, så vet man att det har gått galet för många år sedan. Hon är en diagnos, liksom hela den självtillräckliga miljön hon rör sig i. Vi har det också i Folketinget, men det är inte alls lika inavlat. Det finns trots allt för mycket genomluftning."

Snaphanen



Den borgerliga regeringen har sänkt och tänker fortsätta sänka skatten för alla, inklusive pensionärerna. Men Mona Sahlin ljuger och säger att sanningen är den omvända! Hon är demagog och tror att folket går på hennes bedrägerier, vilket de kanske gör. Import av valboskap och "pensionsräddare" är vad Mona vill... De äldre blir fler, och de rödgröna försöker inbilla oss att höjda skatter och invandring kan rädda pensioner och annan välfärd när det är precis tvärtom...

läs vidare >>
sds sds sds sds gp ex svd dn dn gp svd svd dn svd dn dn dn svd svd svd svd svd svd svd gp gp dn dn sds sds sds svd gp dn dn

lördag 17 juli 2010

I EU däremot försöker man slå sönder familjen

Trevligt att den svenska borgerliga alliansregeringen vill införa en föräldramånad då mamman och pappan kan vara hemma med barnet samtidigt. Men i EU är trenden den motsatta. Likt det gamla Sparta försöker man slå sönder familjen, under förevändning av att motarbeta "sexism". Det låter som orwellskt nyspråk, där orden betyder det motsatta av sin ursprungliga betydelse.

Europarådet har bestämt att begreppet "mamma" inte får användas längre, utan måste bytas ut mot "kvinna i hemmet". Ordet "modersmål" ska bytas ut mot "ursprungslandets språk".

Ska mödrars uppgift vara att serva mannen och sönerna? Kan det vara påverkan från en viss kvinnoförtryckande religion som spelar in? Vi som var födda i en kultur av "damerna först" måste nu programmeras om. Jungfru Maria, den heliga modern står inte högt i kurs längre.

Islam är inte en Abrahamitisk religion

Läs vidare >>

Obama säger att hans mellannamn kan vara upphov till israelisk skepticism



Dry Bones Blog

onsdag 14 juli 2010

Apropå erövringen av Konstantinopel

Turken på yoghurtburken visade sig vara grek och får därför två miljoner kronor av mejeriföretaget i Jönköping. Förståeligt att han blev sur och krävde skadestånd, han känner väl till historien.

Den 29 maj 1453 erövrade islam Konstantinopel från de kristna. Kyrkor förvandlades till moskéer och staden döptes om till Istanbul. Islams största seger någonsin.

Efter Konstantinopel erövrades Grekland. Jean M skriver:

"En muslimsk präst, Yunis-Al-Astal, predikar att Rom står på tur. Yunis kanske är lite väl optimistisk, men vi i väst gör allt för att förverkliga hans dröm.

Det fanns femtekolonnare när Konstantinopel föll, liksom i den franska regeringen när de tyska trupperna vällde in i Frankrike försommaren 1940.

Vår tids femtekolonnare bistår islamisterna i förverkligandet av deras dröm. Dessa är de politiker och myndighetspersoner som förbjuder oss yttrandefrihet och öppnar Europas gränser för erövringen."

Bild: grekisk upprorsfana mot Turkiet... läs mer här >>

ab ex ex ex sds dn

tisdag 13 juli 2010

Jag har sett framtiden - hemvärnskvinna möter muslimpojkar

"Och jag är ännu räddare än jag var innan. Jag var ute med hemvärnet i dag. Drottningen besökte Patriotiska sällskapet, som har 200 års jubileum.

Bredvid finns en moské, och jag kom av en slump att stå i den delen av området, för att hålla styr på den publik vi förväntade oss."

läs vidare >>

Burkarån



Även män har nytta av den muslimska burkan. Enligt text-tv på kanal 5 har rånare iförda burka "besökt" ett postkontor i Athis Mons, Paris. Väl inne i lokalen drog de av sig förklädnaden, kanal 5:s uttryck, visade vapen och bytet blev motsvarande 46 000 svenska kronor.

UltraV skriver: För att säkra sin anonymitet borde de väl ha behållit burkan på, kan man tycka!

Eftersom islamiska män ofta bär skägg är plagget förstås en perfekt maskering för den som vill uppträda som kvinna, vill jag tillägga.

Heltäckande kläder med ett litet titthål för ögonen är ganska vanliga nuförtiden. På Stora torget i Eslöv kan man vara ganska säker på att få syn på några. Eller Värnhemstorget i Malmö. Ett säkert sätt att vara utom räckhåll för männens blickar, och slippa sitta inlåst i hemmet, vilket annars verkar vara alternativet. Hon kan vara ute, fast inne, så att säga. Kontrasten till burkakvinnornas ledigt västerländskt klädda män är påfallande. En påfallande orättvisa.

Invandring och islamisering är ett problem för Europa, både ekonomiskt och socialt. Det är fel att kalla rädslan för islam för en "fobi" eftersom det är en berättigad rädsla. Muslimska ledare som Gaddafi, Erdogan och Ahmadinejad deklarerar öppet att det handlar om jihad, "heligt krig" och att målet är att erövra västvärlden.



Gata i Paris, där en vin- och fläskfest hålls i protest mot islamiseringen



Läs mer: Invecklad klädepidemi

söndag 11 juli 2010

Rävröd kulturell och demografisk kapitulation

Från den knivskarpa danska bloggen Det Logiske Snit, fri översättning:

"Om svenskarna hade reproducerat sig i samma takt som folket i Gaza hade vi haft en befolkning på 40- 50 miljoner och medelåldern varit 15 år. En militant ung befolkning. Men i stället får vi en framtid med unga islamiska macho-män som dominerar gatorna. Samtidigt med att antalet unga svenskar är halverat till en mindre flock som smyger längs husväggarna. Och till skillnad från invandrarna från Mellanöstern, som har två hemländer, har urbefolkningen ingenstans att ta vägen. Det är resultatet av vårt kulturella självmord."

Video från Egtvedpigen:



”Malmö har blivit skitkonstigt”. Det synes Sydsvenskan er en passende rubrik til det faktum, at der i år er blevet skudt med skarpt 16 gange hidtil i år. Hver anden uge. Hvor mange der overlevede, kan man se her. Det er ikke “skideunderligt”, det er kontroltab og en grotesk katastrofe. Snaphanen



Läs också: Rävröd svindelpolitik

lördag 10 juli 2010

Djurrättsaktivister vs djurskyddsaktivister

Bild: Ja, eko-fascister skulle mycket väl kunna regera världen, om vi lät dem!

För att slippa ett sådant regemente kan följande distinktion vara till hjälp. Berit skriver:

Djurrättsaktivister anser att djur har samma rätt som människor och de motsätter sig all konsumtion av kött och all användning av djurprodukter till kläder eller möbler.
De protesterar utanför restauranger, sprayar pälsar, släpper ut djur från farmer (så att dessa svälter ihjäl eller äts av andra djur) . Det riktigt knäppa anser också att det är omoraliskt och en form av slaveri att ha sällskapsdjur. Grundaren av PETA,(People for the Ethical Treatment of Animals), Ingrid Newkirk sammanfattar: “A rat is a pig is a dog is a boy.”

Djurskyddsaktivister anser att djur ska behandlas humant och inte plågas, men att de inte är jämställda med människor. De stöder omplaceringshem för djur; de fullständigt gick i taket när historien om fotbollsspelare Michael Vicks kamphundar avslöjades, men de har inga problem med att äta kött. De jägare jag känner faller alla in i denna kategori och står inte ut med att djur plågas. De allra, allra flesta amerikaner stöder djurskydd men anser inte att djur har samma rätt som människor.

Läs kommentarerna nedan!

fredag 9 juli 2010

Indignitas

Skribenten LFPC på bloggen Snaphanen skriver att han knappt törs öppna Expressen eller Sydsvenskan, nyheterna från Sverige består numera av massor av döda:

"Goda döda" är ekologiskt korrekta lik upplösta i kaustiksoda. Ibland passar nyhetshistorierna kusligt bra ihop: Belgien, landet i framåtskridande dekompostering, landet som hyser den avhumaniserande Molok EU i Bryssel, där ekologin är en av avgudarna.

EU överväger förslag från belgiska begravningsentreprenörer om att få lösa upp döda kroppar i lut för att rädda miljön.

Kvarlevorna kan sedan spolas ut i städernas avloppssystem. Om lagen blir godkänd i Belgien, skulle EU:s lagstiftning tillåta att förfarandet används även i andra länder.

torsdag 8 juli 2010

Hycklande jämställdhetsivrare som Sahlin och Schyman ...

... undviker att tala om islams kvinnoförtryck. Förmodligen av rädsla för tongivande "antirasistiska" journalister och opinionsbildare...

läs vidare >>

Säkerhetspolitik och inrikespolitik går inte alls bra ihop ...



Asylbränder i Norge. Orsaken lär ha varit bristande information om huruvida maten på asylboendet var halal eller inte.

Natt efter natt brinner bilar och offentliga byggnader runtom i Europa. De nya landsmännens raseri över att värdfolket inte anpassar sig snabbt nog är uppenbart för alla. Men för myndighetspersoner och journalister är det tabu att tala om vardagsterrorismen.

Nu avslöjas al-Qaidas terrorplaner i Norge och reflexmässigt lägger överheten dimridåer över sambandet med det lättvindiga asylsystemet. Säkerhetspolitik och inrikespolitik går emellertid inte alls bra ihop. Hans Rustad skriver:

"Skall man bedriva förebyggande säkerhetsarbete i ett mångkulturellt samhälle måste man våga se och omtala saker för vad de är. Om man lägger filter över verkligheten sätter man medborgarnas och nationens säkerhet på spel.

En viktig fråga som måste besvaras är: vem har störst anspråk på skydd - åtalade terrorister, personer som är ett hot mot rikets säkerhet, asylsökande som vägrar att samarbeta, som vägrar att lämna landet - eller landets medborgare?

Svaret borde vara enkelt, men inte för dagens myndigheter."

- - -
"Norges engagemang i Afghanistan bringar kriget hem," menar en norsk terroristexpert. Det är ett för närsynt sätt att se det på, eftersom islamisk jihad har pågått långt innan norska soldater satte sin fot i Afghanistan. World Trade Center i New York föll för terrorn trots amerikanskt stöd till muslimer i Afghanistan och Kosovo. Hatet mot det vantrogna väst är ganska så oberoende av det politiska dagsläget.

onsdag 7 juli 2010

Obamas image i världen

Obama försöker klargöra för världen att vi inte är inblandade i "ett krig mot terror" och att attentat är "av människan orsakade katastrofer." Han kanske tror att det skulle göra honom populär i det muslimska Indonesien där han växte upp, men icke...

läs vidare >>
svd

Talibanmusik svänger inte

Den kommunistiske trubaduren Mikael Wiehe har tidigare gått till attack mot dronning Margrethe av Danmark, varit frontfigur för palestinierna vid tennismatchen i Malmö förra året, och nu vill han "sjunga bort regeringen".

Wiehes världsbild har inte ändrat sig nämnvärt sedan hans Hoola Bandoola Band bildades för 40 år sedan. Skillnaden från då är att Marx bytts ut mot Muhammed, men rövarmoral som rövarmoral. Opinionsundersökningar påstår att unga människor röstar på de rödgröna, tydligen var hans låtar effektiva instrument för hjärntvätt...

läs mer: En dhimmi-dag i staden Uppsala

Flottbas Gaza

”Minareterna är våra bajonetter, de troende våra soldater.” Sagt av Turkiets statschef Erdogan.

Drömmer Erdogan om ett nytt Osmanskt rike? Har Iran bländat honom med löften om stöd? "Ship to Gaza" hade Erdogan som avsändare, nu har ännu ett fartyg på väg mot Gaza stoppats av israelerna, denna gång på diplomatisk väg. Det utgick från Grekland och var finansierat av Libyens ledare Muammar Gaddafi, samt, hör och häpna, av Barack Hussein Obama!

Även det antisemitiskt anfrätta norska LO vill skicka båt till Gaza. Liksom i Sverige rapporterar de norska medierna negativa saker om Israel medan de fördunklar eller utelämnar palestinska självmordsattacker och deklarationer om folkmord på judarna.

Islamisternas plan är att genom att bryta Israels blockad skaffa sig en flottbas i Gaza för framtida angrepp mot Europa. Det lär inte dröja länge innan långdistansraketerna avfyras från Iran samt de 2000 raketer i Libanon och Syrien som siktar på israeliska mål.

Araber har det bättre under israeliskt styre, så det finns ingen anledning till bojkott av Israel. Det tror du inte på? Så läs detta:

Före 1967 fanns det inga universitet på Västbanken. Efter att området blev erövrat av Israel har 7 universitet upprättats. Under jordanskt styre behandlades de så kallade palestinierna som lösdrivande hundar. Under israeliskt styre kan 92,4% läsa, jämfört med rika Saudiarabiens 78.8%.

Israel har mindre än en tusendel av jordens befolkning men har fler hi-tech-företag än något annat land i världen utom USA. En bojkott skulle innebära att datorer, flygsäkerhet och sjukhus skulle fungera sämre...

läs vidare >>

tisdag 6 juli 2010

Ohly kastar sten i glashus

Regeringen för en kvinnofientlig politik, påstår Vänsterpartiets ledare Lars Ohly. Han blundar för det invandrade kvinnoförtrycket. Vänsterns gut-menschen kan i sitt kulturella självhat bara inte släppa synen på sin favorit-minoritet som offer för kapitalism och imperialism. Skillnaden mot förr är bara att Marx har bytts ut mot Muhammed. Men McDonald's är fortfarande fiendesymbolen, trots att allt kött de serverar numera är halalslaktat.

Lars Ohly vill att staten Israel ska upphöra att existera: "Vi kan inte ha en skurkstat som ostraffat får bryta mot internationella överenskommelser." Han verkar hålla med islamisterna som vill göra färdigt Hitlers jobb.

Fortsatt stängda Stasi-arkiv med Ohly som utrikesminister

måndag 5 juli 2010

Ett farligt gift som omger Visby stift

Titeln syftar inte på vattnet som omger det än så länge idylliska Gotland, utan på en viss religion. En ö som drabbats särskilt hårt av det heliga kriget för att skapa islamisk överhöghet är Storbritannien...

läs vidare >>

söndag 4 juli 2010

Akvareller och yxmän



Den snart 75-årige Kurt Westergaard, som har blivit överfallen på grund av sin Muhammed-teckning, har slutat som tecknare för Jyllands-Posten. Gudskelov lyckades inte den islamistiske yxmannen, annars hade det inte blivit en sista teckning till tidningens läsare. Den föreställer riddaren Don Quijote och väpnaren Sancho Panzas åsna.

På akvarellen är Westergaard själv riddare med basker, block och penna. Panzas åsna bär ett bläckhorn på vilket det står skrivet yttrandefrihet. Ovanpå bläckhornet finns en bomb med tänd stubintråd. Över det hela svävar den muslimska halvmånen, som biter sig själv blodig.

Teckningen såldes på en internetauktion för 115.000 danska kronor - förtjänsten går till ett fotbollsprojekt för barn i Ghana.

Med satiren som vapen kan al-Qaida & Co. göras till åtlöje och förlora glamour och mystik. Kurt Westergaards turbanbombare och Lars Vilks rondellhundar har alltså ett syfte...

Välfärdssystemet kommer inte att hålla

De äldre blir fler, och de rödgröna försöker inbilla oss att höjda skatter och invandring kan rädda pensioner och annan välfärd när det är precis tvärtom...

läs vidare >>

lördag 3 juli 2010

Den totala medietystnaden

TV och tidningar är hopplöst förlorade till vänstern. De som drabbas av islams mindre trevliga sidor får inte en syl i vädret, ingen hjälp är att vänta från vänsterns Sahlin, Ohly & Wetterstrand.

Förblindade av sitt amerikahat var det lätt för vänstern att anamma den från den islamiska världen invandrade antisemitismen. Amerikahatet förklarar en del av detta, eftersom Israel och USA har räknats som bundsförvanter, åtminstone tills Obama kom till makten.

Skyll inte Israel för allt elände i Mellanöstern. Hamas rånade bank, Hamas vandaliserade FN:s sommarläger för barn osv, det är bara att konstatera att om Israel går under går vi alla under.

Anmälningar om hatbrott med antisemitiska motiv har ökat i storstäderna, främst i Skåne län. Vad annat är att vänta med tanke på nyhetsbyråernas osakliga och fientliga rapportering om Israel i kombination med Koranens hets mot judar samt invandringen från muslimska länder.

Kristdemokraternas Göran Hägglund skiljer sig en smula från de andra riksdagspartiernas ledare. I en TV-debatt med Mona Sahlin om vilka som låg bakom angreppen på judar i Malmö vågade han, trots hennes försök att psyka honom, ta ordet muslimer i sin mun. Han hutade också åt vänsterpartiets Lars Ohly när denne förirrade sig in i spekulationer om Lars Vilks motiv till att teckna Muhammed som hund. Lars Ohlys högsta prioritet verkar vara att ta hit fler sådana som försökte bränna ner Lars Vilks hem.

Men så är det ju det här med Kristdemokraternas alltför generösa invandringspolitik... de har missuppfattat Jesus liknelse om den barmhärtige samariten, den handlar inte om att ta emot all världens fattiga och förföljda på skattebetalarnas bekostnad...

läs vidare >>
dn dn dn svd svd svd ex ab gp gp smp hd sds sds sds sds svd svt d sds

torsdag 1 juli 2010

"Trendigt" med rödgröna glasögon

Bland unga i de större städerna är det inne att vara entusiast för miljö (bort med bilar) multikulti (ny svensk folkdräkt) och migrationsaktivism (känna sig god). Det räcker med en promenad i Uppsala för att få denna nedslående valprognos bekräftad...

läs vidare >>